АКТУЕЛНО

НОРВЕШКА ПОЛИЦИЈА: Изгубили смо контролу над делом Осла, мигранти силују и даве жене по улицама! (ВИДЕО)


Полиција у Норвешкој каже да је изгубила потпуно контролу над градом Осло због чињенице да су радикални исламисти преузели подручје. Према полицији, Grønland, четврт у граду Ослу, доживљава „апокалиптичне нивое насиља и безакоња”.

Четврт Grønland у граду Ослу изгледа као Karachi, Basra и Mogadishuu све у једном. Људи продају дрогу отворено покрај постаје подземне железнице, насиље је попримило ниво епидемије, а полиција углавном одустаје од провођења закона. То више није Норвешка или Европа, осим по стандарду живота.

Полиција је немоћна. Пре пет година, Aftenposten, про-исламске највеће новине у Ослу, изјавиле су да у том месту постоји шеријатска зона, а гаy парови се нападају и терају са тих подручја. „Имигрант Fatima Tetouani каже да је четврт Grønland више муслиманска него у Мароку.”

Жене су силоване током ноћи у Ослу, а мушкарци пљачкају више него икад.

Sturla Nøstvik (36) није сумњала у било какву опасност када је од пљачкаша добила ударац пиштољем по челу. То је био почетак педесет минута пакла као таоца.

У само последњих десет година више од 4.000 људи је било опљачкано у центру града и на подручју полицијске станице Grønland [имигрантски гето].

Већина пљачкаша и силоватеља су млади људи. Sturla Nøstvik је била жртва пљачке број 351. у Grønlandu ове године, у истом раздобљу у којем је око педесет силовања забележено у Ослу. Пљачкаши играју на страх и насиље.

Полицајка из Осла шета и објашњава сцену силовања и имигрантски хорор који већ терорише грађане десет година

Ми смо били на у источном Ослу. Један од шефова полицијске управе говорио нам је о ономе што се овде догодило на дочеку Нове године 2006., пре десет година, када је жена била подвргнута тешком сексуалном злостављању.

Полицијски службеник објашњава:

Оно што знамо је да је млада жена у доби од 20 ходала од тамо до овде, лепо одевена, и била снимљена од стране надзорних камера. Она је ишла у смеру Bopella. Реч је о 4 сата ујутро. Тада долази човек којег можемо видети на надзорним камерама.

Човек ју хвата трчећи и покушава ступити у контакт с њом. Она одбија. Човек баца жену на под и почиње ју давити те јој говори да она мора да има сексуалне односе с њим, иначе она ће умрети.

Полиција у Ослу су прошла кроз сва пријављена силовања где жртва није знала силоватеља. Они су дали јасну перцепцију о томе тко стоји иза овакве врсте силовања.

Силоватељи су младићи из других земаља, често тражитељи азила. Они долазе често из трауматизираних земаља или земаља са различитим погледом на жене него овде у Норвешкој.

Погледајте остатак интервјуа са полицајком.

ВИДЕО: Полиција каже да су сва силовања у Ослу на отвореном починили имигранти

ИЗВОР: ДНЕВНА ГАЗЕТА/Нови свјетски поредак

————

17.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »