АКТУЕЛНО

ПРОТЕСТ: Србијо пробуди се, Србијо побуни се


У овом трагичном тренутку наше историје, када колонијална евроунијатска управа спроводи завршни чин издаје, дошао je тренутак да народ, обесправљен и понижен, одлучно и непоколебљиво узме ствар у своје руке и да брани Уставни поредак, целовитост земље и своје право на нормалан живот. Дошло је време да покажемо заслужујемо ли да живимо као људи или да патимо и умирамо као робови.

Док су Срби обузети самртном равнодушношћу, евроунијатске звери немилосрдно кидишу на последње остатке вредности на којима смо утемељени као велики и частан народ, и захваљујући којима смо успели претрајати на овим нашим просторима кроз миленијуме. Спремају се да нас принесу као жртву на сатански олтар Новог светског поретка.

Данас, у контролисаном хаосу који влада у колонији Србији, где до изражаја долази људски шљам који ће све продати и предати за тренутак сласти, никла је организација “ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ“ на челу са др Јованом Стојковић, коју чине људи спремни да принесу своју крв и свој живот за отаџбину и народ. Кренули су у отворену и одлучну борбу против лажи, издаје, понижења, терора и дискриминације, јер они знају, хоће и смеју да стану на пут безакоњу и неправди, да узврате ударац издаји и ослободе Србију!

У организацију “Живим за Србију“ сабрала нас је нужна одбрана наших породица и наше земље. Ми не тражимо што нам не припада, него се боримо за слободу и правду коју нам Устав Републике Србије гарантује! Почињемо од ТВ Пинка, јер је то медијско чудовиште главно оружје колонијалне евроунијатске управе за масовно духовно-културно, а последично и биолошко, уништавање Срба стратегијом вишефазне промене свести! Чувени нацистички министар пропаганде Гебелс маштао је о окултно-зомбирајућем средству јавног информисања као што је ТВ Пинк. То је телевизија на којој се истина игнорише, а пропагира лаж и врши промоција примитивизма, насиља и антихришћанских гадости палог Запада, односно свега што је супротно традиционалним вредностима које нас чине људима. Просто речено, Пинк убија људскост у људима, од њих прави безличну масу која није у стању да размишља својом главом. Онеспособљавање тог својеврсног оружја масовног уништења омогућило би већини Срба да прогледа и види стварну слику пропасти у коју нас је довела колонијална евроунијатска управа.

Да би Срби поново почели да мисле својом главом, дођите на протест 6. октобра у 12,44 часова испред ТВ Пинка, да станемо на пут том медијском чудовишту. Крећемо од Пинка, јер ако то медијско смеће заврши тамо где му је место, све друго ће бити много лакше. Срби, пробудите се и побуните се, почните да освајате слободу која вам је отета!

 

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

 

Дана 27.09.2018. Лета Господњег.

“ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ“
повереништво у Шапцу

———–

27.9.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. опет ће АВ и његове агентуре да убаце провокаторе да би направили хаос и оптужиле опозицију ,зато памет у главу !

    Свиђа ми се