ДРУШТВО

Насртај „родних идеолога“ на нашу децу се наставља – „секс пакетићи“ проналазе нови пут


Породични сабор, 28.12.2017.

Насртај „родних идеолога“ на нашу децу се наставља. После неуспеха са „образовним пакетима“ и прегруписања, исти људи (подржани из министарства просвете од Биљане Лајовић) су израдили нову стратегију „заштите деце од насиља“

Скриншот са сајта Министарства просвете, науке и технолошког развоја

Стратегија садржи доста „интересантних“ делова, попут нпр. одељка 2.7.2: „Интервенције усмерене на промену вредности, ставова и компетенција“. Србија је још 2008. усвојила стратегију са истим именом, међутим изгледа да је у тој стратегији насиље дефинисано онако како би га сваки нормалан човек дефинисао, па је у новом предлогу тај пасус проширен на 5 страна, које садрже широк дијапазон прилика да се родитељима забрани васпитање сопствене деце.

Исечак из Нацрта:

Родно засновано насиље међу децом је сваки чин насиља над особом због рода, пола или сексуалне оријентације,[1][2] а може да укључи родне предрасуде и дискриминацију (сексизам), родно укалупљивање и сексуалну објектификацију, сексуално узнемиравање, насиље у (раним) партнерским везама, насиље због сексуалне оријентације и друге форме физичког, сексуалног и психичког насиља заснованог на роду.

_________________

Прилог: Нацрт националне стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља

3 replies »

 1. ove rezece zenetine, poznate nam kao feministkinje treba podhitno vezati i staviti im brnjice.
  da li srbi polako lude, came ili gube pamet pa da ove ludjakinje mogu da ubijaju nasu buducnost???!!!!
  ko si bre ti ministre, da mislis da mozes upravljati zivotima miliona srba? al da nisi ti svakako bi se nasla druga vucibatina kojoj je uloga savesti potpuno strana?
  prokleti bili izrodi srpski, da nam poremecene incest traumasice i slicne spodobe upravljaju zivotima, da ljudi koji se predstavljaju kao drzava imaju pravo da otimaju decu od svojih roditelja i da nema niko da ustane protiv njih??
  da SRPSKA POLICIJA pruza““asistenciju““ turcima u sprovodjenju danka u krvi???
  policajci, sram da vas bude kome sluzite i za sta platu primate, posto se svi zalite kako cete ostati bez leba ako ne radite svoj posao. radeci taj „posao“ i jos za to platu primajuci, pazite da ne ostanete bez duse. jer bez pameti sigurno jeste ako to poslom zovete.
  uvoze muslimane, srbe ubijaju, celu musku populaciju proglasiste ubicama nasilnicima, naravno izuzev policije jer oni sprovode kompletno nasilnicku musku strukturu srpske populacije pred lice pravde jahacica apokalipse.La
  da zaista, mislila sam da su to jahaci, kad sad postade ocigledno da je rec o jahacicama.

  Liked by 1 person

 2. Једино средство борбе против овог зла је потпуна мобилизација свих чланова породице, пре свега мајке, а затим бабе и деде који не раде, ради придобијања поверења сопствене деце, како би из куће понели сазнања о правим вредностима, као што су брак, породица, отаџбина, а пре свега вера наша православна. Деца која добију сазнања о правим вредностима, знаће да процене, покушај наметања туђих схватања и осетиће да треба да траже објашњење од својих родитеља. За децу, чији родитељи немају времена да са њима разговарају, који заједно са њима гледају „парове“, који их пријављују за учешће у „звездицама“ неће ни осетити опасност нити ће знати да затраже помоћ од родитеља.Моја мајка која је рођена 1911.године, још 60-тих година, прошлог века је говорила :“некада деца нису имала ништа, али су имала мајке, сада ова деца имају све, а немају мајке,.“
  Ми данас можемо да закључимо да у ово време деца немају ништа па ни мајке.
  Зато,само мајке јер су одговорне за данашњу ситуацију, морају да учине напор, да се одрену лажних вредности и преокрену ситуацију у корист своје деце, а то значи и српског народа, док још није касно.

  Liked by 1 person

 3. Министар просвете да ПОВУЧЕ наведени Нацрт националне Стратегије за наводну превенцију и заштиту деце од насиља и да ОБУСТАВИ сваки рад и активности на ту тему, како би нам деца остала нормална. Нашу децу ћемо васпитавати и чувати ми, родитељи, без икаквих и било каквих Стратегија. У тој и таквим Стратегијама се препознаје најгора врста перфидног, лукавог насиља. Наша деца ће бити под нашом контролом а не контролом накарадно -болесних креатора зла. Стога, Министар мора да слуша Глас Народа или ОСТАВКА. Деца су брига родитеља. Држава нема право да се уплиће у ТО. Нека се бави проблемом отварања фабрика, радних места, спречавања одлива младих, јер су у безизлазној ситуацији , јер им држава не омогућава право на рад, нека спроводи Резолуцију 1244 . ….. .

  Liked by 1 person