АКТУЕЛНО

ИН4С – „Лажњак на куб: Дарко Трифуновић – лажни експерт, лажни терориста и лажни професор“


Декан Факултета за безбједност у Београду, Владимир Цветковић, данас је послао циркуларно писмо медијима у којем их обавјештава да Дарко Трифуновић није професор на том факултету

Дарко Трифуновић, фото ИН4С

Дарко Трифуновић, самозвани експерт за безбједност, који за РТЦГ често коментарише друштвено-политичке прилике у Црној Гори, не штедећи се обилази и друге телевизије у региону. Сва његова гостовања, по правилу, завршавају се својеврсним фијаском, и доказ су да је Трифуновић стручњак једино када је ријеч о његовој властитој безбједности.

Анализирајући тзв. „Државни удар“, нападајући на правди Бога своје сународнике, Трифуновић је, наравно, водио рачуна о властитој сигурности, и увећавао банковни салдо продајући образ за шаку евра.

Током гостовања на ТВ Хепи код Миломира Марића, овај вајни стручњак „открио“ је да је, током НАТО агресије на СР Југославију, припремао терористички напад на САД!!! Ипак, овакви и слични гафови нису спријечили режимска гласила да Трифуновића узимају као релевантну адресу, када је ријеч о сагледавању прилика у региону. 

Приликом гостовања код Теше Тешановића сазнали смо да је овај несуђени „терориста“ пријатељ са Цимерманом, да је Русија извор свих несрећа, а да би Срби требало да се усреће угађајући Америци. Ипак, и овдје је Трифуновић на дјелу показао да је заиста експерт за безбједност (наравно – властиту). „Храбро“ је побјегао од дуела са новинаром Жарковићем, избјегавши да буде потучен, у најмању руку – аргументима.

Ипак, овдје није крај невољама омиљеног режимског експерта. И поред свих „излета“ овог колоритног лика, по свему судећи, листи његових сагрешења можемо додати и – лажно представљање.  Наиме, декан Факултета за безбједност у Београду, Владимир Цветковић, данас је послао циркуларно писмо медијима у којем их обавјештава да Дарко Трифуновић није професор на том факултету, те да овај свјесно обмањује јавност.

„Трифуновић је у звању научног истраживача и не учествује у настави“, написао је декан Цветковић.

ИЗВОР: ИН4С

————–

25.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Мало сам слушао овог Др на клипу и баш нисам сигуран да за оно што каже има чиме да поткрепи осим своје „брилијантне мудрости“.

  Имам једну примедбу на понашање овог Др који може да има своје мишљење али једно је сигурно оно није критичко већ је заслепљеност и мржња а то свакако једног Др не чини релевантним у разговорима.

  Свиђа ми се

 2. Дарко Трифуновић је један од ријетких Срба, под условом да се још увијек сматра Србином, који похвално прича о криминалцу и изроду Милу Ђукановићу, који протура стару лаж и обману како су 11и Септембар организовале тамо неке исламске групе а не Америчка влада и њихове тајне службе. Русе оптужује за све нормално и нернормално. И кад се угоји коју килу, њему су и тад највјероватније криви Руси и Русија.

  Liked by 1 person

 3. И из овог чланка (на приложеном линку) који сам написао пре више од 5 година може још боље да се схвати ко је и са каквих позиција делује „експерт“ Трифуновић- нарочито обратите пажњу на његове небулозне коментаре на друштвеним мрежама:
  https://facebookreporter.org/2013/12/04/za-rezimskog-profesora-darka-trifunovica-rusija-je-faktor-nestabilnosti/
  ФБР уредник М. Новаковић

  Свиђа ми се