АКТУЕЛНО

Нови „HAARP“ још већа опасност – На Машинском факултету у Београду представљена књига „Ову харфу не свирају анђели“


На Машинском факултету представљена књига „Ову харфу не свирају анђели“ о „оружју судњег дана“. Усавршена верзија је мања и може да изазива земљотресе, олује…

Фото: Википедија

ХAАРП, електроенергетско „оружје судњег дана“, којим се утиче на тектонске процесе у Земљиној кори, мења клима и моделује људска свест није плод маште и теорије завере већ сурова реалност. Добра вест у вези с огромним антенским постројењем „Хаaрпа“ на Аљасци јесте да су га Американци искључили. Лоша вест је да су то учинили зато јер је овај гломазни систем превазиђен. Нови, још модернији и усавршени „Харп“, мањих димензија, који може да изазива земљотресе, олује и паралише менталне процесе, већ је у употреби у САД, Русији, Немачкој, Великој Британији, Француској, Кини – открили су у четвртак врхунски научници током промоције књиге „Ову харфу не свирају анђели – напредак у Теслиној технологији“ на Машинском факлутету у Београду, који је издавач овог дела на српском.

Идеја о њеном објављивању потекла је од великог поштоваоца и истраживача дела Николе Тесле, проф. др Радивоја Митровића, декана Машинског факултета. Он је у четвртак нагласио да је Тесла био и машински инжењер, који је у овој области дао изузетно велики број проналазака.

– Ово је већ друга књига о Тесли и његовом раду коју издаје Машински факултет у Београду, по броју смерова и обиму истраживања највећи у овом делу Европе. Подсетио бих да се на нашем факултету налази стара и веома угледна катедра Системи наоружања. Књигу ћемо бесплатно делити нашим бруцошима, јер желимо да подстакнемо њихову креативност, пошто се међу њима налазе будући велики научници, али и да их подстакнемо да размишљају о могућим злоупотребама науке – истакао је декан Митровић.

За промоцију на Машинском факултету владало је изузетно интересовање, о чему сведочи велики број присутних чланова САНУ и професора Београдског унверзитета, али и министара – вера и заштитне животне средине, као и представника војнобезбедносног сектора.

Књига Николаса Бегича и Џин Менинг је својеврсна историја развоја оружја, која од краја 20. века мења историју људске цивилизације. Први део њеног наслова „Ову харфу не свирају анђели“ је игра речи, јер се на енглеском харфа изговара – харп. Помињање Николе Тесле у другом делу наслова није случајно, јер је технолошки систем којим се путем радио-таласа „упумпава“ енергија у јоносферу око Земље ради војних циљева развијан на основу племенитих идеја српског научника.

– Тесла је напустио ова истраживања кад је током експеримената на Лонг Ајленду направио поремећај у јоносфери, који је довео до катастрофалног тренутног спаљивања 40.000 квадратних километара простора Тунгуске. То је званични податак који можете пронаћи у руским изворима – рекао је експерт за системе наоружања, проф. др Момчило Милиновић, један од рецензената књиге која је на руском тржишту позната под именом „Теслино ђаволско оружје“.

Са промоције на Машинском факултету

Ово дело је упозорење да живимо у свету у коме се и најплеменитије идеје могу злоупотребити.

– Њени аутори дају детаљан преглед развоја „Харпа“, од украдених страница из Теслиних бележница до данашњих дана. Књига је изузетно актуелна у светлу последњих ратних сукоба, нарочито догађаја у Сирији, које већ по правилу прате и неке наизглед природне катастрофе. Осим геофизичког и климатског деловања овог оружја, посебно бих истакао његов кортикални аспект, јер, како рече један војни стручњак: „Шта ћете да радите с вашим ракетама и авионима, ако ја могу да им успавам посаду“ – истакао је Владимир Давидовић, помоћник министра правде, уредник књиге.

ТЕСЛИНИ ЗРАЦИ СМРТИ

Тесла је у интервјуу „Њујорк тајмсу“ од 8. децембра 1915. рекао:

– Начини бежичног преноса електричне енергије и изазивање разорног ефекта на даљину су сасвим оствариви. Ја сам већ конструисао бежични предајник који то чини могућим и описао сам га у разним публикацијама. Међу њима је и патент број 1.119.732, који сам недавно добио. Помоћу предајника тог типа добићемо могућност да преносимо електроенергију у било ком облику на било које растојање и да је примењујемо у све могуће сврхе, како мирнодопске, тако и војне.

ИЗВОР: Б.Субашић-НОВОСТИ

***

Текст из 2013. године НОВОСТИ

Кемтрејлси и ХААРП тајно оружје САД

Едвард Сноуден, одбегли амерички агент, дао на увид документацију која доказује да је у тајној лабораторији развијен програм који ће довести до ширења пустиња и исушивања Амазоније. ХААРП ангажован у програму убистава и контроле ума

НЕМА ко не зна ко је Едвард Сноуден, па то нећемо објашњавати. Сноуден је, док је радио у Државној безбедносној агенцији (National Security Agency – NSA) имао приступ сваком тајном углу Интернета, а из онога што је видео закључио је да су кемтрејлси – хемијски трагови авиона на чију штетност многи указују – део „добронамерног“ програма намењеног борби против глобалног загревања (?!).

Он тврди да су, у сарадњи са произвођачима горива, владини агенти уложили много напора да одрже кемтрејлсе у тајности и каже „Откривам овај програм само зато што не постоји надзор научних кругова, нема јавне расправе, и мало је кога брига за нежељене ефекте који су познати само неколицини привилегованих људи, заинтересованих за наставак вишедеценијског кемтраилс програма и његово чување у тајности”.

Сноуден објашњава да је промена климе претња америчкој пољопривреди и да стога потпада под питања националне безбедности. Признаје да добре намере не воде до добрих ствари – да, уз утицај и сарадњу са злогласним Монсантом, тајна Геоинжењеријска лабораторија Муад’Диб (Geoengineering lab Muad’Dib) „оперише” од краја 60-тих, а кемтрејлс програм инсајдери често зову „круном“ Муад’Диба (узгред, Муад‘ Диб је лик из романа „Планета Дина” или „Пешчана планета” – свемоћни владар који излази на крај са негостољубом пустињском климом Аракиса и њеним створовима). Идеја је да се заштити клима Северне Америке по сваку цену – чак и ако би то убрзало ширење пустиња у подсахарској Африци и ширење канцерогених „трејлса” у слабије насељеним подручјима. Има још колатералне штете које су већ предвидели научници Муад’Диба – суше у Амазону и разорни ветрови дуж источне обале САД.

Сноуден је, каже се на Интернет хроници (The Internet Chronicle), поделио документа са овим порталом, али она нису објављена, због бриге за националну безбедност, па је стога јавности доступно само његово сведочанство. Документа, тврди се, садрже референце о научницима који ће сигурно бити на мети иностраних контраобавештајних служби, а њихово знање је од виталног значаја за краткорочни опстанак САД.

Сноуден каже: „Ако би се овај програм зауставио, научници који су иза њега чврсто верују да би, у року од само годину дана, клима Северне Америке могла да се отме контроли, а недостатак усева довео би до разорне глади која би брзо смањила број становника урбаних центара”. Он објашњава да је кемтрејлс програм невероватно лако сакрити, поготово у сарадњи са компанијама које се баве горивом, кључним делом војно-индустријског комплекса: „Хемикалије које су ослобођене из путничких авиона означене су као ‚адитиви‘, наводно у циљу побољшања ефикасности. Само ако авион достигне брзину крстарења, топлота и атмосферски притисак изазивају хемијску реакцију која синтетише супертајне молекуле који заробављају угљеник. Овај процес је несавршен, па су многи нуспродукти изузетно опасни и у траговима. Најопаснија ствар је да су, иако кемтрејлси чувају климу САД- а разумно стабилном, грађани свакодневно бомбардовани невидљивом кишом молекула крцатих угљеником, а утицај на здравље је потпуно непознат”.

САД ГА ВИДИШ – САД ГА НЕ ВИДИШ

Ово је Едвард Сноуден рекао о кемтрејлсима. Иначе, занимљиво је да се ова прича мало појави на Интернету, а мало нестаје са сајтова на којима је оригинално објављена – када кренете на линк где се још јуче налазио текст (углавном се ради о америчким сајтовима), појављује се фамозна ознака „eror 404”, уз додатак „not found” – није нађено. На неким местима стоји и упозорење да причу не треба читати јер је „fake” – лажна. Где је ту истина, појма немамо, али добро је знати и добро је имати информације (не би ЦИА толико трагала за информацијама да ништа не вреде).

Прича има и наставак – ХААРП. О овоме је Сноуден говорио из своје хотелске собе на аеродрому Шереметјево. Постоје документа која доказују да је HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) дефинитивно ангажован у програму убистава и контроле ума. Иако је званично ова скаламерија намењена искључиво проучавању природних феномена Земљиној јоносфери, Сноуден каже нешто сасвим друго: “ХААРП истраживачка станица, стратешки базирана далеко од радозналих очију у близини Гаконе, Аљаска, заправо се користи да уништи или да манипулише потенцијалним дисидентима глобалног капитализма у размерама милиона људи. Са овим земаљским антенама, НАТО је у стању да, на глобалном нивоу, даљински ућутка ‘починиоце” ‘девијантних или субверзивних” праваца размишљања.”

Без знања жртава или њихових вољених, ХААРП пројектује ултрамоћне радио таласе. Ови таласи раде на истој фреквенцији као Truncus encephali, односно мождани систем, селективно изазивајући смрти наизглед природних узрока – укључујући неке који иследницима изгледају као мождани или срчани удари.

„Када и ако обавештајна заједница не види директан атентат као оптимално решење, ‘они’ могу једноставно учинити да се мета понаша као лудак, у намери да га дискредитују. Када смо били у транзиту између Хонг Конга и Москве, особље WikiLeaksa и ја морали смо да се бранимо од константне претње радио-генерисаних убилачких обмана.”

Бивши радник НСА увео је новинаре у своју собу у хотелу „Новотел”, али они, по уговору о поверљивости, нису смели да кажу ништа више осим да је лепо уређена и да унутрашњост функционише као Фарадејев кавез – и то са разлогом. Овај кавез, тврди Сноуден, може блокирати утицај статичких и нестатичких електричних поља: „Без тога, био бих мртав већ у тренутку када је одштампана прва прича у Гардијану”.

Сноуден је поткрепио своје сведочење документима о ХААРП-у прикупљеним из приватних налога електронске поште званичника високог ранга, попут адмирала и бригадних генерала Ваздушних снага САД. Извори из обавештајне заједнице потврдили су за The Internet Chronicle аутентичност ових документа, као и њихове ужасне последице за људско достојанство.

Извори упознати са разговорима између ДАРПА-е (Defense Advanced Research Projects Agency – агенција Министарства одбране САД одговорна за развој нових војних технологија) и Универзитета Аљаске, који су помогли да се покрене ХААРП, сугеришу да су „овде у игри” предајници за мобилну телефонију – „cell towers”, као и TrapWire (софтвер направљен за откривање образаца терористичких напада.

Срби су релативно добро обавештени о ономе што нам сервирају из ваздуха (имамо сведоке да и људи који продају на пијачним тезгама одлично то знају) и како покушавају да утичу на наше мисаоне процесе и здравље. Ред је да и остатак света то сазна. Ту се умешао Сноуден.

******

ПОВЕЗАНО:

*ХРВАТСКА: Шок у полицији и тужилаштву – група грађана ‘због геноцида тровањем chemtrails-има’ поднела кривичне пријаве против највиших државних органа!?

*ПИЛОТ КОЈИ НАС ЗАПРАШУЈЕ КЕМТРЕЈЛОВИМА ПРОГОВОРИО: „Осећамо се као мрачне силе царства!“ (видео)

*Мара Кнежевић Керн: Тајна Зелене тврђаве или „Париска климатска конференција COP21“, праћена сузавцем и насиљем над непожељним сведоцима

*Индепендент: Сједињене америчке државе „гасе“ HAARP

*Гашење система HAARP – стратешко замајавање противника уз активирање нових система?

*Новаковић: „ХААРП“- ИЗМЕЂУ МИТА И РЕАЛНОСТИ…

*СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

*Коначно – Шведске власти признале: „Chemtrails“ су стварни, а не нека теорија завере!

*Сергеј Шатохин: Климатско оружје је ужасније од нуклеарног

*ИСТИНА: Чиме ли нас то прскају у свету, у Србији – емисија РТВ Панонија (видео)

*Мишел Чосудовски: ХААРП – УЛТИМАТИВНО ОРУЖЈЕ ЗА МАСОВНО УНИШТЕЊЕ

*Србија јесте део програма који је повезан са пројектом ХААРП

*Контрола ума и манипулисање масама – Употреба јоносфере у експериментима ЦИА-е данас је доступна системима као што је ХААРП

*САД не дозвољавају уклањање ХААРП-а до 2050. године!

*Раскринкан ХААРП и Chemtrails на History каналу (ВИДЕО)

—————

21.4.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Добро је што је промоција књиге на ову тему потекла од великог поштоваоца и истраживача дела Николе Тесле, проф. др Радивоја Митровића, декана Машинског факултета.

    Пре само неколико месеци је његов колега са Факултета и презимењак проф. др Часлав Митровић, говорећи о кемтрејлс у једној ТВ емисији, био неистинит и стога неуверљив:

    Свиђа ми се