АКТУЕЛНО

Посланици Двери не иду на сутрашњу седницу Скупштине


Ми, народни посланици Српског покрета Двери, солидаришемо се са грађанским протестима широм Србије и из тог разлога нећемо присуствовати сутрашњој посебној седници Народне скупштине.

Владајућа већина укинула је нормалну дебату и зато смо напустили последњу скупштинску седницу у прошлој години и организовали отворени парламент у скупштинском холу целу ноћ. Од тада смо са народом на улицама и остаћемо тамо у заједничкој борби за фер и поштене изборе, слободу медија и политичке промене.

Скупштина подједнако припада и опозицији, као и власти, а пре свега припада народу, који нас је изабрао и зато ћемо наставити борбу за нормалну и пристојну Србију у којој ће и Скупштина поново бити дом политичке дебате, а не ријалити шоу.

Шеф посланичке групе Двери неће присуствовати радном ручку у Народној скупштини са председником Словеније из истих разлога. Захваљујемо се гостима из Словеније који су инсистрирали да на радном ручку буде и опозиција и тиме понизили власт у Србији која то није предвидела. Биће прилике да колеге из Словеније питамо када ће бити решен статус и многи проблеми српске националне мањине у Словенији.

Инфо служба Двери

1 reply »

  1. ponizili vlast pozivanjem opozicije!!
    nit srbija ima vlast, ima namestenike, nit ima opoziciju, ima namestenike, koji za nijansu zaudaraju vise, jer moraju da s..u o milozvucnijim temama…
    jao nama!

    Свиђа ми се