АКТУЕЛНО

Снежана Терзић: Отворено писмо Златибору Лончару


ИТАЛИЈА 2018. – ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ,
УГ „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“ – Србија

Е па министре, дође време да ти пишем… Волела бих да ово писмо могу да започнем са „Поштовани“, али сложићеш се, поштовање треба и заслужити.
Лепо ти је име дао кум. Рекла бих да је желео да будеш велики и леп као једна од наших најлепших планина… Не знам где је пошло по злу…

Искрено да ти кажем, не бих о теби ни размишљала, али твоје деловање, као и деловање свих осталих уважених лобиста присилне вакцинације, озбиљно нарушава права моје деце, али и права свих нас родитеља.

Иако сам имала прилику да лично упознам врхунске хирурге, попут др Самарџића, али и многе друге лекаре који су цењени у својој струци, за твоје име и достигнућа нисам чула, све до момента када те сведок сарадник суду и јавности представио као сарадника озлоглашеног Земунског клана, односно човека под надимком др Смрт.

Многи од нас, били су зачуђени одлуком да баш ти постанеш нови министар здравља, и није да су се претходни прославили, али до твог случаја свет није чуо за такав догађај!

*
Видим да си љут што родитељи одбијају да вакцинишу децу.
Гаранција о безбедности и учинковитости НЕМА.
Држава не контролише садржај вакцина.
Контролише се само папирологија, и ти то знаш па стога чуди та дрскост и безобразлук, као и гомила неистина које износиш у медијима.
Љутиш се што ти не верујемо, али `ајде буди бар мало фер па ми кажи, како да верујем здравственом систему у коме се краду деца из породилишта, у коме нема лека ни помоћи за тешко болесну децу, систему који би присилно под кожу моје деце, а све без одговорности, без гаранција о безбедности и под управом неког кога зову тако као тебе, др Смрт!
Да ли би ти, као отац имао поверења да препустиш одлуку о здрављу своје деце таквима?

*
Хвалите се новом Тиршовом!
Да није трагично било би смешно.
Шта ће вам нове болнице ако добро радите свој посао?!
Евиденцију о броју аутистичне деце немате. Можда можеш да ми кажеш колико деце болује од алергија, екцема, канцера, леукемије, СМА, мултипла склерозе и свих осталих модерних болести за које нисмо знали пре увођења вакцинације.
Можеш ли да ми кажеш колико деце је преминуло у РС због немогућности лечења од кад си на тој позицији?

*
Видим да имате намеру да све жртве ваше небриге припишете уцењеним, пониженим и изданим родитељима, али не иде то тако… Ударили сте тамо где се не дира, јер деца су једино богаство које су родитељи ове опљачкане земље успели да сачувају. Они који су вам веровали, а којима сте нанели штету, знају да је сва брига и одговорност остала само на њима – родитељима.

Да ли си као министар информисан о својим обавезама, и мојим правима или си као и многи други уз помоћ купљених диплома, засео у фотељу, па шта буде…
Звање без знања не вреди пишљива боба!
Плаши ме да у тој истини лежи и проблем свих наших проблема…

Да скратим причу, захваљујући новцу и медијима којима располажете као својим власништвом, успели сте да легализујете кривично дело присиле, за које је у КЗ РС одређена казна до 3 године затвора.
Види, ја знам да ви лобисти мислите да можете да радите шта вам је воља, и вероватно можете… али не заувек министре.
Уместо што прогоните нашу, мислим да би било боље да мислите на своју децу.

Предат вам је Предлог за измену закона о обавезној вакцинацији.
Ја те, ево, молим, први и последњи пут, да престанете са ширењем лажи и панике, и присилом коју свакодневно спроводите над грађанима РС.
Измените закон док можете.
Престаните да нам угрожавате децу, и немојте нас доводити у ситуацију да уместо мисаоно, одлуке доносимо инстиктивно.

Не понашајте се као да је ПРАВДА имагинарна категорија, јер није.
ПРАВДА је закон природе. Тај тас никада не греши, и само оно што на њега ставиш, са њега ћеш и понети… Било би добро да поново прочитате ону Хипократову, по којој сте се заклели на прво и основно, а то је НЕ НАУДИТИ!

Уздравље вам било и како радили тако Вам Бог помогао!

Снежана Терзић

***

ИЗВОР: ФБ профил аутора

ПОВЕЗАНО:
ИТАЛИЈА 2018. – ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ: Сладољев Срећко – Окупљене у Риму позвао сам на ЗАЈЕДНИШТВО

————

7.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

11 replies »

 1. Свакодневно нас плаше преко ТВ и АВАВових новина како је „преминула још једна особа заражена малим богињама“, како Србији прети епидемија малих богиња!! Како то да су деца до 1971. године редовно оболевала од малих богиња и нико није дизао панику! Мој син је прележао мале богиње док је био у вртићу и ено га хвала Богу, добро је. Нас је мајка родила троје и сви смо прележали мале богиње, и хвала Богу није нам било ништа! Иза овакве панике стоје велике фармацеутске куће.Ја њима НИШТА НЕ ВЕРУЈЕМ! Уништили су једну од најбољих институција у Европи Торлак и све док се Торлаку не врати кредибилитет који је имао, у коме су радили наши непотплаћени стручњаци, ја овима НИШТА не верујемОни раде за бога мамона, све би продали зарад личне користи! Како је говорио Чика Јова Змај: „Карактера немаш, јел` да ти је жао? А кад би га имао, пошто би га дао“.

  Свиђа ми се

 2. Зна он да су вакцине штетне и да нису делотворне. Он то зна, али неће да зна јер је у питању профит.
  То су људи који немају савест.

  Свиђа ми се

 3. Браво, мајко и лавице! Бог ти среће и снаге дао. Зомбирани народ иде на клање, као и неколико пута у нашој историји , све мислећи „неће ваљда“. Е, хоће, као што су и сваки пут.
  Европа је пуна малих богиња , али се нигде не спроводи овакав терор.
  Студије на основу којих су одобрене вакцине су службена тајна.
  Лук Монтање , вирусолог и нобеловац критикује безбедност данашњих вакцина и актуелну хистерију, док се „непослушни“ лекари кажњавају.

  Обавезну вакцинацију у Србији су донели:
  др Смрт-сараник земунског клана
  Славица ђукић Дејановић- Ради за 10 фармацеутских кућа , по сопственом признању
  Предраг Кон- један од оптужених у афери свињски грип
  Зоран Радовановић-дежурна бараба која говори да у Србији нема повећања карцинома и да уранијум није штетан, али и пише књигу о благодетима ГМО.

  Обавезну вакцинацију у Србији спроводе уцењени лекари које кажњавају уколико им „падне обухват“, а прети им се узимањем лиценце и посла ако иступе против обавезне вакцинације.
  Родитељима се здрава невакцинисана деца избацују иу обданишта, зову се центри за социјални рад.

  За последице вакцинације пред законом није одговоран НИКО.
  Шта још није јасно, побогу..

  Свиђа ми се

  • И наравно Томислав Стевановић из Зрењанина, подносилац кривичних пријави против 43 РОДИТЕЉА који се боре за слободу избора, познатији као „забринути отац без деце“ обзиром да је отворено слагао на телевизији са националном фреквенцом да има троје деце, а нема ниједно.

   Да није тужно , било би смешно шта се ради у овој напаћеној земљи.
   Олоши.

   Свиђа ми се

 4. E,draga SNEZANA,zalosnoje,sto je sve istina,pre par dana,bio sam u prilici da cujem od vajnih profesora,kako se brane,u kriminalu..kada sma spomenuo malog slinu sapica nikolica…kad vajni profesor skoci da ih brani…..UZ BOZJU POMOC POBEDICE MO>>DOK JE TEBE MARA BILJE JOVANE >>>>IMA NADE……

  Свиђа ми се

   • da, u pravu ste.
    ko hoce da kukumavci, ne mora da pise tim stilom o ovakvim zabranjenim temama. dovoljno je da postavite svoj komentar na blic, kurir ilu danas portalu. tamo je sve u skladu sa propascu od koje nema spasa!
    ko ima decu ima se zasta i boriti i ovakvim dzelatima ne podlegati pod giljotinu, bar ne dobrovoljno!

    Свиђа ми се

   • Postovana Katarina,
    Ne sirim defetizam, no izricem istinu; a samo istina lijeci. Evo, neka Gospodja Terzic pozove na odredjeni protest, imace petoricu uz sebe; da ju se, nedaj Boze, uhapsi, niko se nece isprsiti i reci da je poznaje! Prosao sam tu skolu- sav mi zivot u tome protutnja-, kao i sinovi mi… To vam je kao i sa Kosovom, sutra Vojvodinom, Raskom oblasti… isti obrazac ponasanja. I da budem jasan: onaj kojemu sira porodica- otadzbina!- nije iznad najlicnijega, taj roditeljem NIJE, makar imao stotinu sinova!

    Свиђа ми се

   • I izvesnoj Ivani isto k’o i Katarini, a objema i: hrabrost- javno stati uz onoga ko se bori protiv zla- nije u anonimnosti; vjerujem da obje imate ime i prezime, bas kao i Gospidja Terzic, pa, eto!, i ja… No, ne ide! Tesko su me kostali u zivotu i anonimci i anonimusi- samo prezir prema njima!, a sada ni prezir: naprosto h o r i z o n t a l c i.

    Свиђа ми се