АКТУЕЛНО

Вучић: Морам да признам, Лагао сам Вас, Никада нећемо ући у ЕУ- Пошто сам јавно обећао да никад нећемо признати „Косово“ (Орвелијанац до коске)


Вучић: „ЕУ нема алтернативу, и Срби ће ући у Њу, па макар и без Србије“…

ЕУ нас такве Кичмене и Достојанствене не жели- Њој су потребни само бескичмени Срби, лишени не само националног, већ и људског и сваког другог достојанства… „Нека они, који до сада нису пронашли ниједног убицу или отмичара хиљаде несталих Срба, пронађу ко је убио Оливера, па да видимо оно што ћемо да видимо на свети никад…“ 

Мене је погодило све оно што је говорио митрополит црногорско-приморски Амфилохије, као и сви остали родољубиви и слободно мислећи Епископи- игноришући свети пример Патријарха Иринеја, који је у знак призања моје БогоДаности, недавно јавно предложио да се у Београду улица Господара Вучића преименује у улицу Господа Вучића.

…Тим пре што му (Додику) још нисам одао највећу тајну, а то је да постоји, поред јавног услова (бриселске уцене за улазак у ЕУ) да Србија утврди државне границе на Косову `Између Себе и Себе`, постоји и тајни услов, а то је да Србија (То Сам Ја) укине Републику Српску“- Изјавио је Вучић, поручивши Београђанима да бар они не морају да се брину, јер Он се никад неће одрећи свог Београдског Пашалука и Дедињског Канабета.

Свој надахнути велеиздајнички говор је завршио паролом:

„Нико не може толико Пуно да Ми смањи Србију- Колико Пуно Ја могу да Опстанем на Власти.., ако треба и до Последњег Србина!“

 

Александар Вучић

Вучић: Морам да признам, Лагао сам Вас, Никада нећемо ући у ЕУ- Пошто сам јавно обећао да никад нећемо признати „Косово“ (Орвелијанац до коске)

Бета, 23 јануар 2018 (ФБР „орвелијанска дорада“- илити „читање између редова“)

Председник Србије Александар Вучић је изјавио синоћ да је најновија уцена Брисела поводом кандидатуре Србије за чланство у ЕУ, да Србија мора да потпише правно обавезујући споразум са „државом Косово“, којим ће Србија потом да званично призна државне границе „Косова“.

Вучић је за телевизију Хепи (а.к.а. Хепо Коцкица) рекао да ће он за два и по месеца, који су му потребни да већинском „телевизованом народу“ добро испере мозак и тако га припреми за „оно најстрашније“, рећи шта он о томе мисли- нагласивши да се ипак зна шта он мисли, а то је да „ЕУ нема алтернативу, и да ће Срби да уђу у Њу, па макар и без Србије“.

„Нећу никако дозволити улаз Србије у ЕУ без јасно утврђених међудржавних граница са `Косовом`. Како ћемо да га решимо, видећемо, вероватно ће нам требати масовна политичко-медијска пропаганда (што неће бити проблем пошто су ми водећи медији одани до имбецилности) током које ћемо да објаснимо десрбизованим и материјализованим грађанима Србије да је Косово извор свих наших зла и злохуде нам судбине, тако да ће већински Срби, који на раменима уместо глава носе ТВ кутије, убеђен сам безДушно гласати да се одрекну властите Колевке Србске Духовности, односно добровољно избаце КиМ из устава Србије.“

Вучић је казао да сви у Србији, а нарочито они НеСрби који нам воде и државне и парадржавне институције, морају да се договоре (у консултацијамa са западним амбасадама) и јавно кажу како ће спровести овај колективни чин велеиздаје у блиској будућности- Јер без обзира што нам Албанци већ спремају нове сукобе, пошто већ јасно указују на то да им ни Косово није довољан пљачкашки плен, већ би да се прошире све до централне Србије- Евентуални сукоб са њима, у сврху одбране уставног и територијалног суверенитета наше историјске државе, би само показао Евроунији да још увек имамо национални понос, достојанство и кичму, а ЕУ нас такве Кичмене и Достојанствене не жели- Њој су потребни само бескичмени Срби, лишени не само националног, већ и људског и сваког другог достојанства.

„Суштина, шта људи треба да знају је, или ћемо сами себе територијално и уставно да осакатимо, или ћемо бити `осуђени` да сачувамо свој интегритет и уставни поредак земље, а онда ће и мене да кокну ко Ђинђића…“- рекао је видно презнојен и психички узнемирен Вучић, док му је пред очима светлуцао „свилен бриселски гајтан“.

Убиство Оливера Ивановића је директан пуцањ у Жртву…

Председник Србије је оценио да је убиство лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића директан пуцањ у још једну Србску Жртву, али није могао да прикрије осмех задовољства, јер овај (зло)чин без обзира колико бруталан је ипак отклонио и последњу сметњу политичком браку између шиптарског квазипремијера и кољача Србског народа Рамуша Харадинаја (односно његове „Алијансе…“) и Вучићеве „Српске Листе“, којој је највећа сметња био управо Ивановићев СДП, како је то метафорично описао прошле године Вучићев „даљински косметски звучник“ Марко Ђурић а.к.а. „Касеташ“, описавши Ивановића као „највећу сметњу (квази)српским интересима на Косову“. И потом је као што знамо Ивановића стигао метак…

„Прво то је напад, иако непријатан, који је ипак довео у ред многе ствари на Северу Косова, пошто је сада свима онима који су мислили да тамо могу да размишљају политички независно од режимске (напредњачке) политике, утерана несигурност и страх у коске, и резултирао у неопходне поделе (а ла завади па владај)  и недоумице које треба да доведу до тога да се другосрбијански `мозгоиспрани народ` лакше наговори да се јавно одрекне Косова и Метохије (на евроунијски прописаном и манипулисаном референдуму).“- рекао је Вучић за телевизију Хепо Коцкица.

Упитан о писању појединих дневних листова да је то (осумњичени убица) Милан Радојичић, који је `власт` у Косовској Митровици, Вучић је казао да то може да буде и он, или било ко други коме успемо да подметнемо (квази)доказе, тако да ће тај „неко и било ко“ бити ухапшен- али не и прави убица.

Потом је председник Вучић мало одлепио-

„Шта очекујете од мене? Да кажем да је Он, који ми тако верно служи, убица? Слушајте ако је он убица, онда сам то и ја, јер он не сме ништа да уради без мог мига, тако да он свакако неће бити ухапшен, јер потрудићемо са да не нађемо никакве доказе.“- Изјавио је видно Увређени и Озлојеђени Вучић.

Позвао је (Вучић) пољским НАТО телефоном је професионалне убице (бивше УЧК терористе који су сад на власти) из Приштине захтевајући да кобајаги открију убице Оливера Ивановића.

„Нека они, који до сада нису пронашли ниједног убицу или отмичара хиљаде несталих Срба, пронађу ко је убио Оливера, па да видимо оно што ћемо да видимо на свети никад. Наравно да ће да подметну неког несрећника са Севера… али дајте нам и било каквог набеђеног бескућника, ми ћемо онда да га ухапсимо, мало мрцваримо и онда му пресудимо по кратком поступку- наравно само ако нам таквог наши приштински пријатељи пребаце на остатак територије Србије, кога се још нисмо одрекли.“- изјадао се Вучић.

Вучић је казао да се са Ивановићем више пута виђао у Влади и Председништву Србије, и тамо је записано да „Тај није ни хтео чак ни да се рукује са мном.“

Истичући да га опозиција у Србији напада и инсинуира различите ствари само да би се „дочепали влажне касе Београда на води“ и његовог канабета, Вучић је навео да ни он, ни било ко други није убица све док га не ухвате (на делу) и да дотле могу да говоре шта хоће.

„Нису мене погодили Вук Јеремић, Драган Ђилас, Саша Јанковић, мада сам због њих имао бар три нервна слома. Они мене нападају по налогу врховног тајкуна (који је до јуче био мој, а сад је њихов) а имали су више пара, и били још више богатији- Ал ту су се прешли нико у Србији не може да буде богатији од мене и мог малог Бате Андреја (да не спомињем Бату Сантоса а.к.а. Керамичар) јер сад ми можемо да заваћамо у државну касу колико хоћемо. Мене је погодило све оно што је говорио митрополит црногорско-приморски Амфилохије, као и сви остали родољубиви и слободно мислећи Епископи- игноришући свети пример Патријарха Иринеја, који је у знак призања моје БогоДаности, недавно јавно предложио да се у Београду улица Господара Вучића преименује у улицу Господа Вучића- Све то у знак црквеног препознавања мог Лика и (не)Дела.“- надахнуто је изјавио зајапурени и дебело презнојени Вучић.

„Видећемо Чији ће бити већи- Опозициони или Напредња(ка)чки“

Вучић, који је и председник СНС (и свега осталог у Србији), оценио је да је веома поносан на неопипљиве (читај имагинарне) резултате остварене у Београду на води (а нарочито испод воде), рекавши да ће Молити људе да гласају за Њега, и да му то неће бити мрско, јер ако је ишта научио у Бриселу и Вашингтону, онда је то како треба да се клечи, кад мора да се искука нешто- па пукло куд пукло.

Одбио је да прокоментарише примедбу једног „опозиционог новинара“- да зли језици тврде да му је у Вашингтону „часове клечања“ лично држала гђица Моника Луински!?

Вучић је за телевизију Хепо Коцка рекао да верује да ће опозиција вероватно да „технички победи“ на изборима за Скупштину, јер су Београђани ипак боље и разноврсније информисани, нарочито о напредњачком лоповлуку и корупцији у Беграду на води (и мућкама испод воде)- за разлику од „фарматизованог и зомбираног“ остатка Србије, који и буквално може да се „медијски наговори на све“.

То је поткрепио тврдњом- „Дајте ми само два месеца неограниченог ТВ наступа (као што је то случај и сада) и поставићу Јелену Карлеушу за председницу Скупштине а Кристијана Голубовића за министра полиције.“

„Никакве разлике између њих у београдској опозицији нема, сви су исти- не воле ни Мене ни мог малог Бату (Сантоса боље ни да спомињем). А сад да ли ће имати више гласова од СНС чак и ако победе, то ћемо још да видимо, јер ми смо ти који броје гласове, а ту ће мало и Марко од Цесида да припомогне (као и увек до сада) јер он је ипак докторирао на Ћоравим Кутијама.“- рекао је Вучић који је такође Двоглави Шеф државе Србије (јер и слепцу је данас јасно, да је оно женско педерче Брнабићку, поставио на премијерско место, само као Геј Декорацију на имагинарном путу Србије у ЕУ).  

Оцењујући да се сви у опозицији ни у чему не разликују осим у јединственој нетрпељивости према Њему. Истакавши да се Њему зарад опстанка на власти и даље „ништа не гади“ и да ће све урадити да Они, осим неких пар квази-опозиционих и доказано анти-родољубивих партија, никада не пређу цензус, и не угрозе његов једноумни и (напред)њакачки парламент…

Вучић је истакао да је данас сваки Београђанин (а они у унутрашњости нека поцркају) задужен за најмање 300 евра мање у односу на пре четири године, невољно признавши да су за те четири године трошкови живота поскупили за бар 900 евра, захваљујући пре свега манипулативној „савамала-булдожерској“ градској власти- која је кобајаги смањила дугове, ал је зато изистински напунила властите џепове, и изградила више папирних макета него било која претходна власт.

Намештени избори за одборнике Скупштине града Београда одржаће се 4 марта, док у међувремену Вучићев Бата и Бата Сантос ужурбано склапају Ћораве Кутије у тајним подрумима БИЈЕ, на непознатој локацији.

*

Сарајевска Џамахирија захтевала хапшење Додика…

„Договорићу са Додиком да обиђемо србски део Херцеговине да видимо да ли ћемо тамо моћи лакше да га ухапсимо, по сарајевском ферману.“- рекао је Вучић.

Он је казао да ће ове године биги одржани избори у Босанској Џамахирији, наводећи да очекује да ће тада поред Џамахирије и Србија морати да изврши велики притисак на Додика (да се потурчи).

„Не бих му био у кожи шта ће све морати да прође и издржи (ако је читао На Дрини Ћуприја, онда може да претпостави да му у Сарајеву спремају суви колац- а Ја ћу да му ударам ладне облоге), тим пре што му још нисам одао највећу тајну, а то је да постоји, поред јавног услова (бриселске уцене за улазак у ЕУ) да Србија утврди државне границе на Косову `Између Себе и Себе`- Постоји и тајни услов, а то је да Србија (То Сам Ја) укине Републику Српску“- Изјавио је Вучић, поручивши Београђанима да бар они не морају да се брину, јер Он се никад неће одрећи свог Београдског Пашалука и Дедињског Канабета.

Свој надахнути велеиздајнички говор „ДвоГлави Шеф Србије“ је завршио паролом:

„Нико не може толико Пуно да Ми смањи Србију- Колико Пуно Ја могу да Опстанем на Власти…, ако треба и до Последњег Србина…“

 

За Вас и Све нас Прочитао између редова– Миодраг Новаковић („Орвелијански Преводилац“)  

 

 

——————

Оригинални Бета текст који је послужио као „инспирација“ за Орвелијански превод (читање између редова):

Vučić: Srbiji neće dozvoliti ulazak u EU bez jasno rešenog pitanja granica

Beta pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavo je sinoć da pravno obavezujući sporazum sa Prištinom bez kojeg Srbija neće moći da uđe u EU podrazumeva jasno rešenje pitanja granica.
Vučić je za televiziju Hepi rekao će on za dva ili dva i po meseca reći šta misli šta je najmanje loše rešenje tog pitanja.
„Neće dozvoliti ulaz Srbije u EU bez jasno rešenog pitanja granica. Kako ćemo da ga rešimo, videćemo, narod će na nekom referendumu morati da kaže šta misli o tome“, rekao je Vučić.
Vučić je kazao da svi u Srbiji moraju da se dogovore i kažu šta da se učini u budućnosti, jer od sukoba sa Albancima „nema vajde i sreće“.
„Suština, što ljudi treba da znaju je ili ćemo da uradimo nešto, da nešto pokušamo da rešimo, ili smo osuđeni na propast“, rekao je Vučić.
Ubistvo Olivera Ivanovića direktan pucanj u Srbiju
Predsednik Srbije je ocenio da je ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića direktan pucanj u Srbiju.
„Prvo to je napad na Sever Kosova, trajno unošenje nesigurnosti u naš narod i podela koje treba da se naprave u Srbiji“, rekao je Vučić za televiziju Hepi.
Upitan o pisanju pojedinih dnevnih listova da je Milan Radojčić vlast u Kosovskoj Mitrovici, Vučić je kazao da ako je on ili bilo ko drugi ubica biće uhapšen smo da mora da se pronađe bilo koji dokaz.
„Šta očekujete od mene? Da kažem da je ubica? Slušajte, ako je on ubica ili bilo ko drugi biće uhapšen samo mora da se pronađe bilo koji dokaz“, rekao je Vučić.
Pozvao je Prištinu da otkriju ubice Olivera Ivanovića. „Neka oni pronađu ko je ubio Olivera, pa da vidimo. Ako kažu da je neko sa Severa… dajte nam samo to, mi ćemo da ga uhapsimo, ako je na našoj efektivnoj teritoriji“, reka je Vučić.
Vučić je kazao da se sa Ivanovićem više puta viđao u Vladi i Predsedništvu Srbije što je, kako je naveo, sve zapisano.
Ističući da ga opozicija u Srbiji napada i insinuira različite stvari samo da bi se „dočepali beogradske kase“, Vučić je naveo da nije ni ubica ni lopov i da mogu da govore šta hoće.
„Nisu mene pogodili (Vuk) Jeremić, (Dragan) Đilas, (Saša) Janković. Oni mene napadaju po nalogu vrhovnog tajkuna da bi imali više para i bili još više bogatiji. Mene je pogodilo ono što je govorio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije“, kazao je Vučić.
Lider građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u utorak u severnom delu Kosovske Mitrovice.
„Videćemo da li će opozicija imati više od SNS“
Vučić, koji je i predsednik Srpske napredne stranke ocenio je da je veoma ponosan na rezultate ostvarene u gradu Beogradu, rekavši da će moliti ljude da glasaju za sve što je urađeno.
Vučić je za televiziju Hepi rekao da veruje da opozicija ima velike šanse i da je blizu pobede na izborima za Skupštinu grada Beograda.
„Nikakve razlike između svih njih nema. Da li će imati više od SNS, to ćemo još da vidimo“, rekao je Vučić, koji je predsednik Srbije.
Ocenjujući da se svi u opoziciji ni u čemu ne razlikuju osim u netrpeljivosti jednih prema drugima, Vučić je kazao da „mogu svi sa svima“ i da će sve uraditi da pređu cenzus, uđu u parlament i unose nestabilnost.
Vučić je istakao da je danas svaki Beograđani zadužen za najmanje 300 evra manje u odnosu na pre četiri godine zahvaljujući odgovornoj gradskoj vlasti, koja je smanjila sve dugove i izgradila više nego prethodna vlast.
Izbori za odbornike Skupštine grada Beograda održaće se 4. marta.
Sarajevo tražilo da Dodik bude priveden
Predsednik Srbije navo je i da planira da sa predsednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom u aprilu poseti Mostar.
„Dogovoriću sa Dodikom da obiđemo srpski deo Hercegovine da vidimo šta možemo da pomognemo“, rekao je Vučić.
On je kazao da će ove godine biti održani izbori u Bosni i Hercegovini, navodeći da očekuje velike pritiske na Dodika.
„Ne bih mu bio u koži šta će sve morati da prođe i da izdrži, i šta će Republika Srpska u celini morati da izdrži“, kazao je Vučić.
On je istakao da Srbija nikada neće ići protiv RS, niti RS protiv Srbije, dodajući da je to tekovina kojom svi treba da se ponose.
„Tražili su od nas da privedemo Dodika, još pre godinu dana imali smo zvanične zahteve iz Sarajeva. Pitamo sam, ljudi šta hoćete… Hoćete da ne damo narodu da pređe granicu, šta je to što želite“, rekao je Vučić i istakao da će pomagati RS koliko god može u sladu sa Dejtonskim sporazumom.(Beta, 23.01.2018)

6 replies »

 1. Да ли у Србији? постоји нека служба која може да објасни председнику и народу да је ЕУ донела oбавезујућу одлуку за све чланице ЕУ, да Србија, НИКАДА НЕ СМЕ БИТИ ИНТЕГРИСАНА У ЕУ! председник се додворава, окупаторима уместо да организује унутрашњу привреду и да тражи нове савезнике…

  Свиђа ми се

 2. НЕМА ПОДЕЛЕ КОСОВА МЕТОХИЈЕ ИЗДРЖАТИ И ОСЛОБОДИТИ ГА 1912 ГОДИНЕ НИЈЕ ТО СЛАВСКИ КОЛАЧ ДА СЕ ДЕЛИ СА шиптарима ТО ИСТО ВАЖИ И ЗА СВЕ ТРЕНУТНО ОКУПИРАНЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ НИЈЕСУ ТО ПРИЧЕ ЗА ПОДЕЛУ ПОДСЕЋАМ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ КОМАДАНТ ДИНАРСКЕ ДИВИЗИЈЕ ЈЕ РЕКАО МИ ЧЕТНИЦИ НИЈЕСМО НИ СТРАНКА НИ БИЛО ШТА ДРУГО ВЕЋ ЖИВА СНАГА СРБСКОГ РОДА КОЈИ СЕ БОРИ ЗА ОСЛОБОДЂЕЊЕ И УЈЕДИЊЕЊЕ СВИХ СРБСКИХ ЗЕМАЉА ЧЕТНИЧКОГ ВОЈВОДУ СЛАВКА АЛЕКСИЋА ДА БРАЋО СЛУШАМО ОН ЈЕ ДОБАР СРБИН И ЧОЕК ЊЕМУ ЈЕ ВОЈВОДА МОМЧИЛО ЂУЈИЋ ДОДЕЛИЈО ДА БУДЕ ВОЈВОДА И СЛЕДБЕНИК ВОЈВОДЕ ЂУЈИЋА ЗНАЧИ БРАЋО ЧЕТНИЦИ И СЕСТРЕ ЧЕТНИКИЊЕ ШТО ВОЈВОДА ЗБОРИ СЛАВКО АЛЕКСИЋ ТАКО БИТИ МОРА А СВИ СРБИ КОЈИ ВЕРУЈУ У БОГА И СРБСТВО ДА СЛУШАЈУ НАШЕГ ВОЈВОДУ РАЗУМЕМ СВАКО МОЖЕ РЕЋИ ШТА ГОД ЖЕЛИ АЛИ МОРАМ ДА ОБЈАСНИМ РАДИ ТО ШТО МИСЛИМ БРАТЕ ВОЈВОДО ТВОЈИ ЗАГОРАНИ СУ СА ТОБОМ И ЈУРУШЛИЈЕ СССС

  Свиђа ми се

 3. Једино решење је одувек било , и биће – подела КиМ-а . Са ‘њима’ се не може живети . То је довољан разлог за вечни разлаз са том багром…

  Свиђа ми се

 4. Ugledati se na uzore je nesumnjivo, mudro. Pa makar to bila I Nemacka. Na prvoj strani licnog dokumenta stoji (pitanje) STAATSANGEHÖRIGKEIT (Nationalität). U prostoru koji sledi (za odgovor) DEUTSCH.

  Свиђа ми се

 5. ПОМОЗ БОГ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ У ОВИМ ТЕШКИМ ДАНИМА ЗА СРБСТВО МИ ПОТОМЦИ СРБСКИХ УСКОКА ХАЈДУКА ЧЕТНИКА ИМАМО САМО ЈЕДАН СВЕТИ ЦИЉ ПОВРАТАК ПРАВОСЛАВНЕ МОНАРХИЈЕ СВЕТИХ НЕМАЊИЋА НЕК БИ ГОСПОД ДАО ДА ИДУЋИ САВИНДАН ДОЧЕКАМО У СРБСКОМ СКАЏРУ ПРИЗРЕНУ КНИНУ РСК ОД КАКО ЈЕ СВЕТА И ВЕКА СРБИЈА ЈЕ БИЛА ЦАРЕВИНА И КРАЉЕВИНА ТО ЈЕ БОГ ДАО СРБИМА И СРБИ МОРАЈУ ДА ПОШТУЈУ БОЖЈУ ВОЉУ ЗА КРАЉА ПОТОМКА СВЕТИХ НЕМАЊИЋА КОЈИ ЈЕ ПОЖЕНСКОЈ ЛИНИЈИ ПРОРОЧКИ НАЈАВЉЕЊ ДА ЋЕ СЕ КРУНИСИТК У ЛАЗАРЕВОМ КРУШЕВЦУ ОКЛЕ ЈЕ ПОШАО УБОЈ ЗА СВЕТО КОСОВО И МЕТОХ ЗЕМЉУ СРБА И КОЛЕВКУ СВИХ СРБА ЈА СЕ БОГУ МОЛИМ ДА ТО ДОЧЕКАМ САД ДА ЛИ ЋЕ БОГ МИ ТО ДАТИ ДА ВИДИМ ЗАВИСИ КАКО САМ ЗАСЛУЖИЈО СССС

  Свиђа ми се

 6. Причама чувеног Барон Минхаузена нисам никад и ништа веровао, па ни Вучићу не верујем, јер све што је досад као председник владе, а и сад обећао нама пензионерима-инвалидима, увек је урадио супротно,нарочито у отимању поштено зарађене пензије, хвалећи нас како смо помогли Србију !

  Свиђа ми се