АКТУЕЛНО

ДВЕРИ: ПРЕД МЕРКЕЛОВОМ ВУЧИЋ НАРУШИО ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ СРБИЈЕ


Са овом влашћу Србија нема никакву будућност, јер су Вучић и његова камарила спремни да брутално погазе и поарче све што није њихово зарад сопственог богаћења и опстанка на власти.

Јуче. 27.фебруара 2018. у 22 часа и 55 минута објављена је вест агенције БЕТА о посети Вучића Немачкој, у којој дословце стоје три скандалозне поруке упућене српској јавности:

1. Најпре, Вучић је пред Меркеловом обећао решавање питање граница са такозваном државом Косово!

Цитат из извештаја: „Како год да решимо питање наших граница са Приштином, како год да решимо територијално питање са Косовом, неће бити конфликата. Та врста разрешења доводи до престанка сукоба Срба и Албанаца. Апсолутно сам сигуран да ће уклонити непријатељство које постоји више од 100 година“.

2. Вучић већ сад јасно ставља до знања да пристаје да током ове године потпише правно-обавезујући споразум с  тзв. Косовом!

Цитат из извештаја: „Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће Србија, уколико Београд и Приштина до 2019. потпишу правно обавезујући споразум, добити све гаранције за улазак у Европску унију до 2025. године.“

3. Вучић прети и плаши грађане Србије лошом будућношћу уколико спрече потписивање капитулантског споразума!

Цитат: „Председник Србије казао је да би непотписивањем споразума Србија била заустављена на свом европском путу и изгубила би директне стране инвестиције.“

Подсећамо је да постоје чланови 305, 307. и 308. Кривичног законика – рушење суверенитета, независности и територијалне целине Републике Србије, што је кривично дело, а Вучић и Брнабићева нека размотре посебно члан 308. Кривичног законика о насилној промени уставног уређења Републике Србије што је кривично дело, такође.

Док председник и премијер директно пропагирају капитулацију, држава је угрожена бруталним гажењем Устава Србије од истог тог који се заклињао над Мирослављевим јеванђељем, а сада наставља прљави посао започет Бриселским споразумима.

Тражимо оставке овог издајничког режима  у име Србије!

ИЗВОР: Информативна служба Српског покрета Двери

***

ПОВЕЗАНО – РЕАГОВАЊА

*СТАМАТОВИЋ: Вучићу, Космет је и прошлост и будућност Србије, а не твоја бабовина

————-

28.2.2018. за СРБско ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Ако Србски народ прихвати што власт сада заговара да не љубимо земљу славних предака,па коју,какву ће нам то земљу љубити потомци. Никакву јер то ће бити још мањи протекторат од државе него сада,и само могу да нас куну и проклињу и власти и нас како смо били недоследни својих предака.

    Свиђа ми се