АКТУЕЛНО

Драган СТАНОЈЕВИЋ: Велики пројекат српске дијаспоре – електронско гласање преко пет милиона Срба из целог света… (видео)


Драган Станојевић је говорио о разлозима за организовање, о вапијућој потреби да барем дијаспора, трезне главе покуша да спасе што се спасти може у емисији ПОГЛЕД НА ИСТОК, чији је аутор и водитељ Слободан Стоичевић.

Он је најавио такође велики пројекат српске дијаспоре: електронско гласање преко пет милиона Срба из целог света ако еврофанатична власт распише референдум за промену Устава.

„Чак и ако либерална тоталитарна власт опет остави дијаспору без права гласа на референдуму“, Драган Станојевић је најавио да ће се дијаспора сама организовати и спровести референдум електронским гласањем уз помоћ међународних посматрача да би у случају добровољног комадања Србије од стране издајника и еврофанатика – остао писани траг да то није била воља српског народа.

– Електронско гласање је само један од пројеката Покрета „РОД“ који је нова патриотска и конзервативна снага на политичкој сцени Србије, каже Станојевић и најављује да ће суди из дијаспоре који не зависе од америчких мрежа, од квази партија, од партијског запошљавања или сумњивих „комбинација“ и „страних инвестиција“ – покушаће да из иностранства помогну Србији.

ИЗВОР: HelmCast, PRAVDA

———-

ПОВЕЗАНО:

*Интервју са Драганом Станојевићем: Формирамо странку српске дијаспоре

*Коме то смета најављено формирање Покрета родољуба отаџбине и дијаспоре (РОД)

————-

20.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. И још једно, шта ако референдумско питање буде тако формулисано да и свако наше не изгледа као да је да?! Шта онда?!

  Онај ко је решио да нам отме територију,( невидљиви окупатор ), тј нови светски поредак, зар ће себи да дозволи тај луксуз да изгуби на референдуму?! И о томе треба дебело размишљати.

  Зато превентивно треба подржати НАРОДНУ РЕЗОЛУЦИЈУ и ПРОПАГИРАТИ ЈЕ!!!

  ПРОЧИТАЈ И ПОТПИШИ! http://narodnarezolucija.rs/

  Свиђа ми се

 2. Господине Станојевићу радите фантастичну ствар у вези ангажовања дисјаспоре везано за електронско гласање у спречавању издаје, али да ли би реферундум по питању територијалне целовитости био противуставан чин?

  Било би добро да се Срби дијаспоре упознају помогну и унутрашњу акцију која се сада води у Србији, а везана је за иницијативу под називом НАРОДНА РЕЗОЛУЦИЈА под слоганом ПРОЧИТАЈ И ПОТПИШИ! Да би И НА ТАЈ НАЧИН својим ангажовањем и патриотским чином у виду електронског потписа дали лични допринос у спречавању ИЗДАЈЕ Косова и Метохије.

  Било би добро да се по том питању контактира пуковник контраобавештајне службе ГОРАН ЈЕВТОВИЋ.

  ПРОЧИТАЈ И ПОТПИШИ! http://narodnarezolucija.rs/

  Свиђа ми се