АКТУЕЛНО

Хомосексуалци шетају, а родитељи са децом не смеју


Последњи дискриминаторски и насилнички поступак колонијалне евроунијатске управе према традиционалној србској породици представља забрана најављеног скупа родитеља са децом, под називом “Сверодитељски протест“. Тим чином потврђена је сурова чињеница да за нас, обичне родитеље, нема права и слободе, да је глас нас родитеља забрањен.

Образложење решења којим МУП Р. Србије забрањује “Сверодитељски протест“ у потпуности открива намеру власти да по сваку цену угуши глас родитеља и да сломи сваки вид отпора њиховом плану уништења традиционалне породице. Између осталог, полиција као разлог забране протеста лицемерно наводи: “Имајући у виду чињеницу да на наведеном простору свакодневно транзитира велики број грађана Републике Србије и туриста из иностранства, постоји могућност да се на месту пријављеног за одржавање јавног скупљања и окупљања у покрету окупи већи број лица који су супротних ставова од активиста Удружења грађана “Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“ те постоји опасност да дође до сукоба чиме би се угрозила безбедност људи и имовине на наведеном простору…“. Како се то образложење не примени када Београдом шетају професионални хомосексуалци, које због негодовањa целе нормалне Србије чува 5000 полицајаца, а имају подршку само шачице плаћеника из западник невладиних организација и колонијалне евроунијатске управе? С друге стране, противници најављеног родитељског скупа су, осим колонијалне евроунијатске управе, и неколико виртуелних такозваних “фејсбук група“, које представљају малу групу безначајних ликова који не смеју на ТВ дуел, а камоли да се појаве пред масом огорчених родитеља.

Организатор забрањеног скупа је у последњих неколико година организовао више сличних протеста без икаквих инцидената, све је било организовано и обављено за пример и поштовање. Посебно треба истаћи прошлогодишњи протест под називом “Сверодитељски састанак“, одржан 14. маја, који је прошао у најбољем реду иако је, како то полиција наглашава у образложењу решења о забрани Сверодитељског протеста, одржан на месту (Трг Републике) “где транзитира велики број грађана и туриста, а могу доћи лица супротних ставова“. Закључак се сам намеће: услови у којима треба да се одржи “Сверодитељски протест“ су идентични онима у којима је одржан прошлогодишњи “Сверодитељски састанак“, само са једном великом разликом: у колонији Србија, после годину дана, скоро у потпуности је онемогућено да се чује глас родитеља.

Док масе, хипнотисане деловањем електронских и писаних медија, колонијална евроунијастка власт убеђује како они брину за породице, тиме што дају картице за куповину са попустом и лажна обећања о новчаној помоћи за рађање више деце, истовремено нас, часне родитеље, немилосрдно прогањају, децу нам духовно и телесно трују и отимају. Односе се према нама као према раји, којој поред свих могућих харача, уведоше и данак у крви. Само за разлику од Турака, који су то чинили сваких 6-7 година и србску децу претварали у јаничаре, колонијални евроунијатски власт то чини свакодневно и, притом нашу децу као робу продају богатој и болесној клијентели за пресађивање органа и сваковрсно иживљавање. Срби, зар више верујете њиховим лажима него својим очима – да је председнику и премијерки стало до ваше деце и породице?

На крају, поручујемо свима онима који су у специјалном рату против наших породица: “Ово вам неће проћи! Децу вам не дамо!“ Ма колико непријатељ изгледао опасан и јак, ми немамо другог избора него борба до краја да сачувамо нашу децу и породице. Ако ми родитељи нисмо спремни без страха и компромиса, отворено и одлучно, да се супроставимо антипородичним плановима колонијалне евроунијатске управе, па ко ће онда? Зато, родитељи и сви ви којима је стало до будућности са надом, доста је лајковања, коментара, равнодушности и игнорисања проблема, кренимо у бој за одбрану деце и традиционалне породице!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

 

Дана 16.05.2018. Лета Господњег.

Забринути родитељи из Шапца, чланови Удружења Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију “НоВа“ 

 

ИЗВОР: СРБИ НА ОКУП

***

    ПОВЕЗАНО: 

*Вакцине.инфо: СКАНДАЛ! Покушај забране сверодитељског протеста 19.05. од стране МУП-а!

*„ПРОФИЛИСАЊЕ“: Др Јована Стојковић – СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ

*ПОЗИВ: СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ – 19.маја (субота), Трг Републике у 17 часова

*19. маја у Београду родитељски протест: „Одбрана права деце и породице – родитељи за слободу избора, права мајки и очева”

———

16.5.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Данас је Вазнесење или Спасовдан. На спасење свима који славе Христа васкрслога и на небеса вазнетога.

  Протест је забрањен јер Србин хоће да победи Сатану без Господа Исуса Христа,Пресвете Богородице и Светога Саве. Никад Србин тако победио није. Никад у историји. Кад је народ падао, Господ пошаље невоље, народ се призове памети, покаје се и обрати Богу.

  Прочитајте још који пут Небеску Литургију Светога Владике Николаја која је пророчанство.
  Имаmo i литију исти дан 19. маја у 15 часова. Што се народ не би придружио литији.
  Монах Антоније има и разглас и свако може да говори, а позивао је много пута да му се придруже сви који због нечега протестују.Можда се ни мени не свиђа сваки његов став,
  међутим, у праву је он, неће нико испод Крста.
  А, кад би маса народа узела своје иконе и кростове и помолила се заједно Богу на литији, Господ би услишио. Да видите како би се брзо ствар окренула.

  Док год народ буде мислио да ће ово сатанистичко деловање да престане без обраћања Богу, вара се. Србин ће још много да страда.

  Мила Алечковић прича о јоги и сновима, све сами њу ејџ, па на крају каже: Ајд, помози Боже!
  Шта је то? И тако већина народа.
  Стварно, ко није прочитао или послушао пророчанство Небеску Литургију, нека је добро прочита и запамти.

  Свиђа ми се

 2. Није Спасе ништа изгубљено.Јер да је изгубљено, не би протест био забрањен.Изгубили су они,који су протест забранили, јер су сметнули с ума, да је забрана Србину, једини подстрек да уради башт то што је забрањено.Кад ја у седмој деценији идем у суботу за Београд зар није срамота младе родитеље да седе код куће ко бабе, плашећи се баба, које протест забранише. Ко може да ми забрани да шетам са најлепшим народом на кугли земаљској, а да се вуду бабама у црном дозвољава да мекећу и шире смрад по Београду.

  Свиђа ми се

  • Razumijem ja vas, ali Vi mene, ne ljutite se, ne…
   Usput: i ja kazem da je rezim izgubio, no sasvim drugi smisao je onoga sto ja govorim. Takodjer: jadne nam s e t nj e.

   Свиђа ми се

 3. Zasto ne reci: i treba da je zabranjeno!
  Jer: ako organizatori misle da su vremena za SETNJU, pa po setnji m i r n o kuci, ne da su u zabludi, no u direktnoj sluzbi rezimu, te cudi da je rezim ovaj ventilcic zabranio…
  Te bljutave setnje plasirase petooktobrasi, no oni imadahu cilj i danas je tako kako jest; a ovi ( i sve
  s e t nj e prije njih) tek su l o n c i i k a s i k e ONIH, a nema ko da ih upotrebi.
  Maniti se setnji, sve je izgubljeno, pa cak i recena b lj u t a v o s t koju iste izazivaju.

  Свиђа ми се