АКТУЕЛНО

Хелмкаст: Професор Владислав Ђорђевић – Агресивни феминизам претвара мушкарца у роба!


Владислав Ђоређевић објашњава зашто је Србија прва земља у Свету по агресивном феминизму, како и зашто радикални феминизам уништава породицу, зашто су углавном лезбејке водеће у феминистичким организацијама, зашто агресивне феминискиње мрзе традицију и цркву, како иза свега тога стоје ЕУи НАТО…

Хелмкаст, 2.11.2018.
Емисија: Људске приче и разговори
Аутор и водитељ: Миодраг Мишко Станковић

Професор Владислав Ђорђевић каже савремени феминизам је један агресивни и милитантни пројекат против кога би требало да буде против свака особа укључујући и жене. Савремени агресивно милитантни феминизам подупиру ОЕБС, НАТО, УН, ЕУ, Влада републике Србије, скупштина републике Србије, влада аутономне републике Војводине и свих 165 општина у републици Србији.

Проф. Ђорђевић додаје и да оно што агресивни феминизам никад неће признати је то да тежи да мушкарца претворе у роба. На питање зашто је то тако професор Ђорђевић одговара да преко 90 процената феминистичких организација воде лезбијке и да није у питању само ропство већ и стварање мржње према мушкарцу.  Један од доказа за то је женски марш одржан у Београду где је на једном од транспарената писало САМО МРТВИ МУШКАРАЦИ НЕ СИЛУЈУ!

Владислав Ђорђевић наглашава да је феминизам под лезбократијом, и напомиње да  све те феминистичке покрете финансирају елите богатих попут Џорџа Сороша и других, а основни циљ је растурање породице, испирање мозга женама учећи их да су оне жртве. Владислав Ђорђевић даје пример за то где каже да само у Новом Саду на стотине хиљада младих немају партнере, што доводи до закључка да агресивни феминизам игра дебелу улогу и у белој куги која влада Србијом.

Основа агресивног феминизма је да оправда своје циљеве и да стекне нове које се углавном базирају на све јачој доминацији жена над мушкарцима. Такође се сервира да је жена увек жртва, чиме се шири мржња према мушкарцу каже Ђорђевић.

Хомосексуални и феминистички лоби су један те исти, они су у персоналној и идеолошкој спрези скоро исти. Ђорђевић тврди да је агресивно феминистички опаснији од хомосексуалног, јер и ако су ту 98 процената хетеросексуалне жене из убеђења одбацују живот са мушкарцем и одлазе у уседелице па чак неке од њих одбацују и репродуктивни природни систем.

Шта је још рекао Професор Владислав Ђорђевић погледајте и видеу продукције ХелмКаст.