АКТУЕЛНО

Жељко Перовић: И ја сам Владимир Димитријевић!


Жељко Перовић

И ја сам Владимир Димитријевић! И ја, као Владимир, без имало мржње ка грешнику а са пуно презира ка греху, како оном који се угнездио у мојој души, тако и овом који се осилио у наше дане, научно прогласивши себе природним те сада жели да парадира, да се руга српским свецима и мученицима, да скрнави просвету и децу Светога Саве, са Свима Светима изјављујем да је хомосексуализам по учењу наше свете православне вере опак грех – страст, духовна болест, излечива једино молитвом, постом, сузама покајања, животворним тајнама и врлинама Христовим којима Он већ вековима лечи, исправља и спасава нас грешнике, развратнике, прождрљивце, гордељивце, среброљубце, насилнике, очајнике, убице, па и ове несретне мужеломнике од свакога греха и сваке смрти у својој болници спасења, у Цркви коју ни врата ада, ни једна лажна наука, ни један лоби светских моћника неће разрушити до свршетка века.

Апологији православне породице Владимира Димитријевића придодајем три поуке великог српског патријарха господина Павла:

– У Содому и Гомору био је тежак грех хомосексуализма. Лот је покушао да их уразуми, али није вредело. Лот се спасао, а остали су пропали.

– Има о томе у Старом завету. На јужној обали Мртвог мора у Палестини био је град Содом, у коме се покварило и мушко и женско, и деца, у томе погледу. И Бог пошаље три анђела, да се тај град сатре…И онда паде с неба дажд од сумпора и огња и сагоре Содом и сву околину. Ето шта значи тај грех. Бог је створио мушко и женско, и рекао: „Рађајте и множите се.“ А овде нема никакве могућности зачећа, нема никакве везе са оним због чега је Бог створио мушко и женско. То је само једна развраћеност.

– Очински и матерински нагон je један од најјачих нагона који je дат и има свој дубок смисао. У његовом присуству нема ничег злог, али je зло у његовој злоупотреби. Вајнингер каже да постоји апсолутно мушко и апсолутно женско, не у физиолошком, већ психичком погледу. Ако je човек три четвртине мушко, а остало женско, он тражи жену која je једну четвртину мушко и остало женско, а они су идеална допуна. Хомосексуалци су пола мушко, а пола женско, по Вајнингеру, али нису апсолутно, што значи да могу да се боре против те слабости. Мушко – женски нагон je природан jep je дат од Бога, али ово je потпуна девијација, то je на једној линији која нема везе са Богом. Данас сви хоће само уживање а нико неће да носи свој крст. Није та сексуална енергија посебна енергија. Она je део опште енергије коју ми користимо овако или онако. Калуђери je, на пример, такође поседују, jep су они нормални људи, али je сублимирају и концентришу на духовни правац.

Као православни верник, од свих најгори, молим своје пастире, српске архијереје да у име Светога Саве устану у одбрану српских интелектуалаца који у наше дане трпе невоље због исповедања хришћанских породичних вредности. У току је сеча академских кнезова након чега ће, сасвим је извесно, уследити и сеча владика, непокорних гнусоби опустошења која је све очигледнија. 

Жељко Перовић из Пирота

 

ИЗВОР: Борба за веру

***

ПОВЕЗАНО:

*Слободан Антонић: Цензура уџбеника у колонији Србији због „ЛГБТ предрасуда“

*Срђан Воларевић: СРБИЈА – силовање памети и насиље над расуђивањем

*Владимир Димитријевић: Ако смо окупирани, нисмо луди или Шта се згоди кад се “џендер“ роди

*Зоран Чворовић: И ја сам Владимир Димитријевић – оптужи ме!

*Мишо Вујовић: Фанатични мазохизам

*Слободан Антонић: Нема слободе у Србији – а у којој колонији је има?

*Слободан Рељић: Пелцер ЛГБТ идеологије у обнови српске нације

*Владимир Димитријевић: Одговор на тужбу „ЛГБТ заштитара“ или Поново „Аs Long As There Is One Hundred“

*Слободан Антонић: Следећи корак – родно неутрално васпитање

*Ранко Гојковић: Содомизација српског друштва

*Др ЏУДИТ РАЈСМАН – Образовним пакетима које намећу Србији деца се моделују за педофилске мреже

*Владимир Димитријевић: КОНЦЛОГОР СРБИЈА СЕ ОПАСУЈЕ БОДЉИКАВОМ ЖИЦОМ. Е – УПРАВА, Е – ДНЕВНИЦИ, А О МИШИ ЂУРКОВИЋУ ДА И НЕ ГОВОРИМО

*Слободан Антонић: Первертирани симулакрум

*МИША ЂУРКОВИЋ НА УДАРУ ЛГБТ „ЗАШТИТАРА“ ИЛИ АS LONG AS THERE IS ONE HUNDRED

*Слободан Антонић: НВО сектор као овдашња „дубока држава“

*НЕ морате да признате али је ИСТИНА: Постављањем Ане Брнабић за председника Владе Србије ПО НАЛОГУ ЗАПАДНИХ МОЋНИКА И ФИНАНСИЈЕРА ЗЛА извршен је ДРЖАВНИ УДАР

————

6.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Да поновим, сви смо ми Владимир Димитријевић.
    Потражимо спас у нама самма Богом даним!

    Свиђа ми се