АКТУЕЛНО

Звонко Михајловић: Вучићев говор је аларм за све национално свесне Србе да се окупе и уједине. Спремност на издају је потврђена.


Звонко Михајловић
9.9.2018.

Упркос претњама, уценама, списковима, парама… на дочеку председника у Косовској Митровици максимум 5.000 људи. Ако се од тога одузме бар 2.000 људи који су организовано дошли из централне Србије онда се долази до недвосмисленог закључка да је народ прочитао и прозрео намере АВ и његову спремност да почини невиђену издају у историји српског народа.

Ко је пажљиво пратио његов говор могао је да се увери у спремност председника за постизањем „компромисног решења“ које подразумева предају односно одрицање од дела своје вековне територије.

Шта то практично значи?

Свако решење у виду поделе територије, корекције, разграничења и сл. на терену би означило етничко чишћење територије КиМ од Срба. С тим што би овога пута тај најпрљавији посао одрадила Србија, односно марионете које су на њеном челу.

Сматрам да је говор АВ аларм за све национално свесне Србе да се окупе и уједине без обзира на све различитости јер је од данас постало све јасно. Спремност на издају је потврђена.

Ако је тачна информација да ће у наредним данима АВ у друштву неког од европских званичника посетити Прешево онда је више него јасно у ком ће се правцу одвијати ситуација на терену.

3 replies »

 1. МОЈЕ ВАЗДА МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА МОЈУ ЧЕСТИТУ БРАЋУ И СЕСТРЕ КОЈИ ЧУВАЈУ ОБРАЗ ЧОЈСТВО ПОШТЕЊЕ ЖИВЕО РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ У ОТАЏБИНИ СИНОВИ И ШЋЕРИ СРБСКЕ СЛОБОДЕ НАЈБОЉИ СРБИ ДРАЖИНОВЦИ И ПОТОМЦИ СВИХ ЧЕТНИЧКИХ ВОЈВОДА ОФИЦИРА ПОДОФИЦИРА КВУО СССС

  Свиђа ми се

 2. О чему ти Звонко причаш?????

  П а ти си му био палица за батинање Срба по косову и Србији у очи избора и за време избора.

  Ко је био против овога зликовци,управника овога логора смрти званог Србија,ти си за паре истог многе ноге,руке и главе полупао…

  Ова твоја игра ће опет проћи код Срба,јер,боље је да га ти нападаш до границе,него неко ко није под контролом па да пређе границу…..

  УЖАС

  Свиђа ми се