Издаја

Коментар: На северу КиМ догађа се „здружени злочиначки подухват” СНС, „Српске листе”, „Владе Косове” и међународне заједнице


Саша Касаловић, 26.3.2018.

Значи… Опет Вучић и Ђурић и остали ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ персонал, као и са оним „шареним возом”, чине све да пред нову ИЗДАЈУ себе представе као борце за КиМ.  Јер, ето, Шиптари их прогоне и не дају им улазак на КиМ. Док, у стварности, они треба да дођу на тзв. панел о унутрашњем дијалогу око КиМ, који „дијалог” је и сам једна велика подвала и превара осмишљена како би се КиМ предало у руке Шиптара али да за то буду одговорни сви који у њему учествују, само не протагонисти издаје (СНС и „српска листа”).

Ово што се данас догађа на северу Косова и Метохије је „ЗДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ” Српске напредне странке, „Српске листе”, „Владе Косове” и међународне заједнице, уз злоупотребу лицемерног, поквареног, наивног или обешчашћеног србског народа са севера КиМ, како би се по ко зна који пут приказала снага специјалних јединица „Косове” а самим тим и тзв. државе „Косове”, и како би се јавности у Србији спиновањем наметнула представа о томе да је, хтела то Србија или не, „Косова” постала неосвојива држава за србски народ!

Због ко зна којег по реду магарчења србског народа, због ко зна које по реду издаје и спина којим пљујете целој Србији и србском народу у лице, а везано за режиране представе као што су данашња или она звана „шарени циркуски воз”…

ОДГОВАРАЋЕТЕ БАГРО!

8 replies »

 1. НА СЕВЕРУ КОСОВА МЕТОХИЈЕ ЈЕ НАМЕШТЕНО ХАПШЕЊЕ ТЗВ МАРКА ЂУРИЋА чифута ШТО ЗБОРЕ БРАЋА ГОРАН ЖИВКОВИЋ И САША КАСАЛОВИЋ ЈЕ ИСТИНА ЖИВЕЛА ЕРП И КОСОВСКА МЕТОХИЈСКА У ПРОГОНОНСТВУ И СНО СРБИ НА ОКУП СССС

  Свиђа ми се

 2. Како можеш и одакле ти право да сав срБски народ на северу називаш лицемерним, поквареним, обешчашћеним?????
  Можеш говорити о појединцима, можда о себи и у своје име, али никако не можеш вређати сав народ на северу КиМ!
  Могу разумети твој револт, али вређање не. Требало би да исконтролишеш свој, како рекох, револт или бес и да га усмериш у неком другом правцу, можда према тим појединцима који те иритирају али никако према свом народу!

  Свиђа ми се

  • Ти си сигурно препознао себе међу овим обесчашћенима иначе зашто би те ово писаније толико погодило ! Ја овде помињем само оне који подржавају СНС и “српску листу“ …јеси ли ти део тога!?

   Свиђа ми се

 3. ЛАЖ – ИСТИНА

  Легенда каже да су се једног дана ЛАЖ И ИСТИНА среле на путу: – Добар дан, рече Истина,
  Диван дан, рече ЛАЖ.
  ИСТИНА застаде да ли је то тачно и би тачно.
  – Диван дан, одговори ИСТИНА.
  – Још лепше је језеро, рече ЛАЖ.
  ИСТИНА поново провери да ли је то тачно и би тачно.
  ЛАЖ дотрча до воде и рече: Вода је најлепша. Хајде да пливамо.
  ИСТИНА дотаче воду прстима и виде да је доиста дивна те се сложи Са ЛАЖИ.
  Скинуле су одећу и ушле у воду. После некога времена, ЛАЖ изађе из воде, обуче одело ИСТИНЕ и оде.
  ИСТИНА никако није могла да обуче одело лажи, те поче да хода гола, а сви да се згражавају кад је виде.
  И ОД ТАДА ЉУДИ ВИШЕ ВОЛЕ ДА ВИДЕ ЛАЖ ОБУЧЕНУ У ОДЕЛУ ИСТИНЕ, НЕГО ГОЛУ ИСТИНУ!

  Питање за све читаоце текста: Где је протеклих дана по јевропи и америке боравио тајно и приватно наш прецедник и са ким се састајао и да ли је јучерашњи догађај плод тог путешествија?! Да ли је Ђурић глумац у овој представи, или је колетарална штета и жртва ове режије?!

  Liked by 1 person

  • Ти си сигурно препознао себе међу овим обесчашћенима иначе зашто би те ово писаније толико погодило ! Ја овде помињем само оне који подржавају СНС и “српску листу“ …јеси ли ти део тога!?

   Свиђа ми се

   • То је зато што су Срби ОТПАЛИ ОД БОГА И ВЕРЕ, па су спремни да чак и за бедне сендвиче продају душу своју, државу своју, веру своју! Душа ми се цепа кад видим како шипци са окупатором сеире по Старој Србији. Саша на жалост косове је у црнграду, кад се решимо kosove ne crngrad dhe vuqk ослободили смо Србију и КосМет , али на жалост много је глупана и много проданих бедника!

    Свиђа ми се