АКТУЕЛНО

СНП „Наши” – Вучић у договору са шиптарима спрема напад на север Косова


СНП “Наши” већ месецима упозорава јавност да Александар Вучић преко режимских медија припрема народ за један од могућих сценарија за издају, а  то је напад на север Косова.

Александар Вучић који је на  власт доведен од стране западних агентура како би решио статус Косова и Метохија, сада се  притиска од својих ментора да испуни обећање које им је дао и изврши издају.

Издаја се одиграва у два правца и тренутно режим “мери” ситуацију која акција ће донети жељени ефекат. Да ли ће се издаја решити политичким договором, или ће се једноставно дозволити шиптарским терористима напад на север Косова, где ће се Вучић појавити као херој који шаље војску на север Косова где поставља границу, док деведесет одсто Косова и Метохије одлази у руше шиптарских терориста. Наравно, кроз своје медије Вучић би се представљао као победник који је спасио српски народ од новог погрома и као човек који је спасио што се спасти може.

Оба сценарија су у игри, и у режимским медијима можемо видети како се насумице провлаче ове две идеје  за издају.

Сам Александар Вучић позива на договор и “разграничење”, а његови медији хушкају јавност да ће Шиптари напасти север Косова.

Шиптарски терористи не спроводе ни једну акцију без благослова запада, као ни Александар Вучић којег  је запад довео на власт. Акција напада на север Косова би била  спроведена од све три стране и у овом моменту режим у Београду нема ближих савезника од шиптарских терориста.

СНП “Наши” упозорава јавност да ће Александар Вучић врло брзо кренути у реализацију издаје Косова и Метохије и да о томе најбоље сведочи свакодневна припрема  јавности кроз режимске медије.

Информативна служба
СНП “Наши”

2 replies »

  1. dobro da nas svi informisu „sta se sprema“ i da je izdaja tu! ne moze vucic niti bilo koji drugi slucaj da da kosovo i metohiju! to sto potpisuje i najavljuje moze da traje i traje…ako glasno i izricito kaze na rtsu1, pretpostavimo tamo, da priznaje deo nase teritorije za tudju, a svi smo svesni da smo okupirani kompletno, e tada mu se stavlja do znanja da to nije tako i on to zna..
    ne znam koji efekat imaju sve ove „uzbune“ ako svi ostaju tu gde jesu i niko nista ne cini osim sto se teatralno oglasavaju ovi ili oni „opozicionari“.

    Свиђа ми се

  2. ТО ЈЕ ОНО ШТА ЈА ЗБОРИМ БРАЋО И СЕСТРЕ ДАЈ БОЖЕ ДА НЕ БУДЕ ТАКО НЕК БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ ДУЖНОСТ СВЕ ШТО СЕ НЕШЋЕ ВЕЗАТИ У ЛАНЦЕ ЗБЈЕЖЕ СЕ У ОВА НАША БРДА ДА БРАНИМО ВЈЕРУ ПРАДЂЕДОВСКУ СССС

    Свиђа ми се