АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Снага Народа: Пуковник Горан Јевтовић гост у емисији „Буквално“ (видео)


/…./

Пуковник Јевтовић: /…/ Moja је оцена – ово (убиство Оливера Ивановића) је урадио онај који треба да индиректно, или директно, помогне овим вазалима српским на власти да проблем Косова скину с дневног реда. А то скидање се зове „Потписивање споразума о нормализацији односа“ – један перфидан документ у коме нигде неће бити речено да ми признајемо (Косово), али кад ви потписујете нормализацију односа, онда…

Водитељ:  Али тај споразум је Харадинај недавно назвао „мировни споразум“?

Пуковник Јевтовић: Он га је тачно назвао онако како треба и то је прецизно тумачење и прецизна дефиниција.

Водитељ: Зашто он инсистира да то буде „мировни споразум“?

Пуковник Јевтовић: Па то ће и бити „мировни споразум, само су га ови (српска власт, прим. ред) крстили да би замајавали Србе, да се маса Срба не досети игре речи. Мировни споразум зато што рат на Косову још није завршен. Понављам: РАТ НА КОСОВУ НИЈЕ ЗАВРШЕН, он још увек траје. Значи, сваки рат се завршава мировним уговором или мировним споразумом, као што је рат у Босни завршен Дејтонским споразумом.

/…/

_____________
Емисија „Буквално“
Гост: пуковник Горан Јевтовић
Аутор и водитељ: Јасмина Буква

8 replies »

 1. Ova zemlja nema proizvodne snage, to jest radnicku klasu koja bi mogla menjati proizvodne odnose – o cemu je davno govorio Karl Marks. Zato nema ni vojsku koja bi mogla braniti interese naroda i drzave niti cuvanje njenih granica. Koliko je sramotno sto Predsednik Srbije najvise veruje nemackoj Kancelarki i nije mu Ustav Republike Srbije „sveto pismo“ kojim treba da se rukovodi u provodjenju politike kojom se vodi drzava. Glavni mu je problem kako izvrsiti obecanja koja je dao Merkelici, odnosno kako promeniti Ustav R. Srbije i tako prihvatiti tzv. „briselske dogovore“ od kojih nista sto je znacajno sa srpski narod na Kosovu i Metohiji nije ostvareno. Predsednik Republike Srpske „entiteta“ izigrava klovna na proslavi 9. januara, dana stvaranja Republike Srpske i na centralnoj proslavi na Trgu Krajine uz pomoc svojih mlado – SNSD-ovaca deli nepostojece pasose Republike Srpske za cije je stampanje sa nekim podelio novac. Taj isti predsednik u jednoj od svojih izjava kaze da ce „podrzati otcepljenje KiM, ako tako odluci Srbija“! Ko je taj Milorad Dodik da on odlucuje nesto sto je suvereno pravo srpskog naroda u Republici Srbiji“…U jednoj od depesa Vikiliksa, prilikom posete americkoj ambasadi i Zagrebu, Dodik je tadasnjem americkom ambasadoru rekao da ce „Republika Srpska uci u NATO, kada u tu alijansu udje i Republika Srbija, jer ne zelimo NATO granicu na Drini“. Tada je u Srbiji bio njegov pajtas i kum Boris Tadic. Sta to dokazuje? Dodik podrzava vlasti Pederacije BiH – i oni hoce odmah u NATO. A sada sin oca „Islamske deklaracije“ trazi odstetu u milijardama evra za koristenje voda na reci Drini, pa ako se to ne realizuje izmedju Srbije i BiH, kaze da ce voditi arbitrazu pred medjunarodnim institucijama! Ko tu j**e lud zbunjenog?

  Свиђа ми се

 2. Г-дине пуковниче заклетва коју сте положили као официр Ви и Ваше колеге обавезује и кад сте у пензији. Ако не реагујете адекватно на ово стање у Србији, постајете саучесник.

  Сами кажете да сте стручни, да сте обучени и да имате војна знања и да сте професиона-лац и слажем се са Вама да политичари колико год да имају образовање не могу да Вам парирају, према томе шта се чека све ове године?!

  Организујте оне политичаре који хоће да се организују и слушају команду. Ако смо у продуженом рату који се води другим средствима, мора да се поступа у складу са датим задацима свак у оквиру своје струке.

  Зато организујте се и организујте нас за сваки вид отпора велеиздаји, доста бре приче и анализирања.

  Није јасно како насилно и превремено пензионисани генерали и високи официри мирно могу да гледају пропаст своје земље, није ваљда да су се продали за пензије од 700 евра и ситне привилегије.

  Су чим ће се пред Милоша г-дине пуковниче, треба мислити и о томе, а Бог ће помоћи ако буде имао коме, ЈЕЛ ВЕРА БЕЗ ДЕЛА ЈЕ НИШТА.

  УБЕЂЕН САМ ДА БИ СЕ 70% РЕЗЕРВНОГ САСТАВА ПОЛИЦИЈЕ И ВОЈСКЕ ПРИШТИНСКОГ КОРПУСА ОДМАХ ОДАЗВАЛО ПОЗИВУ АКО БИ СТЕ СЕ ВИ ПЕНЗИОНИСАНИ ОФИЦИРИ ОРГАНИЗОВАЛИ И ПОЗВАЛИ НАС.

  ДА СЕ РАЗУМЕМО, НЕ ДА РАТУЈЕМО ПРОТИВ ВЛАСТИ, ВЕЋ ДА ИХ НАТЕРАМО МИРНИМ СРЕДСТВИМА ДА ИМ СЛУЧАЈНО НЕ ПАДНЕ НА ПАМЕТ ДА ОТЦЕПЕ КОСМЕТ ОД СРБИЈЕ!

  ТО УЈЕДНО И ПОДРАЗУМЕВА И СКУПЉАЊЕ ПОТПИСА ЗА НАРОДНУ РЕЗОЛУЦИЈУ КОЈА ЋЕ ДА ОБУХВАТИ НЕ САМО ПИТАЊЕ КОСМЕТА, НЕГО И СВА ЖИВОТНО ВАЖНА ПИТАЊА КАКО ЗА СРБИЈУ И СРБСКИ НАРОД, ТАКО И ЗА СВЕ КОЈИ ЖИВЕ У ЊОЈ!

  НА ОВОМЕ ТРЕБА РАДИТИ И СПРОВЕСТИ У ДЕЛО!

  Liked by 1 person

 3. ГОСПОДИНЕ ПУКОВНИЧЕ СРБИ У РСК СУ ИЗДАНИ ОД САМОГ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА ПЛАКАЛИ СУ КА ЂЕЦА КАД СУ НАПУШТАЛИ КНИН ДИНАРУ ПОДИНАРЈЕ И У ДЕЛУ ТЗВ бих федерације ТАКО ДА МИ ЈЕ ДОСТА ВИШЕ СЛУШАТИ О СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ И О ТЗВ дејтону ПОДСЕТИЋУ ТЕ ДА ЈЕ КНИН ИСТО КА И КОСОВО МЕТОХИЈА СРБИЈА И ЦЕЛА РСК СРБИЈА ДЕ МИ ОДГОВОРИ ЗБОГ ЧЕГА ЈОШ УВЕК У СРЕД БЕОГРАДА ПОСТОЈИ ТЗВ рватска амбасада ? МЕНИ СМЕТА КА И ТЗВ ОФИЦИР ЗА ВЕЗУ ИЗМЕДЂУ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ КО КОД ИЗДАКЈЕ СРБСТВО А ПО РОДЂЕЊУ ЈЕ СРБИН ШТО РЕЧЕ ВЛАДИКА РАДЕ ГУБАЛО ГА МАЈЧИНО МЛЕКО У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ ЧЕТНИЦИ СУ 4 РАТНЕ ГОДИНЕ БРАНИЛИ СЕ ПРЕКО ДРИНЕ САВЕ КУПЕ ВРБАСА И НИЈЕ ТАКО СВЕ ЛАКО ПАЛО НА ЖАЛОСТ ИЗДАЈОМ БЕОГРАДА И комунистичких ЗАДОЈЕНИХ ТЗВ официра подофицира СВЕ ЈЕ ИЗДАНО ПОДСЕТИЋУ ДА ЈЕ комунистички зликовац Ненезић ИЗ СРБСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ РЕКАО усташама ДА СУ ДОБИЛИ НАРЕДБИ ОД сатрапа ДА ПОБИЈУ СВЕ ЧЕТНИКЕ И ЊИХОВЕ ФАМИЛИЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ У РАЗГОВОРУ ИЗМЕДЂУ партизана и усташа ПРИЛИКОМ ЧЕТНИЧКЕ ТРАГЕДИЈЕ ВОЈВОДЕ ПАВЛА ЂУРИШИЋА И ЊЕГОВИХ ЧЕТНИКА БОГ ДА ДУШУ ПРОСТИ НАШЕМ ДРАГОМ ВОЈВОДИ И СВИМ ЊЕГОВИМ ОФИЦИРИМА ПОДОФИЦИРИМА РЕДОВИМА МИТРОПОЛИТУ ЈОАНАКИЈУ ЛИПОВЦУ И ПРЕКО 70 СВЕШТЕНИКА СПЦ МУЧЕНИЧКЕ СВЕТОСАВСКЕ ЦРКВЕ И ЗБЕГ СРБСКОГ НАРОДА МОЛИМ РЕДАКЦИЈУ ДА МИ ПУШТИ ОВО НА СОКОЋАЛО СССС

  Liked by 1 person

 4. Шиптарима и треба тај споразум,столица у Уједињеним нацијама,и ето им пројекта велике Албаније,и на крају ће мо им направити аутопут Ниш-Приштина и у некој следећој етапи правиће они још и већу албанску државу.

  Свиђа ми се