АКТУЕЛНО

Погром уз припрему и подршку Запада


17.03.2004. године догодио се злочин над нашим народом на КиМ, испланиран у Западним обавештајним службама, непосредно организован од стране шиптарских сепаратистичко-терористичких вођа, а извршили су га преко 50.000 шиптара који су: убили 28 Срба, повредили око 800, протерали 4.000 из својих домова, етнички очистили 6 градова и 9 села, срушили или уништили 35 србских светиња, око 1.000 србских кућа, 10 србских школа, домова здравља, пошта и других здања у власништву државе Србије. Све је извршено уз пасивно посматрање 20.000 припадника КФОР-а, 3.000 припадника УМНИК-а и за то нико није одговарао.

После 15 година од злочина, Србски народ живи у великој заблуди, очекујући правду од оних који и даље злочин чине. Од 1999. године, када је КиМ пало под окупацију Запада, преко шиптарских терориста врши се геноцид на Србима, а Мартовски погром је био само једна епизода. Србе 20. година убијају, муче, злостављају, отимају им имовину и протерују их са вековних огњишта, а српска гробља се несметано затиру, уништавају, преоравају  и  претварају у депоније, а наше историјско наслеђе игром речи претвара у шиптарско. Смишљено се брише сваки траг постојања Срба. Време је да се јасно наведе, да планско и константно дивљаштво, суровост и вандализам шиптара према живим и мртвим Србима, има пуну подршку Запада. Да се тим геноцидом управља из Западних центара, пре свега Вашингтона и Брисела, сурово потврђује чињеница да највећи шиптарски зликовци (Тачи, Харидинај, Весељи…), не да нису одговарали за почињене злочине, него су награђени највишим позицијама у власти у Западној терористичкој творевини “Косово“!

Главни разлог за овако тежак положај Срба на КиМ, за геноцид који се и даље над њима спроводи, јесте невиђена издаја колонијалне управе у Београду, јер без њеног срамотног удела непрекинутост геноцидног пројекта не би била остварена. Најболније и најтужније је што они то што чине, чине отворено. Без имало стида рукују се, “преговарају“ са шиптарским терористима, односно део по део наше територије препуштају њима. Грле се и љубе са њима без стида и срама,  дочекују са највећим почастима оне који још нису спрали србску крв са својих зликовачких руку, чак неке од њих узимају за своје саветнике, као што је случај са великом србомрзцем Тонијем Блером.

Геноцид и издаја КиМ непрекидно трају и трајаће док нас потпуно не униште или док се народ србски не пробуди. Срби, схватите да нисмо слободни, да немамо никаква загарантована права, да живимо у колонији, да су на власти они који отворено раде против народа и земље, а у интересу господара Новог светског поретка. Потребно је да се усправимо, да од робова постанемо људи који ће се супротставити злу које хоће да нас уништи и схватимо да слобода тражи борбу и жртву свих нас. Направите први корак и дођите на протест 24. марта испред Генералштаба, да покажемо да нисмо злочин заборавили, да нисмо злочинцима опростили и да знамо ко нам је непријатељ!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 16.3.2019. године

Покрет – Живим за Србију

————-

17.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. НА ЖАЛОСТ НАША ЂЕЦА СЕ ИТРАЈУ У ДВОРИШТУ ОКОЛО СУ ЖИЦЕ КОЈЕ ЈЕ ПОСТАВИЈО нато окупатор СЕСТРО ЈОВАНА ИЗ БЕОГРАДА ИЗДАЈЕ ДОЛАЗЕ О погани БОГ ВАС КЛЕО ШТО ЋЕ турска вјера МЕДЂУ НАМА НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СССС

    Свиђа ми се