АКТУЕЛНО

АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ 20 година од БОМБАРДОВАЊА у 17 часова испред Генералштаба


Покрет „Живим за Србију“, Иницијатива „Нема предаје КиМ“ и Српски отаџбински покрет – Ветерани Србије позивају све родољубе, родољубиве организације и покрете на анти-НАТО протест 24. марта од 17 часова испред Генералштаба, Кнеза Милоша 33.

„Позивамо вас на анти-НАТО протест и потписивање петиције за излазак НАТО канцеларије из Министарства одбране Србије“, саопштили су организатори.

Програм почиње 24. марта од 17 часова испред Генералштаба, Кнеза Милоша 33, потписивањем петиције на штандовима, након чега ће се обратити говорници. После тога је предвиђена шетња унапред договореном трасом која ће пролазити поред Руске амбасаде где ће се колона задржати око 30 минута како би се обратио неко од учесника. Скуп ће се завршити код Храма Светог Саве, где ће учесници запалити свеће за помен пострадалима током НАТО агресије.

„Волели бисмо да као доказани српски родољуби увеличате овај скуп и позовете чланство да нам се придружи. Нека и бројем и сојем покажемо окупатору да га не желимо у својој земљи!“, поручили су организатори.

ИЗВОР: ЦРВЕНЕ БЕРЕТКЕ

***

ПОВЕЗАНО:

*Да не заборавимо и да знамо ко нам је непријатељ

*

*Кршења међународног и домаћег права, обичаја рата, и други злочини НАТО-а, НАТО држава и званичника тзв. Запада,и осталих непријатеља Југославије, Србије и Срба

***

23.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић