АКТУЕЛНО

Срђан Ного у емисији РасПравда: Ако им смета вешање, нека кажу која је казна за издају! (видео)


Само неколико часова пошто га је СБПОК привео на информативни разговор, народни посланик Срђан Ного открио је у РасПравди због чега је рекао да би Ану Брнабић и Александра Вучића требало обесити на Тезаријама ако су заиста потписали Даблински споразум и обавезали се да у Србију приме милион ирачких миграната. Уз то, изнео је појединости о многобројним аферама и скандалима везаним за власт Српске напредне странке – између осталог, објавио је и неколико државних тајни, које доказују спрегу власти и криминала.

Аутор и водитељ: Миодраг Зарковић
Извор: Helmcast,  19.10.2018.

***

„Стојим иза сваке речи коју сам изговорио, а то што су ме режимски медији напали са свих страна у ствари је донело неку корист, јер се  барем у јавности покренула тема Даблинског споразума и пријема миграната”, каже у најновијој „РасПравди” народни посланик Срђан Ного, који је протеклих дана био у средишту пажње због његове изјаве да би Ану Брнабић и Александра Вучића требало обесити на Теразијама ако су у име Србије преузели обавезу да овде населе преко милион Ирачана.

Емисија је снимана свега неколико сати пошто је Ного, управо због његове изјаве о вешању, био приведен на информативни разговор у Службу за борбу против организованог криминала.

„Слободно нека ме хапсе ако мисле да сам починио било какво кривично дело. Нећу се позивати на посланички имунитет. Али, као правник, знам да нисам рекао ништа што се коси са законом. Запитајте се само на шта ће Србија да личи ако овде населе милион гневних, ратоборних  избеглица из Ирака, и то све војно способних. Ко ће бити у стању да управља таквом државом?! То би била чиста издаја, а ако им смета моја изјава, ево нека кажу, шта би била одговарајућа казна за издају.”

Ного је у емисији поставио и питање безбедносне процене Ане Брнабић, поготово у светлу њених контаката са хрватском обавештајном службом која вршља по Србији, процењујући да је Ана Брнабић и пристала на Даблински споразум управо да би се помогло Хрватској, која је на великом удару као прва држава ЕУ у којој мигранти са Блиског истока бивају регистровани. Такође, изнео је и застрашујући податак да се у Србији годишње изврши око хиљаду самоубистава:

„То је три пута више од светског просека. Поручио бих очајним људима: немојте дизати руку на себе, ми смо Срби, хајде да се боримо против овакве власти и уоппште против система који омогућава да нам овакви владају.“

Ного је причао и о томе како је у Народној скупштини обелодањивао чак и државне тајне које су наугодне по владајући режим, како би показао да надлежне службе уопште не реагују па да стога нико неће покренути никакав поступак. Говорило се и Косову и Метохији, поготово у светлу
тога што је још један народни посланик, Славиша Ристић, због писма Владимиру Путину пре само неколико месеци прошао сличан медијски линч који је протекле недеље искусио Ного.

8 replies »

 1. Најогавнија је реакција опозиције . Они се ограђују од Ђога и осуђују га. Ђиласов задатак је да води опозицију онако како Вучић жели. Што се види и у Лучанима . Ту иду на режиране изборе које ће Вучић покрасти.

  Свиђа ми се

 2. Konacno neko ko ima hrabrosti da kaze istinu i da pokrene ovakvu lavinu. Ne smemo ovakve ljude ostaviti same jer time olaksavamo nasim neprijateljima. Ovog mladog coveka zaista treba podrzati, pratim vec neko vreme njegove izjave, uvek govori cinjenice i to iskreno i razlozno, nije potkupljiv i vazan mu je interes srbskog naroda.

  Свиђа ми се

 3. Ja сам, ти си, он је…. ми нисмо. Ајде ба дудемо, ако нисмо…
  Ево ме у Београду, полажем цвеће свим погинулим на свим странама.
  Данас је Дан ослобођења Београда од немачких окупатора.
  Да ли осећате тај дан, народе мој!
  Чини се да је Београд данас окупиранији него у време Хитлера. Мирно спава као уснуле овце у тору.
  Ајде, нека неко каже шта ради Влада, Скупштина, Председник?
  Ево, одговора.
  Ништа.
  Они спроводе окупацију. Све распродаше да би платили камате ММФу и Скоту.
  Има ли Србија било какву корист од тешке окупације у 1000 слика.
  Има – та корист се зове – самоубиство Србије, пелене, пеленгаће! Плата 200 – 300 евра!
  Има ли бре у овој Србији народа, има ли радника и сељака и поштене интелигенције?
  Има ли или нема?
  Има ли правосуђа, тужилаштава?
  Све је, драги мој народе срушено и урушено.
  Ајде, браћо новинари, не клепећите глупости, пишите шта се догађа, предвиђајте куда ћемо стићи.
  Стићи ће нас велико зло ако заједнички не кренемо да се помолимо Богу, да васкрснемо као народ, да вратимо живот у наша дворишта- Вратимо се кући!
  Ови њихови а наши нас уводе у Штајерску шталу да за њих овде ринтамо.
  Док не поцркамо као муве.

  Свиђа ми се

 4. znaci svakog ko se vise ne svidja eu, ubice, silovatlji i ostala gamad, a u eu dospeli traznzitom kroz srbiju, srbija se obavezala da ce primiti nazad, sav sljam koji nam eu posalje u srbiju srbija se obavezala da ce primti samo zato sto je neko to pre 11 godina podpisao, a sada se dize dzeva na anu i vucka, nije da ih ja volim – izdajnike, ali mi je ipak stalo do istine, dokument je kao zakon donet jos 2007

  Свиђа ми се

  • prvo ce frau merkel i naci nemacka da proberu sve iracane koje mogu da integrisu u svoje drustvo, a ljudski talog sa treniranim teroristima ce poslati u srbiju, eto to vam je zakon o readmisiji iz 2007, a sta novog donosi taj dablinski sporazum osim sto pominjje milion iracana, zar on postoji negde da se procita kao ovaj sto vam ga ja nudim

   Свиђа ми се

   • srbija je sa evropskom unjiom potpisala dokument u ime srbije, a ne u ime evropske inije, jel razumes ti to Branislave…
    kada sa kinom nesto potpisuje isto nije kina, i nije clanica evroazijske unije,pa opet potpisuje

    Свиђа ми се

 5. po cemu se taj dablinski razlikuje od briselskog od pre 11 godina po kome eu ima pravo i srbija se obavezala da svakog ko je preko nje dospeo u eu primi nazad u srbiju,
  Члан
  3.
  Реадмисијадржављанатрећихземаљаилицабездржављанства
  (1)
  Србијаћеприхватити
  ,
  назахтевдржавечланицеибезпосебних формалностиосимоних
  којепредвиђаовајспоразум
  ,
  билокогдржављанинатрећеземље илилицебездржављанства
  којенеиспуњаваиливишенеиспуњававажеће условезаулазак
  ,
  боравакилинастањењена
  територијидржавечланицемолиље
  ,
  уколикоједоказаноилиакојемогућенаосновуподнетих
  примафациедоказаверодостојнопретпоставитидалице упитању
  :
  а
  )
  поседује
  ,
  илије увреме уласкапоседовало
  ,
  важећувизуилидозволуборавкаиздатуод
  странеСрбије
  ,
  б
  )
  јенанезаконитначинидиректно ушлонатериторијудржавечланице
  ,
  наконштоје
  боравило
  ,
  илибило утранзитукрозтериторијуСрбије
  .

  Свиђа ми се