АКТУЕЛНО

Обрт у вези кривичне пријаве против родитеља и јавних личности (Видео)


Београд – У  медијима је доста простора дато кривичној пријави против јавних личности и других лица које се противе обавезној вакцинацији. Оно са чиме уредници нису упознати је то, ко заправо подноси пријаву. Један од два покретача пријаве је Владимир Цимерман, вођа групе ботова под називом Шр Слађана Велков, а који је већ кажњен са 50.000 динара од стране Одељења за високотехнолошки криминал због угрожавања безбедности. Група се представља као „забринути родитељи“.

Од досијеа, више забрињава његов еугеничарски став према деци са посебним потребама, а по којем постаје озлоглашен на друштвеној мрежи на којој ординира. Медијским кућама није познато да заправо дају подршку агенди ситног криминалца, чија је брига за здравље деце Србије толика, да би своје оставио у установи, уколико не би било савршено, а туђу са Доун синдромом јавно проглашава шкартом и шаље „под мач“.

Његове изјаве постају „популарне“ по злу, и сарадња са истим се може јако лоше одразити на репутацију новинара и кућа од којих добија простор и подршку. Поменути није лекар, како су медији саопштили, већ хотелијер без запослења.

ИЗВОР: ВАСЕЉЕНСКА

27.3.2018.

3 replies »

  1. u dusebrizne roditelje vakcinisane dece, a bez dece, spada dr tomislav stevanovic iz zrenjanina koji vodi hajku sa kolegom (cimerom), a koga je gosp. zaric isprozivao na svom portalu.

    Свиђа ми се

  2. Где ви видите обрт и шта је овде нова вест?

    Добио је да плати казну 10.10.2017.

    Сад је 27.03.2018.

    Свиђа ми се