АКТУЕЛНО

Последња битка је почела! Часни Срби, не дозволите душманима да нам узму душу!


ПОСЛЕДЊА БИТКА

Др Владимир Стојковић
12.4.2018.

У мору медијских информација и спинова, а у праскозорје апокалиптичних сукоба највећих светских сила, медиокритетски извођачи радова Новог светског поретка у мајци Србији и њихови опозициони сатрапи грабе последње остатке са стола. Институције система, као полуге моћи које одавно већ нису наше, проводе агенду уништења и последњег здравог ткива организма начетог неизлечивом болешћу. Болесник на самрти одаје агоналне крике у виду вапаја организованих или мање организованих ванинституционалних група људи свесних да је куцнуо последњи час опстанка и останка српског народа. Наравно и мутиводе, удбашки тастери и спавачи налазе своје место под сунцем кроз патриотске покличе и јавне наступе где нам отварају очи и указују нам да су они баш ти чија ће идеја спасити Српство. Окупљају се око идеја ових и оних, скупљања потписа за ово или оно, величајући себе и своју веселу дружину, лечећи своје дубоке комплексе инфериорности билдовањем ега и презентовањем јавности кроз его дистоно понашање. Лажни револуционари, дежурне патриоте удбашке провенијенције и пацијенти са блажим или тежим психијатријским поремећајем улазе или се враћају у политичку арену спремни за одсудну битку за спас државе. А народ деморалисан, слуђен и слеп код очију одлази мирно џелату под нож под крилатицом „можда баш неће мене“. Али хоће, и то баш тебе и све нас!

Додуше, и није лако препознати истинске родољубе и борце за слободу у мору лажи и манипулација. Они избегавају организације, партије и покрете као стеге у виду неслободе изражавања зарад стицања политичких поена. Усамљени јахачи на тај начин и постају лак плен хијене гладне свежег патриотског меса. Али то је већ неки други аспект којим се не бих бавио у овом тексту. За почетак, ови други су се бар демаскирали и показали своје скарадно лице и наличје кроз своје додворавање власти увођењем нових антиморалних норми понашања. Док мејнстрим сценаристи из сенке праве нискобуџетне филмове за шире народне масе о хапшењу моралне громаде „редова Ђурића“, неки други оштре своје зарђале каме и крећу на Косово, они трећи праве референдум преко Устава, четврти и остали навијају из фотеље да се то бреме скине са врата што пре. Одличан сценарио старих добрих пријатеља из школске клупе који уз коришћење медијске машинерије треба да подигне тензију и припреми терен за издају против које они лично и немају ништа против док им је загарантован комформизам. Стари добри (себи и другима) академици, професори универзитета, православни клер на челу са неубедљивим патријархом и сва остала „елита“ и даље мудро ћути и чува своје позиције немарећи за народ. А и што би кад су елита?

За то време, мирно и у тишини, уз обилату помоћ невладиних организација крвнички се удара на породицу и разара и последње ткиво напаћеног организма. Кажу нам да су вакцине безбедне и да се верује медицини! Кажу нам да су деца власништво државе, а не родитеља! Кажу нам здрава деца не могу у вртић јер нису вакцинисана и угрожавају вакцинисану тј. већ заштићену децу? Кажу нам да центри за социјални рад одузимају нашу децу зарад њиховог (дечијег) добра.

Ових дана нам свашта говоре и министри и патријарх и доктори и професори. Не кажу нам само да је то велики бизнис мале групе одабраних у коме неки од горе наведених имају енормни профит и агенду Новог светског поретка спроводе луцидно на српски примитиван начин. То нам прећуткују.

Неће да кажу да те исте вакцине не контролише референтна лабораторија и да се за њихову безбедност верује произвођачу на основу документације. О ћелијској линији на којој се узгајају вируси за производњу вакцина, а који су од ћелија абортираног фетуса (ћелијске линије MRC-5 и Wi -38) наш патријарх тврди да је то у складу са православљем. Клиничке студије на основу којих су одобрене вакцине су службена тајна. А да не набрајам бројне радове и стручњаке из света који вакцине доводе у везу са најтежим обољењима.

Кривичне пријаве и прогон кроз све електронске и штампане медије оних који су се осмелили да укажу на многе нелогичности у вези са вакцинама је српски патент мале групе ментално болешљивих људи уз обилати ветар у леђа. Бурну реакцију и огорчење јавности  изазвала је изјава министра просвете да децу која нису вакцинисана треба одузимати од родитеља (иначе, једина референца министра за то место – власништво над приватном школом коју је похађао Вођин син, у најмању руку завређује осуду, презир и губитак те функције, ако не и кривичну пријаву). Прелазак ове линије, макар и вербално, у најмању руку треба поредити са у историји нам познатим геноцидалним експериментима.

Волео бих да дотични господин скупи храброст и породицама Тркуља, Алечковић и осталима са одузетом децом у лице саопшти своје геноцидалне намере, па да видимо како ће проћи! Наравно то се неће десити, јер (углавном) благо ометени у развоју носиоци политичке моћи немају ни морала ни храбрости за суочавања, па ни времена од силних поданичких марифетлука. Елитистички мишеви који су се отцепили од народа живе дубоко у својим јазбинама плашећи се своје сенке и мешетаре из страха за голи живот смишљајући нове преваре и чекајући своју апанажу. Онанишући преко медијских сервиса, презентују паралелни свет и плаше слуђени народ, лечећи своје страхове вербалним исказивањем неустрашивости кроз бомбастичне наступе. Терапија успела, пацијент мртав. Нажалост, велика већина нас је тај пацијент.

Али постоји још Срба у Србији којима је страх страна и непозната реч. Такође, постоји и црвена линија која се не прелази.

Зато Дамњане, Душане, Јована, Снежо, Горане, Томо, Бранко, Мила, Драгане, Дејане, Саша, Вили, Биљана, Петре, Милане и сви остали часни Срби, не дозволите душманима да нам узму душу! Последња битка је почела, знате шта нам је чинити!

 

9 replies »

 1. Нису све нације исте. Јаче нације опстају, слабије пропадају (то није дарвинизам). Ако математички посматрамо проблем, ствар је врло једноставна: од оволике количине издајника поклекле би и веће нације од нас. Сетите се колико се разноразних издајника појавило од 2000-те до данас. Досовци, чедисти, вуковци, социјалисти, напредњаци, гејеви17, невладине орг., НАТО лобисти, „мутиводе, удбашки тастери и спавачи“, вучићеве пудлице, патриЈоте: СнагаНарода, Оливера Милетовић, Бокан итд. Једноставно, бројчано смо надјачани.

  Свиђа ми се

 2. Да нас аутор текста није запљуснуо кишом страних ријечи и израза.. Овако не знам шта је писац хтио да каже осим да је испало као ложачки текст, иако то можда није била намјера.

  Или ово треба само да прочитају и разумију само доктори као што је сам аутор текста?

  Свиђа ми се

 3. Одличан текст, али не разликује се нимало од свих заједно који вичу, помало навијачко….крајње је време, шта чекамо, ово је прелило чашу, ајмо, ајмо сви на улице, колико нас може скупити у центру БГ, лајкуј ако се слажеш….и друго. ШТА ЈЕ РЕШЕЊЕ!!! Немојте само рећи да треба да идемо на села и у пећине….окупатор ће нас и тамо наћи, зар не!?

  Свиђа ми се

 4. Битка почне када опали метак. До тада ниједна битка није почела. Они што су упорно хтели да сатру Србе, и нису успели у два балканска рата, жртвовали су сопственог престолонаследника да би сатирали и Србе и Русе у првом свецком рату. Данас не морају да пуцају, имају опробаније методе, које функционишу. Једино што ми Срби одлазимо на онај свет, не као покајници већ као јадници. Не као хероји него као безличне масе које нису смеле да се боре. И то траје. Тако да, док не опали метак, не лажимо се, нема ни прве ни последње битке. Тренутно смо у логору, те та ситуација свакако одговара само онима који су нас у њега ставили и онима који имају привилегије да владају и бенефите од логора. Не заноси се брате. Последња битка није почела. Нити ће док се не зачује пуцањ. А кад се зачује пуцањ, онда мора да нам се деси 1917-та која се десила у Русији. Надам се да се историја неће поновити, те да у тој нашој 1917.тој нестати црвених .

  Свиђа ми се

 5. ОДЛИЧАН ТЕКСТ. Ја бих рекао пар ствари у вези текста. Мислим да аутор греши наглашавањем удбашке припадности и континуитета, без обзира што то постоји. Јер, доушништва, тајне полиције, издаје и свега нечасног било је у свим класама, друштвеним групама и идеологијама, свим друштвено-политичким системима, и пре и после времена УДБЕ. Друго, мислим да је већу пажњу требао да има стање нације. По мом скромном мишљењу, нација је у неком стању апатије, хибернације, масовне депресије, дезоријентације, као да на наше мозгове делују, а сигурно делују, свим могућим средствима, од економије (па ми смо масовно у банкроту), радних услова (психички терор на радном месту), хране коју једемо, ваздуха који дишемо, фреквенција, медија, до друштвених група. Ретки су они који могу да се покрену… Треће, опис стања ми је дат некако расплинуто. Фали једна ударна, сажета формулација. Четврто, не назначује се ни у општим цртама шта ваља чинити. Пето, од аутора очекујем још пар наставака ове теме, где би посебно обрадио нека питања.

  Свиђа ми се

  • vi po tackam obradjujte tekst a sutra je pres konferencija u beografu povodom otimanja i prodaje srpske dece. eto prilike i da se opali puska kako neko rece gore.
   al oni nece prezati od komentara na netu sve dok ih fizicki komentar ne raspali po tintari uzivo.

   Свиђа ми се

  • Никола Алексић предлаже решење у изванредном интервјуу :

   “Војска да опколи Генералштаб и истера издајнике, па пред суд! Не можемо са гласањем да доведемо поштене људе!“

   Даље, он каже:
   -сви су издајници у влади
   -не дати Бор станцима
   -на дати да странци пале своје ђубре у Србији
   –национализовати украдено

   Алексић се предлаже да води народ – тражи од полиције и војске да одраде своју Уставом дату дужност и за 24 сата агонија Србије би била готова:

   Мајчинска Економија,
   за бесплатну информацију

   Свиђа ми се