АКТУЕЛНО

Стоп издаји! У суботу 23. јуна Никола Алексић започиње даноноћни штрајк глађу и жеђу испред Скупштине


21.6.2018.

Председник Патриотског блока, г. Никола Алексић најављује даноноћне протесте испред Народне скупштине са почетком 23.06.2018. у 11 часова, због гажења Устава и издаје земље. Сви сте позвани као подршка.

Саговорник: Драган Филиповић
Продукција: ТВ Српски Колектив (јун 2018.)

***

НИКОЛА АЛЕКСИЋ ТВРДИ: Вучић и Брнабићка ће на Видовдан учинити највеће понижење српског народа (ВИДЕО)

Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић тврди да је Србија добила ултиматум са запада да на Водовдан ове године мора да потпише тзв. правнообавезујући споразум са Приштином којим ће се фактички признати независност Косова.

Алексић тврди да иза свега стоји председник Србије Александар Вучић, али да ће формално потпис на споразум ставити премијер Ана Брнабић. Алексић је рекао да је она изабрана да то учини јер има и страно држављанство.

– То ће бити навеће понижење у историји Србије – рекао је он у емисији Народне телевизије.

Он је позвао грађане да изађу на протесте и да спрече оно што се спрема на Видовдан.

Алексић је рекоа да народ мора присилити војску и полицију натера власт да поштује Устав или ухапси оне који га крше.

5 replies »

 1. ОСТОЈИЋУ ОД 1944 НА ЖАЛОСТ СРБСКУ НАШУ ВЛАДАЈУ СИНОВИ И УНУЦИ комуниста ЗВАНИХ партизана КОЈИ СУ КА РАНИЈЕ турци И аустоугари УБИЈАЛИ СРБЕ И ЋЕРАЛИ ДА СЕ турче И католиче У БЕОГРАДУ ЛЕЖИ ОНА пашћара НАВОДНО ГРОБ ОНОГ зликовца сатрапа И јованке ЕТО ЗБОГ ЧЕГА САМ ОД МАЛИХ НОГУ АНТИкомуниста ЗБОГ ЂЕДОВЕ ДУГЕ КОСЕ ШУБАРЕ КОКАРДЕ И БРАДЕ ЈА ПРЕТРПИХ СВАКЕ НЕВОЉЕ И ЈАДЕ ЖИВЕЛО БЕСМРТНО ДЈЕЛО БРАТА ИЗ ВАСОЈЕВИЋА ПУНИШЕ РАЧИЋА СССС

  Свиђа ми се

 2. Никола данас
  …………..“ Ова улична банда стрепи од свог народа, знају да су им дани одбројани. Питање је дана када ће народ изаћи, догађаји који ће да уследе управо ја покушавам да спречим, а то је хаос и крвопролиће. Не мислим да ће полиција пуцати на нас него снајпери који су доведени да пуцају у народ, изазову крвопролиће као у Кијеву на Мајдану, то је исти сценарио био и послужиће им основ да уведу мировне трупе које су већ овде. Трупе НАТО пакта су већ у Србији запосeле касарне, чекају позив ове уличне банде да наводнo уведу ред „.

  И наставља : “ Ја то желим да решим без капи проливене крви, без разбијених излога и то се може на овај начин. Позивам полицију и војску да ухапсе Председника Србије, Владу и генералштаб због издаје народа и државе. Да приведу све народне посланике и под принудом изгласају седам тачака дневног реда. И све последице које сам навео су решени за пола сата. То је наше право. Устав члан 105 то нам дозвољава, Закон о одбрани члан 9 дозвољава да ухапсимо Председника када наговештава издају и када је држава угрожена. Ми плаћамо полицију и војску и коначно морају да се пробуде и почну да раде у интересу народа у складу са Уставом „.

  https://srbin.info/2018/06/23/aleksic-poceo-strajk-gladju-ispred-skupstine-ili-ja-ili-hapsenje-vucica/

  Даће Бог, да грађани Србије стану уз нашег брата Николу и почну ослобођење наше јадне, опљачкане и окупиране домовине од шљама који се накотио.

  Свиђа ми се

 3. Шекуларац…Које су ти ово изјаве….О чему то говориш….Буди реалан….Доста нам је бајки…

  Свиђа ми се

 4. БРАТЕ НИКОЛА НЕК ТИ ВАЗДА БОГ БУДЕ У ПОМОЋИ КО ПОТПИШЕ ЊЕГА УБИШЕ КО ИЗДА ТАЈ ЈЕ п… ЖИВЕО НАШ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА СЛАВКО АЛЕКСИЋ И РАВНОГОРЦИ ИЗ МАЈКЕ СРБИЈЕ ЗАГОРАНИ СУ СПРЕМНИ ЗА БИТКЕ И МЕГДАН СССС

  Свиђа ми се