АКТУЕЛНО

Паметна децо растите брже – Гимназијалци сами зарађују да би сакупили паре за све који не могу на матурску екскурзију


Матуранти из Београда почетком септембра иду на матурску екскурзију. Неколико ученика није у могућности да иде из финансијских разлога а један бесплатан одлазак који добијају од агенције није довољан да реше овај проблем и иду сви заједно како би и волели.
Али, сетили су се да сами зараде новац нудећи читаву палету услуга. 

 

 

Пазите сад:

1.Ако радите у великим пословним зградама у близини Ушћа, ГТЗ-а и Сава Центра, а потребан вам је потрчко који би донео клопу или кафу, отишао у пошту итд. имамо 32 волонтера.

2.Ако су вашим фирмама потребни физикалци за рад викендом, имамо 13 седамнаестогодишњих рмпалија.

3.Ако вам је у вечерњим сатима потребан Babysitting за ваша чеда, на располагању вам је 19 савесних, вредних и веселих девојчица.

4.Ако је вашој деци потребна помоћ у савлађивању градива у основним школама, нудимо часове математике, српског, физике, хемије, енглеског и немачког језика на територији Новог Београда (препорука разредног старешине.. имамо штребера за сваку материју – средња оцена одељења 4,23).

5.Ако славите рођендан или вам је потребан кетеринг у виду свих врста колача, торти, кифлица, кнедли, галета, сендвича и салатица у приправности поред деце имамо и једну разредну и преко 30 мама и бака, тако да гарантујемо да не постоји гастрономска жеља коју нисмо у могућности да остваримо.

6.Ако сте расположени за дегустацију, позовите нас да вам један дан донесемо домаће колаче, кафу и чајеве у канцеларије. Бићете одушевљени!

Ако имате још неки послић који би за вас или вашу компанију могао да одради један гимназијалац или гимназијалка или пар њих, јавите се ! И делите даље!

Драгана Можек
069682406
dragana.mozek@outlook.com

ИЗВОР: ФБ Dragana MOzek

 

————–

24.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »