Хуманитарна акција

Помозите да заједно направимо кућу породици из Лелића


Најновије информације о току хуманитарне акције за помоћ породици Радосављевић:
До сада је скупљено новца само за темељ и прву плочу на земљи. (Август 2018.)

***

Извор: Срби на окуп 6.1.2018.

Драга браћо и сестре, поштовани пријатељи, обраћамо вам се са благословом Преосвећеног Владике Артемија.

У Божијем селу Лелићу, како га је називао Свети Владика Николај, поред Ваљева живи једна сиромашна и скромна породица Маринка и Зорице Радосављевић и њихове деце, близанаца Николе и Николине који су ученици трећег разреда средње пољопривредне школе у Ваљеву.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Осим што су добра деца, они су и добри ђаци, а Николина жели да након завршене средње школе упише Пољопривредни факултет ако јој финансијска ситуација буде дозвољавала. Зорица и Маринко нису запослени, Маринко ради за наднице, а Зорица чува неколико оваца и понешто успе да прода да би их прехранила. Она је вредна домаћица која се труди да својој породици пружи све оно што једна мајка може, безграничну љубав и васпитање својој деци да што мање осете сиромаштво у коме живе.

Кућа у којој живе је стара, без темеља, од блата и склона паду, са две просторије, без WC и купатила, напуклих зидова и поломљених црепова.

Молимо вас да вашим новчаним прилозима, донацијама у грађевинском материјалу и осталом (бела техника, храна, помоћ током градње итд.), помогнете да заједно направимо кућу која ће имати оно све што куће треба да имају и да породици Маринка и Зорице Радосављевић и њиховој деци пружимо сигурност и топли дом.

Свако добро од Господа вам желимо!

Уплате можете вршити на рачун број:

Девизни рачун:

Динарски хуманитарни рачун за помоћ породици Маринка и Зорице Радосављевић, 14205 Лелић: 340-32373309-89

Налог на Пеи Пал-у  за девизне уплате на објављени хуманитарни девизни рачун који се односи на помоћ породици Маринка Радосављевића гласи: lelic.nikola.nikolina@gmail.com

Особа за контакт: Снежана Антонијевић, +381648813019, srbinaokupkosovo@gmail.com,