АКТУЕЛНО

ХРВАТСКА: Шок у полицији и тужилаштву – група грађана ‘због геноцида тровањем chemtrails-има’ поднела кривичне пријаве против највиших државних органа!?


Шок у полицији и тужилаштву: група Далматинаца ‘због геноцида тровањем chemtrails-има’ поднела кривичне пријаве против председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић, премијера Пленковића, министара и других одговорних лица!

Šok u policiji i tužilaštvu: grupa građana ‘zbog genocida trovanjem chemtrailsima’ podnela krivične prijave protiv najviših državnih organa!?

Како извештава Слободна Далмација Удружење грађана “Не говору мржње – Истином против лажи” поднела је обимну кривичну пријаву за геноцид против председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић, премијера Хрватске Андреја Пленковића, министра Дамира Крстичевића “за саучесништво у геноциду над хрватским народом и тровања chemtrails-сом!”.

Исти лист пише: “Људи, ово није шала: Општинско државно тужилаштво у Сплиту примило је обимну казнену пријаву против председнице Колинде Грабар Китаровић, премијера Андреја Пленковића и министра Дамира Крстичевића “за саучесништво у геноциду над хрватским народом и тровања chemtrails-ом!”.

У кривичној пријави се говори о тровању грађана супстанцама које испуштају авиони док ‘плове’ хрватским небом. Пријаву је поднела група Далматинаца окупљена у удрузи “Не говору мржње – Истином против лажи”, а која се налази у Подстрани, недалеко од Сплита.

Полиција у чуду

“У чуду су остали полицијаци које смо неслужбено тражили за коментар, наводећи да по закону морају поступити по свакој казненој пријави, ма колико она неком била чудна, али да први пут чују да је неко пријавио врх државе јер нису спречили “тровање грађана отровима из авиона”. – наводи Слободна Далмација.

Тужилаштво у шоку

Изненађени су били и у Сплитском државном тужилаштву у којем је поручено да не коментаришу поднешене пријаве, као ни детаље могуће истраге. Кривична пријава је заведена, све је што смо успели да добијемо неслужбено. – даље наводи овај лист.

– Данас 3. травња 2018. године, на 49 страница са доказима, Удруга ‘Не говору мржње-истином против лажи’ поднијела је Државном одвјетништву Казнену пријаву против Колинде Грабар Китаровић, Андреја Пленковића, Дамира Крстичевића, Томислава Чорића и Бранке Иванчан Пицек (ДХМЗ), за суучесништво у геноциду над хрватским народом. Јер нису зауставили тровање грађана цхемтраилсом иако су уредно примали наше дописе… – наводе у овом удружењу.

Подносиоци кривичне пријаве наводе и да председница није “зауставила тровање хрватских грађана chemtrails-ом иако је уредно примила наше дописе (…) у којима већ дуго времена упозоравамо на континуирани аеросолни напад на атмосферу, на глобални напад климатским инжењерингом и менаџментом соларне радијације чији програми разарају Земљине системе за одржавање живота”

Кривична пријава за геноцид

Кривична пријава за геноцид заведена под службеним бројем

Бивши начелник МУП-а: Никад за овако нешто нисам чуо

За коментар целог случаја Слободна Далмација питала је Антуна Новоселовића, бившег начелника криминалистичке полиције ПУ Задарске.

– Прочитао сам целу казнену пријаву. Заиста никад за овакав случај нисам чуо. По мојем суду Државно тужилаштво неће од полиције тражити истрагу, пријаву ће адактирати, дакле ставиће је по страни и неће по њој поступати. Јер како би полиција могла проверити све то што тамо пише? Ма немогуће. Тужилаштво може и одбацити казнену пријаву, а онда мора подноситељима приложити поуку о правном леку, па они могу покренути прогон приватним путем. Дакле, неко би, ако Тужилаштво тако поступи, могао на Суд позвати премијера и председницу да дају исказе о овоме. Ипак, мислим да неће бити одбачена него се по пријави неће поступати и она ће лежати у фиоци. То је и по мени једино логично решење, јер у пријави се набацује разним тезама, политички оцењују нечије понашања или пропуштање – наводи Новоселовић.

Након објаве срушена страница

Иако би можда неко помислио да људи не верују у организовано прскање отровима из авиона који праве chemtrails-е (хемијске трагове на небу), текст је до сада прочитало више од 24.000 читалаца.

Запрашивање се наима спроводи зарад уништавање биофлоре. На тај начин се отвара Ауто-пут компанији МОНСАНТО за њене ГМО производе. Геоинжењеринг није непознат а овај видео на дну овога текста који је преведен на готово све светске језике детаљно говори о томе.

МОНСАНТО Господар Живота и Смрти! ХРАНА КАО НАЈСМРТОНОСНИЈЕ ОРУЖЈЕ!

Дакле иако се некада то спомињало у контексту “Теорије завере” то сада више није тако. Сада се само у Хрватској на ову тему изјашњава на стотине хиљада грађана. Наиме, само на Фејсбук страници “Не говору мржње – Истином Против Лажи” а која је тешко оптужила како су је из милоште назвали “НАТО Колинду” и премијера Пленковића званог “Истанбулска Конвенција нема алтернативу – Истанбулска Конвенција по сваку цену” стоји и поменути текст који је до сада прочитало више од 24.000 људи. Убрзо након објављивања на чудноват начин Фејсбук страница Истином Против Лажи је оборена. Број коментара грађана за врло кратко време био је заиста импозантан. Такође и изношење слика, снимака, доказа који потврђују наводе из ове несвакидашње пријаве за геноцид узроковане chemtrails-има са некада плавог неба.

Рекордан број дељења, коментара и лајкова – INDEX.hr објавио вест као СЕНЗАЦИОНАЛНО а убрзо након тога га ЦЕНЗУРИСАО!

Поменути чланак забележио је рекордан број дељења (више стотина за само пар сати од објављивања), лајкова, коментара и онда је цела страница са више од 24.000 пратилаца наједном нестала! Такође, један од најчитанијих медија објавио је под “сензационално” наведену кривичну пријаву са свим приложеним доказима а недуго затим ЦЕНЗУРИСАО је поменути чланак!

Цео чланак са пријавом можете погледати ОВДЕ:

Колинди, Пленковићу, Крстичевићу, Чорићу и Бранки Пицек казнена пријава за суучесништво у геноциду над хрватским народом!

***

Зашто нас заправо прскају – Документарни филм са преводом
“Why in the World are They Spraying?”

Documentary HD (multiple language subtitles) – превод на ваш језик одаберите у Подешавањима ако не крене аутоматски превод на ваш језик

ИЗВОР: globalmediaplanet.info

***

ПОВЕЗАНО:

*ДОКАЗ за скептике: И НАСА признала chemtrails запрашивање човечанства

*КЕМТРЕЈЛСИ – СВЕ РАДЕ ЈАВНО ДА НЕ БИ ИЗГЛЕДАЛО ТАЈНО!?

*ГМО и кемтрејлс: За 10 година ће половина деце у САД бити аутистично, упозорава др Стефани Сенеф

*Коначно – Шведске власти признале: „Chemtrails“ су стварни, а не нека теорија завере!

*ПОКРЕНУТА ПЕТИЦИЈА: Шведски грађани против ЗАПРАШИВАЊА ИЗ АВИОНА (фото, видео)

*Индепендент: Сједињене америчке државе „гасе“ HAARP

*Раскринкан ХААРП и Chemtrails на History каналу (ВИДЕО)

*И саудијска принцеза против хемијских трагова и геоинжењеринга (ВИДЕО)

*ДОКАЗ БИО-ТЕРОРИЗМА: АМЕРИЧКИ АВИОНИ ЗА БИОЛОШКО-ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ, ПРИЗЕМЉЕНИ У ИНДИЈИ И НИГЕРИЈИ

*Шта хемијски трагови (chemtrails) раде вашем мозгу је шокантно – Неурохирург (видео)

*СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

*ВЕСТИ ИЗ СВЕТА: 600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима

*ИСТИНА: Чиме ли нас то прскају у свету, у Србији – емисија РТВ Панонија (видео)

———–

9.4.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић