АКТУЕЛНО

Због плана режима да вештачки изазове инциденте како би саботирао догађај, одложен протест испред зграде Пинка! (ВИДЕО)


Одложен протест испред зграде „Пинка“ због претњи по безбедност учесника, јавили су организатори скупа а др Јована Стојковић и Немања Петровић испред покрета „Живим за Србију“, образложили то у видео изјави.

др Јована Стојковић током Видовданског протеста

План режима да изазове инциденте након којих би организатори били ухапшени а на улицама настало крвопролиће, а ситуација у Републици Српској би се на тај начин прелила на улице Београда! Ми нисмо „Отпор“ и никада нећемо бити послушници западних агентура и амбасада. Видимо се ускоро, до коначног ослобођења“ стоји у пратећој поруци видео изјаве објављене на страници покрета „Живим за Србију“!

ИЗВОР: КМ НОВИНЕ

***

АНА ОБРАДОВИЋ: Погледајте како „статисти“ испред Пинка вређају народ 

Ана Обрадовић, испред Народне иницијативе и Чувара Србије 1244, из Новог Сада је дошла јутрос у Београд, да буде уз окупљене.

Иако је протест одложен, та информација је касно стигла, а Ана је желела да онима који дођу и лично објасни ситуацију.

Ипак, ни она, као и други, није очекивала да ће их појединци доведени испред Пинка бесрамно вређати опремљени мегафонима, да се што јаче и даље чује.

Орило се Дедиње увредама на Задушнице…

Погледајте у видео клипу горе шта је Ана Обрадовић изјавила за Србин.инфо, док њој и окупљенима испред Пинка (преко улице) довикују увреде.

Извор: Србин.инфо

***

ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО ИСПРЕД ТВ ПИНК Одговараћете за продају и предају Космета!

Иако је због безбедносних разлога отказан протестни скуп испред телевизије Пинк (која промовише на националној фреквенцији разврат, насиље, неморал и у којој учесници вређају српску децу убијену НАТО бомбама, али се све то толерише јер чврсто стоје уз сваки режим док се не промени), испред зграде „Пинка“ окупило се стотинак протестаната, углавном млади.

– Синоћ касно смо сазнали информацију да је протест испред Пинка отказан, јер је неко хтео да убаци батинаше међу окупљене и изазове инциденте. Но, ми, из народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије” сматрамо да није требало да се отказује протест, ко год да је претио. Баш да видимо ко то плаши српски народ! Зато најављујемо у наредном периоду много више протеста, јер је ова власт прешла црвену линију – издаје земљу, предаје Косова и Метохије – каже Дамњан Кнежевић, испред Народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“.

Дамњан има поруку за Жељка Митровића и његов ријалити, у којем се вређа убијена девојчица Милица Ракић (4) од НАТО бомби, приказују порнографија, примитивизам, насиље, псовке… И све то иде уживо, током дана, на телевизији са националном фреквенцијом.

– Неће само Александар Вучић одговарати, него и сви елементи који су подржали издају земље. То смо пре неколико месеци поручили и Марићу (ТВ Хепи, ријалити програм). То испред Пинка поручујемо и Жељку Митровићу. Треба да га је срамота што урушава морал ове нације што на телевизији са националном фреквенцијом емитује такав садржај. Никад нећемо заборавити њихова злодела и одговараће кад тад за такве своје поступке – поручио је Кнежевић.

Одали почаст мајору Тепићу и војнику Мирковићу

Окупљени су и на михољске Задушнице запалили свеће код споменика мајору Милану Тепићу и мурала Стојадина Мирковића Цолета, поштујући њихов херојски гест када су пре 27 година себе и 100-ак хрватских бојовника дигли у ваздух, заједно са складиштем оружја и муниције.

Жртвовали су тада своје животе да би спречили усташе у намери да тим оружјем изврше злочине над српским народом у Хрватској.

Извор: Србин.инфо

———

6.10.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ОД БОГА ВИ СВАКО ЗДРАВЉЕ СЕСТРО ЈОВАНА И БРАТЕ ДАМЈАНЕ У РУКАМА МАНДУШИЋА ВУКА СВАКА ПУШКА БИЋЕ УБОЈИТА А ШТО СЕ ТИЧЕ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕНЕК НАШ СРБСКИ РОД СЛЕДИ ОПРЕДЕЉЕЊЕ ДР СТЕВАНА МОЉЕВИЋА СВИ СРБИ ЗНАЈУ ШТА ЗБОРИМ ИДЕЈУ СВЕТОГ РАВНОГОРСКОГ ПОКРЕТА СССС

    Свиђа ми се