АКТУЕЛНО

СТАВ: Бранко Драгаш – Референдум


У овом тексту бих желео да расветлим још једну тему о којој се, колико видим, уопште не пише и која може, како ствари данас стоје, како се убрзано крећемо према коначној издаји и продаји Косова и Метохије од стране издајничког и конвертитског режима, да постане врло брзо актуелна. Мислим на питање одлучивања о судбини Космета путем референдума.

Бранко Драгаш

Пре тога, приморан сам, ради извлачења ваљаних и правовремених закључака о референдуму, да се, накратко, осврнем на нешто што се већ одиграва и што се није променило, упркос силним најавама плаћене и режимске опозиције, најавама од прошлих председничких и ванредних парламентарних избора, то је све сада заборављено и гурнуто под политичких тепих започете изборне кампање за власт у Београду, најавама да се неће излазити на изборе док се не среде бирачки спискови, док се не донесе нови изборни закон и док се не створе услови у јавности за одржавање фер и слободних избора.

Тешко је одржавати изборе у условима перментнтног ванредног стања, где су ратни медији сви под строгом контролом шизоферног Вође, који је умислио да је Фирер и који не може да поднесе никакву, ма колико банална била, критику, где се на политичке противнике гледа као на преплашену дивљач за острел на које се пуштају бесни медијски пси да лају и да их истерају пред уперене пушке режимских убица и зликоваца, где су државни капитал и сви државни ресурси стављени у функцију победе владајуће странке и њеног политичког господара, где се прети уплашеним грађанима са дивљим, ошишаним горилама у црним, затамљеним џиповима, где је припремљена изборна крађа, јер је на десетине хиљада људи добило боравиште у Београду, где се поткупљују грађани кафом, брашном, уљем и шећером, где режимски интелектуалци добро наплаћују своју издају, где се продаје Аеродром за концесију од 410 милиона евра буџетских средстава за изборе у граду и где се избори у Београду сматрају пресудним за опстанак овог тоталитарног режима једног одбеглог психопате који је умислио да је Србија његова лична имовина и да су Срби послушна раја, стока, неписмена, лења и прљава, коју треба понижавати и вређати, злостављати и пљачкати све док последњи Србин не напусти Србију.

Када је оваква нерегуларна и ненормална ситуација у нашој политичкој стварности, онда се поставља логично питање, обичних грађана који нису плаћени политички аналитичари, зашто се уопште излази на те намештене, изрежиране, одређене, унапред покрадене и испланиране изборе? Зашто јадна и кукавна опозиција пристаје да изађе на изборе које сигурно губи?

Два су логична одговора. Или су опозициони политичари глупи или су плаћени да изађу на ове изборе да би Драмосеру обезбедили легитимитет пред његове важне одлуке у априлу месецу. О томе да ће већ у априлу изаћи са одлуком у вези Космета отворено је говорио и сам Драмосер. Лажна опозиција није глупа, него је покварена.

Они знају да је Драмосер са својом издајничком политиком дошао до самог краја, све до сада је перфектно извршавао, према агенди коју су му поставили његови налогодавци, који су га и довели на власт, па је још остало само да се Косово призна и да добије своје место у УН, што ће издајнички режим у Београду да прихвати и тако ће нанети огроман и непоправљив удар нашим националним и државним интересима. Лажна опозиција нема неку другу, различиту политику од издајничке политике режима, нема никакву идеју шта би то друго требало да се ради са Косовом и Метохијом, не желе више тим тешким питањем да се баве, ако би они данас случајно дошли власт, сигуран сам да би наставили исту издајничку политику Драмосера, политику која се заснива на томе да се што пре ослободимо тешких окова Косова, који нам смета за наш брзи улазак у банкротирану и пропалу ЕУ, па стога, лажно нападајући режим,лажни опозиционари чекају да Драмосер одради свој прљави посао потписивања признања Косова.

Зато су ти политички скотови данас сагнули главе и излазе на изборе да дају легитимитет једном однарођеном и тоталитарном режиму, који је убио Демократију и Републику, који је грађане довео до тога да морају да беже из своје земље и који темељно треби непокорену Србију, јер сваке године око 40.000 људи више умире него што се рађа. Али то богате опозиционаре уопште не занима. Осим личне користи они немају никакве друге интересе у политици.

Уцењени су да изађу на овакве накарадне изборе да не би кривично били процесуирани због злодела који су чинили док су били део организоване криминалне банде, познате као Жута мафија. Морају да пристану да буду боксерске вреће за ударање издајничког режима, јер је то много боље да истрпе у тих месец дана прљаве изборне кампање, него да морају отети капитал да врате грађанима Србије. Тако ово политичко злочиначко удружење за пљачкање и варање грађана Србије, режим и опозиција, праве перформанс пред нашим очима, перверзно нам се смеју у лице, мисле да смо сви глупи и да ништа не разумемо шта се дешава, док, свако за себе, комбинује и рачуна како да се одржи на власти или како да се поново домогну власти. Лажна опозиција рачуна да ће, после пораза на београдским изборима, имати још мало времена да сачекају да Драмосер призна независност Косова у априлу, па када се то буде десило, када Косово добије признање у УН, онда ће Драмосер испунити све оно због чега су га довели на власт, те ће његови налогодавци, који сада не могу да се отарасе потрчка који их је верно слушао и у кога су толико улагали, а који их толико нервира због своје нарцисоидности и лудила, да донесу одлуку да тог блесана пусте низ воду.Тада ће лажни опозиционари добити сигнал од истих газда да растргну одбаченог Драмосера и овај усамљени Демагог и Лажов, остављен од својих најближих сарадника, завршиће своју политичку каријеру. То је једини план опозиционих политичких скотова, који праве комбинације како поново да нас зајашу и како, ослобођени Космета, на најбржи начин да нам наметну болну бриселску брњицу и тешке НАТО ланце на ноге.

План Драмосера је врло једноставан. Пошто је на време извршио све што су од њега тражили и пошто ће му да дозволе да изрежира победу на београдским изборима, он том победом осигурава сигурну власт у Београду и онда може, не губећи време, на таласу те , још једне велике медијске преваре, да крене у процес признања Косова, последње тачке коју мора да испуни из уговора са Мефистофелесом. То ће да уради – референдумом!

Наиме, његова намера, како видим читаву ову нашу политичку папазјанију, базираће се на томе да скине одговорност са себе и да на намештеном и изрежираном референдуму заведени, уцењени, изманипулисани и покрадени народ доведе у такву ситуацију да гласа за признање Космета. Како је то могуће, питате се ви? А, зашто није могуће, питам ја вас? Ако може да намести и покраде изборе, зашто не би он могао да намести и покраде референдум? Поготово ако питање на референдуму буде тако подло постављено да ће грађани бирати између свог стандарда и будућности своје деце и Косова које је, како режимска пропаганда буде приказала, већ изгубљено и како треба ставити тачку на тај део историје. То су те болне одлуке пред којима ће се грађани Србије да нађу и које је Драмосер одавно најавио. Сада улазимо у фазу њиховог доношења.

фото: rs.n1info.com

Морамо да будемо потпуно отворени и морамо све аргументе да поставимо на сто. Забијање главе у песак и бежање од националних проблема су нас довеле до овог стања.Нудио сам деценијама уназад конкретна и оперативна решења за Косово и Метохију, поновио сам своје предлоге и на овом месту прошле године, али, нажалост, у друштву није било спремности да се сучелимо са историјском реалношћу. А историјска реалност је да су АПЕЛ за одбрану Косова и Метохије потписали свега петнаестак хиљада грађана, што је недовољно за било какво политичко деловање и што показује изузетну способност режима да изманипулише грађане.Да ли сте ви, који читате овај текст потписали Апел? Зашто нисте? Шта вас је спречило? Чега се бојите? Плашите се да не изгубите посао? Ако нисте обавештени, како је то могуће? Зар не употребљавате компјутер? Зар не читате вести? Зашто је тако мали број људи потписао Апел? Зашто се режим уплашио од Апела и баналне изјаве митрополита Амфилохија?

Зашто је несрећни патријарх издајника Драмосера назвао изабраником Господа Бога? Ко све учествује у овом слуђивању народа? Грађани Србије су потпуно остављени на милост и немилост политичког олоша, похлепних тајкуна и дебилизованих медија. Где нестадоше српски интелектуалци? Где се изгубише родољуби? Ко ће, браћо и сестре, господо другови, да брани државу и нацију? Зашто баш сада бежите из земље? Зашто се Срби из расејања не укључе? Зашто су сви апатични и разочарани? Зар је све то случајно? Нема случајности! Све је добро изрежирано!

Гостовање неке тупаве силиконске естрадне звезде или једног сатанистичког режимског демагога донело је милионске прегледе. Шта нам то говори? То нам говори о убијеном духу наше нације. То нам показује да су сви режимски медији, почевши од пинкованог Шишка без Памети до срећног полтрона МиМарића, успели да остваре оно због чега су плаћени од режима. Успели су да потпуно обесмисле и разводне сваки покушај организованог грађанског отпора издајничком режиму.

Даље, морамо да знамо да читава плејада аутошовиниста подржава режим да признају Косово, то су они скоројевићи који су тврдили за Драмосера да је српски Де Гол, који га данас критикују да је ауторитативан и демагог, али који ће на референдуму да гласају за независност Косова. Ако свему овоме додамо гебелсовску убитачну политичку кампању за трајно решавање проблема Косова, величање храбрости и изузетности Вође да на своја плећа преузме ту велику историјску одговорност, претње, уцене и крађе гласова, као и поткупљивање уплашених и заведених грађана, апстиненцију опозиције у критици режима, пропаганду аутошовиниста да се, напокон, скине тај терет са леђа Србији, као да Косово није део нас самих, онда је тешко очекивати,у оваквим политичким неприликама, да ће референдум да покаже право мишљење грађана. Сигуран сам да ће већина од изашлих грађана бити за то да се Косово, ради стабилизације односа у региону и наше свете европске будућности у бриселским мочварама, подари независност и да се тако решимо тог историјског терета.

Референдум о уласку у ЕУ, који је одржан у суседној Хрватској, показао је сву опасност референдумског питања у условима тоталитарне власти, јер је Хрватска ушла у ЕУ тако што је ту одлуку подржало само 25% њених грађана. Кога то брига што нема демократске већине? Представничка демократија је одавно обесмилила демократију као такву, али то не смета еврофанатицима да намећу корпоративни фашизам и да нам навлаче НАТО лудачке униформе.Бојим се да се исти сценарио са намештеним референдумом не понови у Србији. Шта је решење?

Једино решење је да грађани одбију послушност тоталитарном режиму и да масовно не изађу на изборе.Бојкот власти и режимске опозиције. Захтев за доношење новог изборног закона и нових услова за одржавање фер и слободних избора. Предложио сам низ одредби које ће изборе учинити слободним и поштеним. Без укидања медијске цензуре нема ни говора да се креће у било какву изборну кампању. Када се изборимо за нови изборни закон и потпуно нове изборне услове, онда је могуће да идемо на све изборе и на референдум. Све док се то не догоди, не излазите на изборе! Не само да вас праве глупима и да вам се отворено у лице смеју, него на вашим гласовима правдају своју издају и своје пљачке.

 

Не гласајте! Покажите грађанску непослушност! Немате за кога да гласате! Сви су исти олош! Када већина грађана не изађе на изборе, то је почетак обнове демократије у Србији. То је прекретница за један нови почетак. Тада морамо на улици да одбранимо државу и нацију. То данас раде у Грчкој. Народ је устао да одбрани државне и националне интересе. Милион људи је на улици. Издајнички режим у Србији се само тога плаше. И опозициони политички олош. Плаше се народа на улицама! Плаше се изворне народне снаге и нових људи који ће знати како да бране националне интересе. Тек када се створе услови да се без садашњег политичког олоша води национална политика, може да се организује референдум и грађани слободно и отворено изнесу своје политичке ставове. Све остало је, господо другови, обична превара.

Бранко Драгаш

ИЗВОР: ТАБЛОИД

—————-

19.2.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Оваквим изборима никада се не можемо ослободити деце комунизма,увек ће радити за туђине,себе а на штету Србског народа и државе.Систематски су уништавали по налогу туђина,свој народ,језик,веру,културу издајући део по део Србских земаља па још увек и овај остатак државе нема јасне границе,јер их спремају за нове издаје и предаје,

    Liked by 1 person

  2. Потпуно подржавам! Не гласајте, браћо Срби, ако вам је стало до ваше отаџбине Србије, Србства, прравославља и будућности ваших потомака! У противном, све ћете то изгубити! А што је најважније – изгубићете и Божју наклоност! Тако нам Бог помогао!!! Амин!

    Liked by 1 person