АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: У Приштини 14. децембра, уз помоћ међузападне заједнице, установљен Дан тероризама и фашизама!


Амерички, британски и немачки, такозвани „амбасадори“ у Приштини, установили Дан међународног тероризма и тиме подстакли нови талас насиља не само на Косову и Метохији већ и у својим градовима.

  • Рушењем и гажењем Хелсиншког споразума, свих одредаба ОЕБС –а, Повеље ОУН, Резолуције 1244, Кумановског споразума из јуна 1999. године, тзв. „Устава тзв. државе Косово“ и уопште гажењем међународног права, прва држава у свету која је од државе прерасла у државну терпористичку организацију, Америка, као и повампирена фашистичка Немачка, колонијални убица човечанства Енглеска, уз помоћ албанских терориста на Косову, званично су у Приштини легализовали и установили Дан европског тероризама и фашизама, 14 децембар.

Пише: Зоран Влашковић

Овог дана представници ових земаља, и других, су подржали тзв. посланике у „косовској скупштини“ који су изгласали законе о трансформацији Косовских безбедносних снага у тзв. Оружане снаге Косова чиме су званично, први пут у историји Европе, али и цивилизације уопште, установили и легализовали тероризам као друштвени поредак на једном простору, Косову и Метохији. Дан европског тероризма и фашизма са седиштем у Приштини. Велики датум за шамар човечанству и демократији.

ПОДУЈЕВО, 15.09.1999.
Догађај: припадници ОВК на прослави „прве годишњице битке код Качаника“, четири дана пре истека рока за разоружање

Када се помене Европа, она која је тековина људских права, подразумева се да је данашњи дан са већим степеном демократије и слободе од јучерашњег дана. Но, није тако. На челу косовских сецесиониста већ двадесет година се налазе људи без икакве школе, убице иалбански терористи… и управо су их као такве Америка, Немачка, Енглеска… подигле на пиједестал легалних политичара тероиста, сада и озакоњеног 14. децембра у Приштини.

За двадест година присуства на Косову и Метохији ове земље нису никада ни покушале да доведу на власт у Приштини школоване људе, јер су им потребни терористи преко којих најлакше извршавају своје циљеве. И то увек против демократије, права, закона…

Апсолутно сви такозвани амбасадори у Приштини су данас лобисти тероризма и фашизма. Не може се се замислити да баш нико од њих није подигао глас и рекао нешто у корист демократије, јер се тог, 14. децембра, газило и пљувало све од међународног права. Прво се под ноге баца и пљује највиша правна организација у свету, ОУН па све до Р-1244 коју је донео СБ ОУН јуна 1999. године.

 
Европа и свет до сада сигурно нису доживели да неко ко није држава, није чланица ни ОУН ни ЕУ, Интерпола-а, УНЕСКО –а… Косово, дели лекције скоро свима у свету, једнострано вуче потезе против међународног права и доноси одлуке а да за све то никоме не одговара!?

Овакво Косово је данас већа претња цивилизацији и човечанству уопште од ИСИС државе и других терористичких организација. Из разлога, што су Америка, Немачка, Енглеска…. са 14, децембром званично легализовале тероризам и фашизам у Европи. 

Амерички тзв амбасадор у Приштини Филип Коснет, „амбасадор“ Велике Британије на Косову Рури О’Конел и „амбасадор“ Немачке у Приштини Кристијан Хелт, као перјанице лобиста тероризма у свету, биће главни кривци за будуће терористичке нападе у градовима својих земаља.

Они су постали војска

Разлог је наравно легализовани тероризам на Косову као друштвени поредак. И кад буде невино проливене крви од терориста у градовима ових земаља знајте да су тако хтели, желели и наложили амерички, немачки, енглески… и други амбасадори у Приштини који су у Дану европског тероризма и фдашизма, 14. децембра, у Приштини били на страни терориста и да су баш они и званично легализовали тероризам као друштвени поредак на Косову и Метохији.

 


author-picАутор: Зоран Влашковић

 

Дугогодишњи је новинар листа „Јединство“ који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине
—————–
16.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. МОЈ БРАТЕ ТИ латини СУ НАЈВЕЋИ терористи НА СВЕТУ папа ватикан еу нато ГЛАВНИ КРИВЦИ ЗА СВЕ РАТОВЕ И ПРОБЛЕМЕ У СВЕТУ ОД БОГА ТИ ЗДРАВЉЕ БРАТЕ ЗОРАНЕ СВЕ ЖИВО И ЗДРАВО ВАЗДА БИЛО БРАТСКИ ПОЗДРАВ ЗА СВЕ НАШЕ СРБЕ КОСОВЦЕ И КОСОВКЕ КОЈИ ЧУВАЈУ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈУ ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ И СВЕТОСАВЉЕ КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГА ДА НАМ СУНЦЕ СЛОБОДЕ СИНЕ ДА СЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ УЈЕДИНЕ СССС

    Свиђа ми се