АКТУЕЛНО

Како то да се ниједна НВО није побунила против домаћих „ријалитија”? Врбују нашу децу за њихову ствар?


Пише: Зоран Јовановић
Удружење грађана „Ко нам трује децу”, 16.4.2019.

Да ли сте приметили да се ни једна од невладиних организација (НВО) изричито лезбејских и ултрафеминистичких оријентација (а ничу као печурке), није побунила против „домаћих” ријалитија у којима управо доминира насиље над женама, где се жене представљају као јефтини сексуални предмети из продавница за сексуалне реквизите.
Баш тако, за употребити и бацити…

При томе се у улози „пожељног објекта” све чешће налазе малолетнице или девојке тек изашле из адолесценције… а ових дана, нажалост, и једна несвесна жртва педофилије. (Савет РЕМ-а и законе је више илузорно и спомињати)

Ни реч о женским правима, заштити девојчица, родној равноправности?
Мук, потпуна тишина…

Да ли сте приметили да су те исте „боркиње” остале неме и на сексуално бахаћење локалног политичког моћника над својим службеницама?

Нема побуне, држања придика, очитавања лекција, што је иначе у опису њихових активности и што упорно чине када критикују  „заостале традиционалисте”, „конзеративне породице” и „приглупе супруге и мајке”. Тако, испада да, док се цела „затуцана” Србија побунила против оваквих злочина над женама, ове „савремене” које добро живе од иностраних донација (како саме правдају стране валуте на својим текућим рачунима) ни „прстом не мрднуше” да жене заштите (сем оних „брнабина” које се другачије сексуално опредељују)!

Да ли то ове организације не виде, не примећују или су им овакави злочини неинтересантни?!

Ништа од горе побројаног… Оне виде и још боље примећују, али од таквих борби немају материјалне користи а још како могу имати штете. Није се добро замерити онима који одиста чине злочин а при томе у својим рукама држе „и штап и шаргарепу”…

Признајем, шаргарепа је заиста примамљивија. Ако томе додамо и интерес оних са стране који их плаћају, ето нама комплетне „среће” – среће која се огледа у дефинисању њиховог заједничког циља и стварање јединственог фронта, као и препознавању прикривеног савезништва на релацији инострани наредбодавац и НВО финансијер (знате већ који) – делови државних институција.

Несрећа је што је тај циљ монструозан и гласи: УНИШТЕЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПОРОДИЦЕ И ВРБОВАЊЕ НАШЕ ДЕЦЕ ЗА ЊИХОВУ СТВАР!

Неће проћи нашом „балканском гудуром”, код „затуцаног народа” са „наказним браковима” мајки и очева!

2 replies »

 1. ТО ЈЕ ДОШЛО СА запада СА ЦИЉЕМ ДА СЕ РАЗБИЈУ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ПОРОДИЦЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ТО РЕКАО СВЕТИ ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ ЈЕР ТИ сатанисти ХОЋЕ ДА УНИШТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ НЕГО БУДУ ШТА ГОД ЖЕЛЕ ТИ УМНО ПОРЕМЕЋЕНИ АЛИ ДА НАМЕЋУ ДА ТО УЧЕ У НАЗОВИ СРБСКИМ ШКОЛАМА СРБСКА ЂЕЦА ТО НЕ ДОЗВОЉАВАМ ТО ЈЕ ОНО НА ТЗВ партизанских офанзива ОДНОСНО БЕЖАНИЈА ПРЕД ЧЕТНИЦИМА И НЕДИЋЕВЦИМА ЈКВУО И СДС СРБСКЕ ДРЖАВНЕ СТРАЖЕ И СДК ПОНОВЉАМ НЕК БУДУ ОНИ ШТО ЖЕЛЕ ОНИ ЋЕ ПРАВО у пакао АЛИ ДА УЧЕ СРБСКУ ОМЛАДИНУ ТО ЈЕ ПРОТИВ БОГА И СРБСТВА ТО ТРЕБА ЗАБРАНИТИ ДА СЕ УВЕДЕ У ТЗВ СРБСКЕ ШКОЛЕ БОГ ЈЕ СТВОРИЈО МУШКО И ЖЕНСКО ДА БУДУ ЗАЈЕДНО А НЕ ДВА МУШКАРАЦА И ДВЕ НАЗОВИ ЖЕНСКЕ ТО И ТЗВ ЖЕНЕ У ЦРНОМ ТРЕБА ПОЛИТИЧКИ ЗАБРАНИТИ КА КОД ПУТИНА И РАД комунистичке партије СРБИЈЕ КА КОД КРАЉА АЛЕКСАНДРА КАРАДЂОРДЂЕВИЋА У ТОМ СЕ СА КРАЉЕМ ЈЕДИНО СЛАЖЕМ АЛИ САМ ПРОТИВ СВАКЕ ГРОБНИЦЕ ЗВАНА југославија СССС

  Свиђа ми се

 2. Мислимд да прошли петак, 12. април, се слободно може назвати „луди пртак Србије“.

  Организација феминисткиња и бораца за женска права имала састанак у Скупштини Града, али не у сали ко сав нормални свет, него на вратима Скупштине Града где су својим јуначким грудима, узгред нико их није пипкао, стале пред зле људе који су пошли до писарнице.

  Од овог петка жене су постале „роба“ у правом смислу те речи. Све ове НВО, које се наводно боре за жженска права, постале су „макрои робе жена“. Ето сад више нећемо да слушамо свакаква наглабања. Али невероватна је чињеница да се ни остале жене нису огласиле?

  Да ме неко криво не схвати, свако малтретирање и злостављање жена не одобравам и не подржавам и свако такво насилно понашање треба казнити.

  Свиђа ми се