АКТУЕЛНО

ИНФОРАТНИЦИ: Проф. др Светозар Радишић – Деца се програмирају за „смак света“ (видео)


Биљана Ђоровић, радио СНАГА НАРОДА, Народна телевизија НТВ

Шта је наша сврха постојања на планети Земљи? Шта је то у Срба специфично због чега смо посебно на мети глобалиста који очевидно реализују своју тенденцију да нас потпуно униште? Да ли ће успети и које су наше могућности одбране?

АНАЛИЗА ТРЕНУТНОГ СТАЊА

*Осећамо да смо изложени деловању зрачења, које траје веома дуго, микроталасном зрачењу чија топлота се лако препознаје… Ови урагани уопште не делују као природне појаве… као што то нису биле ни поплаве у Србији и Српској…

Када се уопште размишља о тим врстама ратова, јер ово сад улази у ту сферу да сматрамо да је неко намерно напао народ уопште, да ли је то амерички народ, српски народ, или било који други. Улазимо у оне концепте о којима се у последње време све чешће пише, мислим на онај концепт који је први пут поменула др Смиља Аврамов када је писала о „златној милијарди“.
И ја сам у неким својим књигама спомињао, не само системе који могу да утичу на људе и који могу да утичу и на људски мозак, али сам спомињао те концепте који су очигледно присутни. А та очигледност се огледа у томе што су врло дрско неки од званичника говорили о томе да, рецимо – више не важе прописи који су до сада важили, да међународно право више не важи, да изборни системи више не важе… Значи, све те ствари су у истој оној причи која говори о томе шта све може да се примењује да би се смањио број људи на планети.
И када се из тог аспекта посматра стварност она заиста делује као део „теорије завере“, као – неко се заверио не против једног народа, него се заверио против људског рода. О том феномену сам писао у књизи „Неоружани облици агресије„. У тој књизи сам побројао шта се све предузима да буде све мање људи на планети и како „системци“ заговарају те концепте и то, како бих рекао „бесрамно“. Између осталог, ту је и онај систем HAARP који се често помиње… Дакле, он може да утиче на многе процесе на планети. Затим, они чувени „кемтрејлси“ који су све неспорнији, јер су признати чак и у говорима у Уједињеним нацијама. Па, вакцине, све више људи имају проблем са њима. А треба да буде реч и о томе да исто има доста научних доказа да нешто није у реду са применом вакцина и са последицама…
Али су „системци“ занимљиви са тог аспекта што – без обзира колико за то постоји (нећу да кажем само доказа), него могућности да се нешто од тога стварно догађа, они толико загрижено бране систем који народ прозива. Значи, они бране практично све оне који нешто утичу на људски род на неки некоректан начин.

Проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији, стручњак за неоружане облике ратовања

*HAARP*

Сваки од тих феномена, ја ћу само понеки да поменем, да почнем од HAARP-а. Тај HAARP је стваран, знате и где се налази, зна се које су његове могућности, зна се да се иза система HAARP постоји институт, који се научно зове Институт за истраживање и однос сфере, да су иза тог Института:
1. Краљица Елизабета која финансира систем,
2. стратегијске снаге САД и њихов концепт и пројекат противракетне одбране, и ту је и
3. једна цивилна структура која, да кажем „брине“ о клими на целој планети.
Та три система, или организације су моћне, и кад се технички и технолошки посматрају они заиста имају велике могућности.
Систем HAARP може да оствари комуникацију са подморницама са друге стране планете, што није могло пре да се догоди до, отприлике 1995.године.
Будући да сам писао о систему HAARP негде, отприлике када сам за то сазнао али пре 1999.године, невладине организације су ме, негде 2002.године прозвале да сам ја измислио тај систем. Касније се показало кроз многе друге аргументе и доказе да он заиста постоји…
Дошло је дотле да тај систем HAARP може стварно да утиче и на људски мозак, дакле и на понашање људи. То је јако важно због тога што су се чак и комплетне државе у САД жалиле на исте симптоме, дакле некаквог утицаја на мозак. Ако сви људи имају исте симптоме то је добар доказ да се нешто догађа. Е, сад је само питање колико „системци“ пристају на то.

СИСТЕМЦИ – су људи који су плаћени у систему на својим радним местима и они по сваку цену бране систем без обзира да ли и они мисле да су у праву. 

Код нас, у случају Обреновца, има доста људи који су рекли да је то вештачки изазвано, и да, кад би се истражили до краја узроци тог феномена да би могло да се дође до људи који су учествовали у тој – операцији слободно речено. Чак је и један руски генерал рекао да су се вртлози покретали у супротну страну од природних. А да не причамо о томе да је Велимир Абрамовић буквално прозвао систем, јер је отворено говорио, чак је посветио једну телевизијску емисију феномену Обреновац и томе што се тамо догодило.
Ето, слично се догађа сад у САД.

То само говори о томе да нико није заштићен, то је прво.
Верујте да од првих својих јавних наступа говорим – да су то проблеми људског рода а не неког посебног народа. И да је реч о томе да су неки од народа на планети толико угрожени да тога ми не желимо да будемо свесни. На пример амерички народ или америчка нација, она је више угрожена него што смо свесни. Угрожена је и економски, и војно и политички. То је народ формула државе код којих је више испран мозак него код било кога другог, они више верују својој власти у све што им се каже и иду у ратове, убијају друге људе зато што им је – речено да треба то да раде.

Тако је и чувени Сноуден у књизи „Досије Сноуден“, пише између осталог, навијао за то да ратује у Ираку, и он лично се пријавио у специјалне јединице и он је то хтео да ради да би убијао Ирачане који су против америчке политике. Значи, до те мере су индоктринирани да и умним људима који ето, раде за Агенцију за националну безбедност САД може да падне на памет да то треба радити и треба подржавати америчку политику. Па, самим тим и ратовати и лично, изгубити живот за ту политику која је заправо политика искоришћавања САД као инструмента у ратовима. Дакле, овде су САД инструмент, исто као и Велика Британија. Дакле ти системи, те државе су заправо несрећне државе са несрећним народом, и Британци и Американци су заправо најзаплашенији људи, статистички. Доказано је кроз многе анкете да су најзастрашенији народи који се плаше одмазде. Дакле, плаше се освете других – од Индијанаца до Јапанаца. Оних који би могли да им узврате за оно што су доживели кроз такозвану америчку историју, која је плитка, много је плића од многих других историја на овој планети.

*Chemtrails*

Chemtrails је признато да користе засипање, јер онда Chemtrails-и понајвише утичу на метеоролошку природу. Дакле, они утичу на климу, а са тим разлогом и званично су присутни. Нико не говори о томе како ће реаговати људи, шта ће се догодити људима, али сматрају да се помоћу њих могу решити нека глобална питања, проблеми на овој планети.

ЗАКЉУЧАК ПРВИ

Кад узмемо те две компоненте HAARP и Chemtrails, то је отприлике довољно да се схвати да ми живимо у једном времену у коме смо се поделили: на оне који су у систему и штите систем зато што несрећници треба да задрже своја радна места и на оне друге, који нису у систему…

Тако се догодило у САД кад су убили Вилијема Купера, који је писао о групи „Мажестик 12“ и сви они који су питани – зато што је то дозвољено у једној демократској земљи да се догађа, они су отприлике одговарали – „ми имамо своје породице, ми морамо да их хранимо и морамо да чувамо своја радна места“…
То је до те мере заступљено на овој планети – нико више није слободан – управо због тога што је постао „системац“.

И избори тако исто показују. Дакле, сви избори на планети су заправо унапред одређени резултати из простог разлога, зато што „системци“ када гласају и чланови њихових породица – то је сасвим довољно да се задржи та гарнитура на власти која је постављена са стране. Постављена од стране такозваног система „Великог Брата“, и ја све чешће кажем – од стране језуитско-вавилонске елите, те клике од нешто више од три хиљаде људи, који владају овом планетом.

*ПСИХО-АЕРОСОЛИ*

„Неокортикални рат“ је књига у којој сам говорио о утицају електромагнетне енергије на мисли, а одмах затим су психоаеросоли. 
Сад, пазите, све док не стане систем иза вас не можете ништа озбиљно да говорите, то непрестано понављам. Ја бих јако волео да, рецимо, Институт за физику или Институт за хемију, или људи који су у институтима попут Електротехничког факултета, или Института за математику, или Војно-техничког института – да се они позабаве оптужбама обичног народа и оним од чега стрепи народ.
На тај начин би заправо показали да јесу народне институције.

Ја се увек сетим онога кад је Милан Видојевић оптужио државу да се у пилону на мосту налази део система HAARP.  Ако човек прозове, тако храбро се појави у јавности, зашто неко из Института за физику није рекао да то није истина?

*Добију упутства да то треба да прећуте. Игнорисање.

Е, сад је то постао стандард, светски стандард!
Значи, ви можете неке људе који су у систему, у администрацијама широм планете, можете их прозивати колико год хоћете – они неће реаговати.
Догађа се да прозивате и председнике и премијере и уместо да они одговарају на та питања они одговарају на нека друга питања. Ово говори о томе колико је то важно.
Значи, ако неко каже да постоје Chemtrails-и и да се на тај начин засипа рецимо Србија, онда би требао да има неко у Србији надлежност да каже да то није истина. Ако неко каже да је део система HAARP негде у Србији, онда нека званична институција треба да каже „то није истина, можемо вам доказати„. Дакле, овде је реч о томе да неко мора да има такву функцију у систему, неко ко се брине о томе и ко ће рећи.

Ево само један пример. Ја сам се дружио са једним врхунским истраживачем и научником који је радио неутрализаторе, и ишао је практично свуда по Београду и истраживао колико зраче антенски системи. Где год се обратио, било коме, нико није реаговао. Који год је допис написао као човек, научник који је правио те неутрализаторе, као проналазач – нико није реаговао на то где се све налазе антенски системи који зраче толико да утичу на наш организам. 

*Систем базних станица, изузетно јаких, постављен је на Новом Београду, у такозваној научној колонији, ту су концентрисани професори наших универзитета. Они су тражили да се измести, проф. физиологије на Медицинском факултету је била изузетно активна у тим захтевима да се људи прво упознају са тим опасностима, потом и да се уклони тај систем који утиче… Да ли је „случајно“ постављено баш ту…

То говори о томе да власт не занима здравље народа…

Прозивамо на неки начин нашу администрацију и „наше системце“, а они су толико „наши“ колико је и „наш“ премијер, „наш“ председник, „наша“ власт, а нисте сигурни да је НАША… јер, уколико њима диктирају шта ће и како радити онда они нису наши, они су практично марионете…

Овде је велики проблем што ми, обичан народ, нећемо никад сазнати ту целу хијерахију ко одлучује, ко су саветници… По мом мишљењу су саветници опаснији људи од владара, јер саветници су се сетили да нешто раде и на неки начин су можда добили неки задатак, али су перфиднији… 

*Ми имамо директно саветника Алистера Кембела***, то је човек који је проказан на целом западу, човек који је директно одговоран за измишљање оружја за масовно уништење чиме је заправо почео рат…

Уколико бисмо имали прилику, морамо бити оптимисти колико год је то могуће, да говоримо на примеру српског народа, да српски народ влада Србијом, да не влада неко други, да се на било који начин нађе систем да ће држава припадати том народу, да се догоди оно што пише у Уставу да је Србија држава српског народа и сви осталих грађана. онда ће неко и бринути, онда би се систем поставио тако да неко о свима нама брине, и да имамо одговоре на сва та питања. 
Није нормално да се деценијама прозивају људи у вези са овом тематиком, а да нико ништа не говори.
Имао сам проблем кад сам писао ову књигу „Неокортикални рат“ са колегама, „шта сад он пише нешто што нема везе са војском“, а после се испоставило да заиста утицај електромагнетне енергије јесте проблем целог друштва, али у сваком случају и војске. Војска није од нечег другог, она је састављена исто од људи. И како се утиче на обичног човека, онога који је незаштићен, тако се утиче електромагнетном енергијом и на војне снаге. Исто као што и секте утичу једнако и на војне организације, и на све друге организације у друштву.

*ЈЕЗУИТСКО-ВАВИЛОНСКА ЕЛИТА*

Дао сам скоро интервју за НОВОСТИ и кад су га на крају прочитали закључили су да не може да се објави зато што је „исувише радикалан“. А посебно им је сметало што ја кажем – језуитско вавилонска елита. Ово је прилика да то кажем. Не може да се угуши истина.

Важно је да се схвати да су језуити сад суштински владари овом планетом и да су два главна човека из тог опсега те врсте људи да тако кажем (они мене више не подсећају на нормалну врсту људи), два главна представника језуита на планети су бели и црни папа. Дакле, двојица папа, од којих је црни папа претпостављени белом папи, су заправо људи који држе под својом контролом све корпорације на свету, тај корпоративни систем је у њиховим рукама.
Када видите да је то из религијске сфере људима изгледа чудно зашто се толико религија бави политиком, али чињеница да је ова планета директно повезана за религиозно, који се на неки начин кроз екуменизам повезао и ујединио тамо где се налази Ватикан.
Ватикан као религијска држава чије су границе до последње богомоље на планети, она сматра да су њене границе на планети до најудаљеније тачке где се налази њихова богомоља. Ватикан има и кашалинску војну доктрину, Ватикан сматра да је НАТО и све остале војске где су католици војници и официри – да су они сви њихови војници, да је то практично војска Ватикана. 

Значи: црни папа даје налоге белом папи. 

Вавилонци су људи који нас воде у овој другој сфери, супротној, политичкој, и ту су углавном масони, наравно да има масонерије много и у овим религијским структурама, мислим на цркве и на све врсте религијских организација на планети, али Вавилонци имају и своје симболе. И Европа је практично вавилонска творевина, може се рећи слободно и за САД, јер су сви симболи међу нама вавилонски.

Срушена Вавилонска кула и Европски парламент у Стразбуру

Најотворенији симбол вавилонског присуства у нашем животу и овој планети је онај Парламент у Стразбуру, зграда Парламента је у облику срушене Вавилонске куле.

Други симбол је застава Европске уније, то је вавилонска застава – плава позадина са жутим звездицама.
На Тргу светог Петра у Ватикану налази се обелиск из Старог Египта, у Паризу на Јелисејским пољима је обелиск, у Лондону је обелиск, и онај обелиск који свакодневно видимо на телевизији у Вашингтону је исто тако довезен из Египта.
Дакле, то су симболи… а све их је више и ја сам у својим књигама написао у којим местима на планети су ови обелисци, који су заправо симбол владавине.

И можда као основни симбол владавине Вавилонаца је Астана, цео град, који има и симболе, и обелиск, конгресна дворана је у облику пирамиде… и кад размислимо где се све налазе пирамиде у свету онда дођете и до музеја, академија наука, до заробљених пирамида, до долара итд.

У сваком случају, ако сам ја био довољно јасан, онима који нису објавили текст у коме су ме питали шта мислим о томе да ће Срби на јесен морати да јавно расправљају о Косову и Метохији, тим поводом је био интервју, а засметала им је та синтагма језуитско-вавилонска елита, сад мислим да мало више о томе знају.

*Срби уопште не би морали да расправљају о Косову и Метохији то је сасвим јасно. Него, кажу да би морали и намећу нам сада губљење Косова и Метохије на све могуће пропагандне начине. У том случају шта бисте нам рекли о неуролингвистичком програмирању (НЛП)?
Јер је већ у свакодневици код људи приметан један зазор од тога када говорите о Косову и Метохији као о српској територији. Нарочито професионално, говорим из свог личног искуства, људи не могу да слушају о Призрену као српском граду, песме које су са Косова.. да ли је реч о неуролинвистичком програмирању и психосондажи?

Када сам био у Војсци Југославије у једном од наступа сам рекао да време ради за Шћипетаре, и тачно је било тако до 2000.године, док се није појавио Путин, и док Русија није стасавала и стала на ноге. Значи, до те 2000-те године ситуација је била драматично у корист наших противника, да их не зовем непријатељима, мислим и на Хрвате, и на тзв.Бошњаке, и на ове који су постали Црногорци преко ноћи, и све оне који су на овом простору радили против српског народа. И заборавили све злочине који су се догодили Србима, а измишљали и преувеличавали злочине које су починили Срби. Они су до 2000.године имали један статус – они су били повлашћени, могли да причају шта год хоће, имали су уз себе НВО, Европску унију, претходно Европску заједницу, САД, НАТО, свете моћне силе света. Међутим, 2000.године се нешто променило, у току 1999.им је било јасно шта је НАТО и шта је радио, они су све време били информисани, Кинези су све време били информисани, ја сам имао прилику да разговарам у то време са војним аташеима. Посебно ми је било драго кад сам схватио колико је Кинезима било све јасно на нашем простору.
Дакле, од тада време не ради за Шћипетаре, време ради за Србе.

Мислим да је ова јесен моменат кад никако не смемо да одлучујемо, кад већ толико векова нисмо одлучивали у корист Срба уопште, а посебно Срба на Косову и Метохији, треба да купимо време. Не треба уопште да расправљамо о томе, просто то треба да буде тема коју не смемо да поставимо. Зашто? Зато што мислим да је неко схватио управо колико је ојачала Русија и колико је ојачала Кина, и желе да искористе моменат да ми нешто потпишемо у вези са Косовом и Метохијом и да онда имају наводно неки правни основ за то – да смо се ми сами одрекли Косова и Метохије. Уколико буде и имало ума у нашој администрацији – то се никако не сме догодити.
Мада, и тај потпис уколико би се и догодио, погрешили су сви заједно који су учествовали у томе јер они међународно-правно не важе, такви потписи који су под притиском не важе.
Историчари и будућност ће показати кад-тад да је ово што се догодило од 1990.године па до 2000.године, значи десет година, да је све било под присилом, да је све било заправо због мача, због претњи, због агресије на српске просторе, због отимачине, због убијања Срба, због уништавања српске инфраструктуре у Републици Српској Крајини, Републици Српској и Републици Србији. 

Уколико уопште буде будућности на овој планети, како се понаша та језуитско-вавилонска елита неће бити будућности, а уколико је уопште буде било – сви ти који су учествовали у, како они кажу „злочиначком подухвату“ (он јесте, али са њихове стране), сви ће они одговарати.
Оно што је важно – не важе такви прописи по међународном праву.  Мислим да ће кад-тад прорадити неки систем, да ће се неко запитати на који начин је овакво, садашње Косово настало и ко је све учествовао у томе да оно буде ту где јесте и то превасходно под притиском САД и НАТО да буде на такав начин дефинисано.
Дакле, ако они потпишу то, било ко, то неће важити, али боље да се не потпише.
/…/

Све што је Србима неприхватљиво прави се програм, праве се пројекти, и онда полако се људи увлаче у тај систем. Зато смо пре десетак година расправљали о популацији која све више влада, мислим на хомосексуалце и људе сличног типа… Овде је реч о томе да смо полако пристали да прихватимо нешто што нам је било неприхватљиво… и да смо толико били против тога, а да су нас за веома кратко време увукли у систем… У Европи постоји мапа земаља које су легализовале инцест… Легализовани су бракови истог пола, па два мушкарца имају право да усвоје дете, дете ће одрастати у тој средини, како ће се васпитавати, шта за њих значи љубав?
/…/

Сви ти системи раде на томе да буде што мање људи на планети. Дакле „златна милијарда“, у то су укључени и системи вакцинисања, и chemtrails-и, и електромагнетна оружја, системи попут HAARP-а… Људи мисле да постоји само један систем, а када сам први пут писао о томе било је шест система тог типа на планети, пре 1999.године, научници САД и Канаде су се жалили да преко њих утиче један систем из Сибира, који ради на фреквенцијама људског мозга и да је тада на аеродрому Шереметјево у Москви био један такав систем….

 

***НАПОМЕНА:  Чувена “Техника порицања”, угаони камен свих манипулативних процеса савременог глобализма, коју је до перфекције довео Алистер Кембел, који сада, после злочиначког спиновања током бомбардовања Србије, Ирака, Либије итд.,  у пакету са Тонијом Блером, обликује медијске наступе Александра Вучића. Али, такође у пакету са Блером, за иста питања саветник је и Хашиму Тачију. И Едију Рами. Тек да се зна!

***

ПОГЛЕДАЈТЕ ЕМИСИЈУ У ЦЕЛОСТИ:

ИЗВОР:Radio Snaga Naroda – zvanični kanal

———-

11.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

7 replies »

 1. Чувај се онога који све сваљује на римокатолике, а штеди масоне, енглезе и јевреје, који су главни зликовци.

  Чувај се онога ко правда француске обавештајце, који су у Сребреници стрељали људе, да би обрукали Српство. Оног ко од једног Југослава Петрушића прави дику за углед…

  Чувај се група 69 и осталих ментално оболелих врачева и факира.

  Свиђа ми се

  • Римокатолицизам који се спомиње односи се на Ватикан, његове институције и скривене обавјештајне службе. Ватикан је духовни отров који се убризгава у тајне службе глобалиста домицилних у америци, енглеској и другим западним земљама. тзв свјетске владе.
   Јевреји (нарочито они хазарског порјекла) држе највеће залихе свјетских валута у својим банкама.
   Организовани масони преко илумината и језуита умрежени су инструменти за дјеловање по свијету ради измјене политичких конфигурација државица а и измјене свијести народа да постану пријемчиви владањем колективне свијести ( асимилацијом и нестанком аутентичних култура и религија).
   Група 69 нису ни врачеви ни факири. Јер, коме би Бог дао такав посао којег и сам забрањује. Масони, илуминати и језуити су сотонски врачеви. Њихови крвни ритуали то говоре.

   Свиђа ми се

 2. Ако се не варам, професор Радишић је припадао тајној групи „69“, веома снажној на духовном плану. Иако је та група расформирана након што су извршили постављени задатак они и даље дејствују под називом „Небески витезови“. Дијелом сам сазнао ове информације од Спасоја Влајића који је гостовао у мом граду и на мој позив промовисао књиге сличног садржаја. Све у свему стварно дјеловање на спас Срба своди се на вјеру, ослонац на Бога.
  Јер, тучи Србију пројектилима са осиромашеним уранијумом (највише на Марков дан 08.маја 1999.) значи Америци себи навучи зло истог називника (коју годину касније изгорио је највећи амерички нуклеарни истраживачки центар у Лос Аламосу, опет на Марков дан).
  Није ли број погинулих цивила (око 3000) 11.септембра 2001. у Америци приближан броју погинулих у Србији 1999.
  Или приближан број жртава урагана Катрин у Њу Орлеану скоро неке године.
  И та матрица по космичком принципу акција-реакција наставља се и даље по америчкој географској карти.
  Што би се рекло: ТРАЖИЛИ СТЕ – ГЛЕДАЈТЕ.

  Свиђа ми се

 3. Одличан текст г. Радишића у потпуности примјењив , бар што се „системаца“ и њиховог дјеловања као и „освајања“ власти на „изборима“ тиче , и на Р. Српску. Овај текст ми је помогао да „утврдим градиво“ и допуним неким новим детаљима. Схватам његову опрезност приликом избора и употребе ријечи „непријатељи“ , па их он назва „противницима“ , али ја бих ипак остао на тези о непријатељству у којем исти устрајавају.
  Навести ћу један од примјера дјеловања *ЈЕЗУИТСКО-ВАВИЛОНСКА ЕЛИТЕ* на СРБским просторима и специјалном рату којег воде против нашег народа а који се одиграо у Р. Српској :
  Прије неких годину дана (можда и више , тешко је упамтити због огромне количине информација и све бржег протока времена) на једној радио-станици (која је за себе тврдила да је патриотска а не родољубива а то је наводно и сада) гостовао је Драго Пилсел – језуитски војник. У први мах су водитељ и неки слушаоци били одушевљени његовом причом , чак су најављивали и његово поновно „гостовање“ и наставак сарадње , па сам реаговао „смс“ поруком којом сам им покушао објаснити многе нелогичности у његовој причи у којој се представља као заштитник нашег народа. Прича му је ишла у правцу распиривања „ј“U“го-носталгије“ и умртвљaвању свијести код нашег народа. Не могу да схватим то одушевљење када је у тој истој радио-емисији Пилсел причао о својем школовању под утицајем језуита , о томе да је још у Аргентини упознао и био под утицајем садашњег папе Франциска , да је био један од главних у организацији доласка папе Војтиле у Бања Луку , итд. итд.! Све те његове приче су толико отворено у пропагирању екуменизма и остваривању језуитских циљева о којима говори г. Радишић. Драго Пилсел се показао као лукави језуита у служби „лукавог“ обмањујући СРБски народ причом о „братској“ љубави.
  Ако је тај мој „смс“ упућен радио-станици , на којој је гостовао , утицао на то да Пилсел више не гостује у медијима Р. Српске онда нема срећнијег човјека од мене. Редaкцији и г. Радишићу желим још много сличних емисија и текстова који ће помоћи нашем народу да увиди у каквим временима живи.

  Свиђа ми се

  • Хвала за ваше активности на промоцији истине о типу који је кренуо да манипулише са свјешћу Срба у Српској. Ваш прилог је за примјер како се могу отворити очи благовремено код домаћих медија (иако би такви медији требали имати информативне кадрове способне да препознају тројанце језуите).

   Свиђа ми се

 4. Шта и како чинити?

  1. Данас се, пред нашим очима, одвија Бој на Косову.
  Није то бој крвљу и телом, већ бој светосавско-православног духа са
  духовима таме и зла у поднебесју – “Бриселског споразума“.
  Представник светосавско-правосланог духа је србски народ са КиМ,
  а промотер и представник таме и зла /“Бриселског споразума“/ је
  Александар Вучић /са свим својим домаћим и страним помагачима/.
  Дакле, Срби са територије КиМ су на историјском простору и у историјском тренутку, у првој линији одбране светосавско-православног духа, и њима је припала та част и достојаснтво да одбране КиМ за вјек и вјеков.
  Они су у томе сложни /сви до једног, са изузетком појединачног олоша/, без обзира на све лукавости “ЛАТИНА – СТАРИХ ВАРАЛИЦА“.

  А тамо где је слога – ето и Бога за савезника.
  А тамо где је Бог – ко ће онда против Бога и Његових савезника – СРБА!
  Срби са КиМ добили су савет и подршку свог Епископа Артемија, на правди Бога протераног са КиМ – по директиви Вашингтона и Брисела, заклетих непријатеља Бога и Срба!
  СРБИ НА ОКУП:
  “Став и савет Еп. Артемија Србима о “бриселском споразуму”
  in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /
  Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.
  Епископ Артемије“

  2. ЕКУМЕНИЗАМ…СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ ДРЖАВЕ, ЈЕЗИКА, ВЕРЕ,
  ИСТОРИЈЕ, КУЛТУРЕ, ТЕРИТОРИЈЕ…НАРОДА срБскОГА
  Коме и зашто иде у прилог да се мења вишевековна програмска шема
  Св. Литургије, осим противницима Бога и Људи?!
  Овде су, свакако, у питању теолошки разлози, које врло једноставно,
  срцу пријемчиво и уму разумевајуће објашњава многопоштовани ПРОТА
  МАТЕЈА! *
  Такве ПРОТЕ су, као што је ПРОТА МАТЕЈА, мене, моју супругу и децу
  крстили, мене и моју супругу венчали и опојали душе мојих у Господу уснулих сродника и пријатеља …
  Такви су остали и остају доследни свештеничкој заклетви – да ће
  Св. Литургију служити на начин како су примили од својих предходника и предходника њихових предходника… – СВЕТИХ ОТАЦА!!!
  Томе је остао и остаје веран у векове векова и Владика Артемије, па је и због тога протеран са Косова и Метохије са својим верним монаштвом.
  Али, пошто сам ја лаик, па ми се може приговорити да нисам ТЕОЛОШКИ
  КВАЛИФИКОВАН И КОПЕТЕНТАН, ја ћу укратко поменути да се ту, у ствари, и не ради толико о ТЕОЛОШКИМ, већ о КИБЕЕРНЕТСКИМ – ПРОГРАМСКИМ РАЗЛОЗИМА, којег НОВОТАРЦИ ЈЕСУ ИЛИ НИСУ СВЕСНИ?!
  Поента је у томе, да се НОВОТАРЕЊЕМ мења ЛИТУРГИЈСКА ШЕМА СЛУЖЕЊА НА ЗЕМЉИ –“ВОЈУЈУЋОЈ ЦРКВИ “ – у односу на исту такву шему ЛИТУРГИЈСКОГ СЛУЖЕЊА НА НЕБУ – “ПОБЕЂУЈУЋОЈ ЦРКВИ“.
  То се сликовито може објаснити упоређивањем једног личног рачунара
  са централним, базним рачунаром.
  Уколико се било шта промени у програмској шеми личног рачунара, он
  остаје одсечен од централног, базног рачунара, програмски
  више није са њим компатибилан, није више умрежен, губи приступ бази
  података…
  Дакле, мењањем вишевековне шеме ЛИТУРГИСАЊА треба направити „РАСКОЛ“ – РАСЦЕП – између ЗЕМАЉСКЕ И НЕБЕСКЕ ЦРКВЕ, и тако омогућити НЕПРИЈАТЕЉУ БОГА И ЉУДИ ДА ОСТВАРИ СВОЈЕ НАМЕРЕ!
  То је тај СПЕЦИЈАЛНИ РАТ /ИНФОРМАТИЧКО-ИНФОРМАЦИЈСКИ/, СОФТВЕРСКО-КИБЕРНЕТСКИ РАТ којим треба РАЗБИТИ ТУ СРБСКУ СЛОГУ ПРЕДАКА И ПОТОМАКА – РАЗДВОЈИТИ ПРЕТКЕ ОД ПОТОМАКА, ТЈ. “ЗАБОРАВИТИ ПРОШЛОСТ И ОКРЕНУТИ СЕ КА БУДУЋНОСТИ“, А ШТО ЗАГОВАРА АКТУЕЛНА ЦИВИЛНА И ЦРКВЕНА ВЛАСТ – У ЛИЦУ ЕКУМЕНИСТА, “НОВОТАРАЦА“!
  Треба разбити ЛИТУРГИЈСКУ САБОРНОСТ – ЗАЈЕДНИЦУ – ПРЕДАКА И ПОТОМАКА,
  будући да је Православље НЕПРИЈАТЕЉ бр. 1 /један/ за глобалисте /НСП/, а по речима
  Збигњева Бжежнског, мадлен Олбрајт, карла Билта и осталих сатрапа НСП
  Ми јесмо физички надјачани, али не и поражени, не нарочито поражени – ДУХОМ,
  а чије је извориште у СВЕТОСАВСКОМ ПРАВОСЛАВЉУ, и на том – духовном плану
  одбацили смо непријтеља далеко испред предњег краја ОДБРАНЕ ПРАВОСЛАВНОГ
  ФРОНТА
  Али, сваки народ који се одриче своје прошлости, руши темеље свог постојања и опстанка, и, наравно, не може имати ни будућност!!!
  Дакле, наш и Божији непријатељ хоће, по сваку цену, да нас и духовно пороби, јер му то никако не полази за руком, премда нас је физички /преко домаћих издајника/ окупирао – запосео један део наше територије – Свето Косово и Метохију!!!
  Сувишно је појашњавати јер је то више него очигледно, да је то део „Милосрдног Анђела“, рата који се води против народа срБскОГА, само сада неубојним – виртуелним – средствима …
  Али, Господ говори, преко својих изабраника, да ће се до краја времена служити Св. Литургија на Предањски, Светоотачки, вишевековни начин, одржавајући тако у јединству ЗЕМАЉСКУ и НЕБЕСКУ ЦРКВУ, ТРИЈУМФОМ ПОБЕДЕ ДОБРА НАД ПРОТИВНИКОМ БОГА И ЉУДИ!
  * Др протојереј-стафрофор МАТЕЈА МАТЕЈИЋ, “Православље и савремена реформација /обновљенства/“, Крагујевац, 2007.

  3. ОЧЕКУЈУЋЕ, ОЧЕКИВАНО И – ОСТВАРУЈУЋЕ!
  Одломак из књиге „Космички додир“, Београд, 2010, стр. 2о1
  проф. др Светозара Ђ. Радишића, пуковника у пензији

  „ГЕНЕРАЛШТАБ ВЈ ……………………………………..- војна тајна

  24.март 1999. године ……………………………………- строго поверљиво
  Београд, 2о,оо* …………………………………………..- врло хитно!

  ОДБРАНА ОД НАТО АГРЕСИЈЕ
  „Специјална дејства“
  – допуна Директиве –

  1. Агресор – “НАТО КОАЛИЦИЈА 19” – први пут припрема и изводи специјална
  дејства, по садржају и обиму незабележена у досадашњим ратовима.
  У арсеналу су:
  – парапсихолошка дејства са територије БиХ, Хрватске, Албаније, Мађарске,
  те преко невладиних организација на нашој територији и њима лојалних
  медија, чак и ВУДУ (магијска) дејства;
  – електромагнетно (ЕМ) пулсно оруђе типа “ХААРП” са Аљаске (област Гаконе),
  Норвешке, Мериленда (САД) и других локација, којима се утиче на душевно
  стање људи, циљано изазивање земљотреса, као у ширем рејону Мионице,
  Ваљева и Маљена 1998.г, те променама микро климе преко “загревања”
  јоносфере и формирања озонских рупа;
  – класична психолошко-пропагандна дејства – лажи – преко локалних и нарочито
  светских медија о “геноцидности” српског народа и тако појачавања мржње
  (своје) агресије код свог становништва;
  – масовније коришћење муниције са ниско-радиоактивним уранијумом, у сенци
  језуитског, циничног назива “МИЛОСРДНИ АНЂЕО”, са одложеним, стравичним
  последицама по здравље становништва (ж/с) и контаминацију животне средине,
  као у БиХ – околина Хаџића и на другим локацијама;
  – околност да АГРЕСОР прети масовним ваздушним ударима по војним и неселек –
  тивно цивилним циљевима, објектима инфраструктуре (водоводу, електричним
  централама, мостовима,…) додатан је психолошки притисак на наше снаге и
  целокупно становништво.
  2. Међутим, наши пријатељи Руси – РУСКИ НАРОД, РУСКА ВОЈСКА и РУСКА ЦРКВА
  – здушно помажу СРБСКОМ НАРОДУ, СРБСКОЈ ВОЈСЦИ и СРБСКОЈ ЦРКВИ, то:
  – РУСКА ВОЈСКА шаље довољан број ПВО система “С-300” и других мобилних
  система последње генерације -” КУБ”, “БУК”- изузетно моћног учинка;
  – РУСКА ЦРКВА узноси молитве и доноси ЧУДОТВОРНУ ИКОНУ МАЈКЕ БОЖИЈЕ
  КАЗАЊСКЕ и ИКОНУ СВ. СЕРАФИМА САРОВСКОГ са честицом моштију;
  – РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОД узноси молитве, скупља велику материјалну помоћ
  и шаље НАШЕМ – ПРАВОСЛАВНОМ СРБСКОМ НАРОДУ преко своје Владе.
  3. Према обавештајним сазнањима, код АГРЕСОРА се видно појачава страх због
  (нашег) поседовања ефикасних ПВО система које нам дају Руси у довољној
  количини.
  Страх је нарочито присутан код пилота – посада – јер нема ништа од приче да
  задатке извршавају на незаштићеном небу, ван домета ПВО.
  4. Наведени подаци о агресору све више стварају нарастајућу зебњу код више
  команде и политичког врха земаља агресора – КОАЛИЦИЈЕ 19: САД, Велике
  Британије, Норвешке, Шведске, Финске, Белгије, Луксембурга, Холандије,
  Немачке, Француске, Аустрије, Италије, Шпаније, Португалије, Грчке, Турске,
  Канаде, Аустралије, Јапана, те земаља сарадника у окружењу: Ватикана,
  Хрватске, Словеније, Мађарске, Румуније, Бугарске, Албаније, Македоније, БиХ –
  са чијих територија полећу агресорски авиони и крстареће ракете.
  5. Редовне извештаје доставити до 23 сата, а ванредне по потреби.

  К о м а н д а н т,
  НГШ – генералпуковник
  Добар Човек, с.р.

  Допуна Директиве дoсатвљена:
  – Командама армија КоВ,
  – Команди РВ и ПВО,
  – Команди РМ.“

  *Уношење делујућих информација у „колективно несвесно“ je време
  читања /сада!/, што значи да онај ко чита уједно умно уноси делујуће
  информације у „колективно несвесно“, по Јеванђелском принципу,
  Христовим речима: “НЕКА ВАМ БУДЕ ПО РЕЧИ ВАШОЈ!“
  Тако прошлост /прошла садашњост/, преко садашњости /тренутка читања/,
  подржава будућност /будућу садашњост/.
  Увези са реченим: Старац Арсеније Папчок, румунски Старац, каже:
  “КО ЖИВИ САДАШЊОСТ, ИСПРАВЉА ПРОШЛОСТ И ОСВАЈА БУДУНОСТ!“

  Драган Славнић

  Свиђа ми се