АКТУЕЛНО

ПАТРИОТЕ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ јер су издајницима пуна уста Косова и Метохије


Народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, у јавности позната по организовању низа патриотских протеста, скупова и шетњи у Београду и свом залагању да се не дозволи српским властима да признају независност Косова и да шиптарским окупаторима из Приштине столица у УН, како Србин.инфо сазнаје, најавила је нови патриотски скуп испред Скупштине Србије.

Тим поводом на својој фејсбук страници су младе патриоте, окупљене око ове народне иницијативе, поставиле саопштење које преносимо у целости:

„Поштовани пријатељи, браћо и сестре саборци,

Позивамо вас у недељу, 18 новембра од 16 часова,  да дођете испред дома Народне Скупштине, на народни скуп „НЕМА ПОДЕЛЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ“.

Поново су издајницима пуна уста Косова и Метохије.

После неуспеле политике „разграничења“ филују нам нове подвале како би у име свих нас издали српску свету земљу, Косово и Метохију.

Наш је сваки метар отаџбине, од Проклетија до Хоргоша, сваки поток, од Старе Планине до Бистрице, свако дете, које се лечи преко СМС поруке; и свака кућа намењена за мигранате.

Дођите да нас буде што више, како би заједно утицали на политичаре и режим.

Не дозволимо да нас на 20 година од НАТО агресије понизе!

Немамо много времена.

НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!”

Извор: Србин.инфо

———–

9.11.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. НАШИ ПРЕЦИ СУ ТО РЕШЕВАЛИ ОРУЖЈЕМ КА 1941 У ЈКВУО ЧЕТНИЦИ И НЕДИЋЕВЦИ И КОД МИТЕ ЉОТИЋА ПРОТИВ комуниста И фашиста ИЗГЛЕДА ДА У СКРАЋЕНОЈ СРБИЈИ ИМА ВИШЕ комуниста НЕГО СРБСКИХ НАЦИОНАЛИСТА ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се