АКТУЕЛНО

Skandal: Material von abgetriebenen Babys in Nahrungsmitteln und Impfungen! (Скандал: Материјал од абортираних беба у храни и вакцинама!)


Да ли сте знали да се абортирани „материјал беба“ такође користи за прављење хране и вакцине? (Wussten Sie, dass Material von abgetriebenen Babies auch zur Herstellung von Lebensmitteln und Impfungen verwendet wird?)

Аутор: Daniel Prinz, 13. Februar 2019

Ми заиста живимо у времену апокалипсе. У време када све тајне, али и све окрутне појединости излазе на видело, то мучи земљу и човечанство. Једна од мрачних тајни односи се на посао са абортираним фетусима. И овде се организација Планирано родитељство (Organisation Planned Parenthood *PP – deutsch: Geplante Elternschaft) из САД вратила на наслове последњих неколико година.

Планирано родитељство (PP) пружа медицинске услуге у областима сексуалне медицине, скрининга рака, тестирања полно преносивих болести, контрацептивних средстава и: абортуса. Блиске везе имају PP са америчким Еугеничким друштвом (American Eugenics Society – Amerikanische Eugenik Gesellschaft), поготово зато што су директори у обе организације заступљени или барем били чланови, како је сазнао часопис LIFE SITE. PP је први основао клинику за контролу рађања од стране жене по имену Маргарет Сангер, ватрене активисткиње еугенике која је такође држала предавања о контроли рађања женама неофашистичког Кју Клукс Клана (извор). Отац Била Гејтса некада је био шеф PP-а у САД, како је његов син открио у интервјуу америчкој телевизији PBS (извор).

Погледајмо ко је PP u.a. финансиран: то је поред америчке владе – која обезбеђује око трећину новца (то је Божја случајност), наравно и фондација Bill & Melinda Gates и „хуманисти“ Warren Buffet, Ted Turner и George Soros са својим фондацијама. Чини се да је ово друго ватрено заговарање про-абортуса, донирање милиона другим организацијама које се баве побачајима.

Центар за медицински напредак (Center for Medical Progress – CMP) је америчка организација против абортуса која је открила да PP организује коришћење органа абортираних фетуса.

У истраживању и интервјуима, CMP је открио да се PP противи чак и бебама до 6 месеци које су још увек живе да би добиле „нетакнуто ткиво“! Купци су посебно заинтересовани за чињеницу да су уклоњени органи још увек функционални. Посебно су тражени „нетакнути мозгови“. Интактни у овом случају значи најмање 70% или 80% обе мождане хемисфере.

Јединица PP у Лос Анђелесу ради више од 15.000 абортуса годишње. Широм САД-а, PP проводи скоро 330.000 абортуса годишње, скоро трећина свих абортуса у Сједињеним Државама. Послови са абортусом чине скоро 50% прихода PP-а. (За више информација о суровим околностима пословања PP-а у вези с абортусом овде и овде или овде). Због њихове праксе, америчко Министарство правде је покренуло истраге против PP-а крајем 2017. године.

Зашто су вам потребни интактни органи фетуса и ко их треба у тако великим количинама?

Познати заговарач вакцине признаје употребу људских фетуса за производњу вакцине

Доктор Stanley Plotkin је амерички педијатар и произвођач вакцина. Сматра се једним од највећих лумина за вакцине икада. 11. јануара 2018. признао је под заклетвом да се материјал из абортираних фетуса користи за производњу вакцине. То су нормално развијени фетуси, од којих су органи, питуитарне жлезде и кожно ткиво буквално „убрани“. Само за време његове службе коришћене су стотине фетуса (извор). Колико их има у САД? Колико их је у свету само у посљедњих 20 до 30 година?

Чак и доктор Plotkin не би поверовао да треба пажљиво погледати попис „агената ратовања“ који се налазе у вакциналним коктелима (мали избор):

  • Thimerosal/Thiomersal (besteht zur Hälfte aus Quecksilber, ist sehr giftig, nerven- und hirnschädigend – Quellen hier und hier )

Тимеросал / тиомерсал (састоји се од живе, веома је токсичан, штетан за живце и мождане изворе овде и овде)

  • Mononatrium-Glutamat (ist nerven- und hirnschädigend. Bio-Hersteller tarnen es häufig als „Hefeextrakt“ in ihren Nahrungsmitteln. Risiko besteht für Diabetes und Übergewicht – Quelle hier)

Моносодиум глутамат (штетан је за живце и мозак.) Произвођачи органских производа често га камуфлирају као „екстракт квасца“ у храни, рискирајући дијабетес и гојазност – извор овде)

  • Aluminiumhydroxyd, Aluminiumphosphat & Aluminiumsalze (stehen in Verbindung als (Mit)Verursacher von Demenz und Alzheimer – Quellen hier und hier)

Хидроксид алуминијума, алуминијум фосфат и соли алуминијума (повезани као (уз) узрочници деменције и Алцхајмерове болести овде и овде)

Лимунска киселина (Е330, повећава – каква „случајност!“ – апсорпција алуминијума у ​​телу, направљена је од црне плесни!)

  • Formaldehyd (hirnschädigend und krebserregend – Quellen hier und hier)

Формалдехид (оштећење мозга и канцерогени извори овде и овде)

  • Neomycin (giftiges Antibiotikum, Herzrasen und Erbrechen können auftreten, wenn es in den Blutkreislauf gelangt; Risiko eines anaphylaktischen Schocks besteht. Quellen hier und hier)

Неомицин (токсични антибиотик, палпитације и повраћање могу се појавити када улазе у крвоток, ризик од анафилактичког шока, извори овде и овде)

  • Serum aus fötalem Rindergewebe

Серум из феталног говеђег ткива

  • Nierenzellen von Affen

Ћелије бубрега мајмуна

  • Hühnereiweiß (Gewebe aus Hühnerembryos)

Пилећи беланац (пилећи ембрион – ткиво)

  • Humanalbumin (menschliches Eiweiß im Blut)

Хумани албумин (хумани протеин у крви)

  • menschliche Diploidzellen (aus abgetriebenen menschlichen Föten, Quelle hier)

Хумане диплоидне ћелије (из абортираних људских фетуса, извор овде)

Иначе, свако на страни америчке агенције за болести CDC може прочитати токсичне (отровне) „помоћне твари“ у вакцинама! Шта о томе кажу фанатични заговорници вакцинације? Да ли би људи волели да то допусте добровољно, ако би знали како су вакцине „укусне“ ствари? Да ли су људи у ординацијама информисани о тачном садржају вакцина и њиховим споредним ефектима?
Која оштећења од вакцине могу настати у року од сат времена и неколико месеци након вакцинације, америчко Министарство здравља је објавило у табели на својој интернет страници.

***

Click to access vaccineinjurytable.pdf

***

Велике прехрамбене компаније користе абортирано фетално ткиво да би направиле адитиве за укус

Истраживачки портал Natural News открио је током свог истраживања да Сеномик (Biotech-Unternehmen Senomyx) биотехнолошка компанија из Калифорније користи ембрионско ткиво из абортираних фетуса како би развила вештачке укусне и слатке ароме које касније завршавају у безалкохолним пићима, кексу и слаткишима.

За такозвану HEK-293-Zelllinie (станичну линију), ћелије бубрега хуманог ембрионалног бубрега (HEK = Human Embryonic Kidney) се користе за тестирање укуса. Сам укус би онда требао наводно бити синтетички. На паковању производа, касније може бити у информацији о састојцима – „вештачки укуси“ или чак „природни укуси“. Списак познатих и угледних компанија које користе компоненте абортираних фетуса у својим производима можете наћи овде (укључујући козметику и вакцине).

Веома суморне позадине и детаље зашто се „нетакнуте“ жлезде хипофизе и органи (нерођене) бебе и малишани користе за неке друге сврхе, објавио сам у својој књизи „Ако би то знало човјечанство …“ („Wenn das die Menschheit wüsste…“) – међу многим другим „непријатним открићима“.

Линкови у тексту:
*https://www.lifesitenews.com/opinion/planned-parenthoods-ties-to-eugenics-go-far-beyond-margaret-sanger
*http://www.pbs.org/now/transcript/transcript_gates.html
*https://www.lifesitenews.com/news/pro-abort-billionaire-george-soros-gave-nearly-90-million-to-feminist-anti
*http://www.centerformedicalprogress.org/cmp/investigative-footage/
*https://www.thenewamerican.com/usnews/item/21471-cmp-s-eighth-video-describes-intact-fetuses-as-being-born%20-alive
*https://www.foxnews.com/politics/planned-parenthood-under-investigation-by-justice-department-over-sale-of-fetal-tissue
*https://www.youtube.com/watch?v=YqgW7O4BKvA
*https://www.impfkritik.de/quecksilber/
*https://www.youtube.com/watch?v=XU8nSn5Ezd8
*https://www.welt.de/gesundheit/article3276919/So-schaedlich-ist-Glutamat-im-Essen-wirklich.html
*https://www.zentrum-der-gesundheit.de/aluminium-in-lebensmitteln-ia.html
*https://www.br.de/themen/wissen/aluminium-gefaehrlich-gesundheit-100.html
*https://www.zentrum-der-gesundheit.de/zitronensaeure.html
*https://de.wikipedia.org/wiki/Formaldehyd#Toxische_Eigenschaften
*https://de.wikipedia.org/wiki/Neomycin
*https://www.gelbe-liste.de/wirkstoffe/Neomycin_751
*https://aerzte-fuer-das-leben.de/fachinformationen/schwangerschaftsabbruch-abtreibung/impfstoffe-und-abtreibung/
*https://www.hrsa.gov/sites/default/files/vaccinecompensation/vaccineinjurytable.pdf
*https://www.naturalnews.com/032043_human_fetal_cells_artificial_flavors.html
*https://de.wikipedia.org/wiki/HEK-Zellen
*https://www.naturalnews.com/049367_aborted_babies_flavor_chemicals_food_corporations.html
*https://www.amazon.de/Wenn-das-die-Menschheit-w%C3%BCsste/dp/3938656891/?tag=cm-3-21

ИЗВОР: contra-magazin.com – Skandal: Material von abgetriebenen Babys in Nahrungsmitteln und Impfungen!

14.2.2019. за СРБски ФБРепортер посрбила и приредила Биљана Диковић

2 replies »