АКТУЕЛНО

Проф. др Љубомир Т. Грујић: Држављанство Републике Србије и шћиптарски руководиоци


ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
Председница Владе Ана БРНАБИЋ
Немањина 11
11000 Београд
predsednikvlade@gov.rs

Доставља се преко епоште или интернета:

ДРЖАВЉАНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

НАРОДНА СКУПШТИНА
Генералном секретару: за сваког народног посланика
sekretar@parlament.rs

ГЕНЕРАЛШТАБ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
Начелник Генералштаба генерал потпуковнк Милан МОЈСИЛОВИЋ
vojska.srbije@mod.gov.rs

ИНСТИТУЦИЈЕ, СТРАНКЕ, УДРУЖЕЊА И МЕДИА У СРБИЈИ

 

Предмет:  Држављанство Републике Србије и шћиптарски руководиоци

 Обраћам Вам се овом петицијом на основу члана 56 Устава.

Не само да је Косово и Метохија под комбинованом и здруженом шћиптарском и НАТО окупацијом, већ шћиптарски руководиоци на Косову и Метохији све жешће прете њеним ширењем и на друге делове Републике Србије.

Тражим, на основу члана 56 Устава, да јавно одговорите на следећа питања за сваког шћиптарског руководиоца који је члан шћиптарске власти на Косову и Метохији, почев од Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја, Агима Чекуа, преко свих чланова њихове Владе, Скупштине и Уставног суда до чланова врховне команде њихових оружаних снага; све успостављено супротно Уставу Републике Србије и Резолуцији СБ УН 1244:

  1. Где је и када рођен? Да ли је био држављанин СФРЈ/СРЈ/ДЗСЦГ/? Ако јесте био, да ли се био одрекао тога и када?
  2. Да ли је сада држављанин Републике Србије? Ако није, да ли је био? Ако је био, када се одрекао тог држављанства, од када је на  територији Републике Србије (чији је саставни део Косово и Метохија) и да ли је добио одобрење Републике Србије да ту буде?
  3. Ако није држављанин Републике Србије и ако није био да ли је добио одобрење Републике Србије да ту буде и од када је на њеној територији?

 

Београд, 30.04.2019. г.

Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији
Џона Кенедија 31/15,
11070 Београд

1 reply »

  1. ТРЕБА СВИМ шиптарима КОЈИ СУ ДОШЛИ ИЗ ТЗВ албаније ОДУЗЕТИ СРБСКО ДРЖАЉАЊСТВО И ПРОЋЕРАТИ ИЗ СРБИЈЕ А ТАКВИХ ЈЕ ПРЕКО 300 ИЉАДА АМА БРЕ РЕЋИ ИМ МИ СРБИ НЕ ПОШТУЈЕМО ТЗВ комунистичку одлуку КОЈОМ ЈЕ ЗАБРАЊЕЊ ПОВРАТАК СТАРО СРБИЈАНАЦА МОЈЕ БРАЋЕ И СЕСТАРА НА СВОЈУ ЂЕДОВИНУ ћопоња ЈЕ НАСЕЛИЈО ТЕ шиптаре ДОСТА БРЕ ЋУТАЊА СРБСКИ НИЈЕ ЋУТАТИ СРБИ СУ УБИЈАНИ РУШЕНИ СРБСКИ МАНАСТИРИ ЦРКВЕ ОДУЗИМАНА СВА ПОКРЕТНА И НЕПОКРЕТНА ИМОВИНА КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГА МОГАО БИ ТРИ ДАНА ПИСАТИ СВЕ ШТА СУ ПРЕЖИВЕЛИ ОД УБИЈАЊА СРБСКЕ ЂЕЦЕ У УТРОБИ СРБСКИХ МАЈКИ ДО МАЛТЕРТИРАЊА СРБСКИХ СВЕШТЕНИКА КАЛУДЂЕРА МОНАХИЊА НА ЖАЛОСТ У ТОМЕ СУ УЧЕСТОВАЛИ И СРБИ ПО РОДЂЕЊУ КОЈИ СУ СЛУЖИЛИ ђаволу ЗВАНОМ тито БРАТСКИ И ЧЕТНИЧКИ ПОЗДРАВ СВОЈ БРАЋИ И СЕСТРАМА МОЈИМ ИСТОМИШЉЕЊЦИМА СССС

    Свиђа ми се