ДРУШТВО

22.12.2017. ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ подршке Милиној борби „Вратимо децу родитељима“


Вакцина.инфо 21.12.2017.

Ову девојчицу су у петак, 15. децембра, бездушници ЦЗСР отели из руку своје хранитељке, проф. др Миле Алечковић и одвезли у непознатом правцу.

Исто су урадили пре три месеца породици Тркуља и хиљадама других породица у Србији!

Група криминалаца под значком Центра за социјални рад већ сутра може упасти и у ваш дом и одузети вам дете. За овај „данак у крви“, ЦЗСР егзекуторима не треба никаква судска одлука.

Довољно је да се они између себе договоре и процене да су „забринути“ баш за ваше дете и долазе са полицијом!

Не верујете? Није ни Мила.

ЗАТО, СПРЕМАЈТЕ СЕ СВИ КОЈИМА СУ ДЕЦА СВЕТИЊА ЗА ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ подршке Милиној борби „Вратимо децу родитељима – жртвама Центара за социјални рад!“ 

СУТРА, 22.12.2017. у 12.00 ПРОТЕСТ испред Дома за децу и омладину на Врачару – Радослава Грујића 17, Београд.

Молимо, дођите у што већем броју!

– Да се спречи даље отимање деце од родитеља!

– Да се спречи продаја и предаја деце разноразним педофилским организацијама попут Фондације Хилари Клинтон (Случај Podesta Files).

– Да се спречи даљи рад тзв. фондација против којих се у самој Америци воде процеси због ТЕШКОГ ЗЛОСТАВЉАЊА И ЖРТВОВАЊА ДЕЦЕ!

– Да се спречи коришћења деце за педофилске обреде и сатанистичке ритуале!

– Да се стане на пут “невладиним” организацијама и удружењима, УСАИД, Сорошевих испостава у Србији.

– Да се спречи продаја деце Скандинавским земљама и Израелу који је први у свету по трговини људским органима.

– Да се МОМЕНТАЛНО ЗАУСТАВИ ДАЉИ CHILD TRAFFICKING и ОТИМАЊЕ ДЕЦЕ!

***

Iv i Mila

ФБ Ив Батај (Yves Bataille)

„Мила и ја …
Почетком јула, руска амбасада и патријарх Србије доделили су нам у Београду медаљу породице, медаљу коју је осмислио Владимир Путин …“

***

Koментар: Пеђа Б. Ђуровић
21.12.2017.

Још из времена Јосипа Броза знамо за појаву крађе беба, која не би била могућа да у томе не учествује и држава. То није ништа ново, деца су одувек била предмет трговине, али ова квислиншка власт подигла је тај облик криминала на виши степен, усвајајући закон по коме страни држављани могу да усвајају нашу децу, што је чист еуфемизам за продају српске деце странцима који су вољни да плате. Деца се од родитеља одузимају, уз помоћ центара за социјални рад на најразличитије начине, укључујући и онај када држава одузме дете од родитеља који нису у прилици да обезбеде детету неопходне потрепштине.

Уместо да кроз давање социјалне помоћи држава помогне тим родитељима, она усвојитељским породицама даје „субвенције“ у износу од 23.000 до 50.000 динара по детету. Чист бизнис.

Будући да смо познати по недостатку емпатије, иако се истом дичимо и покушавамо да прикажемо како смо пуни разумевања за туђе недаће, није чудно што бројни „анонимни“ случајеви пролазе неопажено.

Сада је дете одузето јавној личности, др Мили Алечковић и њеном супругу, иако они имају све услове да том детету пруже срећно и безбрижно детињство. Ово је права прилика да се глава извуче из песка, да се скине повез са очију, да се пусти глас из грла, и да се велеиздајницима каже да су прешли све границе.

Петак, 22.12.2017. тачно у подне, београдска општина Врачар, Радослава Грујића 17, код Позориштанца Пуж и полицијске станице Врачар (угао Милешевске и бивше Божидара Аџије).

Дођите на скуп који се организује са циљем да се стане на пут одузимању деце од родитеља. Ако због деце нећемо усправити кичму и подићи глас, због кога ћемо?

И делите овај статус, обавестите што је могуће већи број људи да ће се одржати протест.

***

Jutarnji Program TV HAPPY 20.12.2017.

______________

Повезани текстови:

Конференција за новинаре – Ко и зашто Мили Алечковић отима дете?

Prof dr Mila Alečković: Ko su zlikovci u “našim” Centrima za socijalni rad? – Press Centar UNS

ВАЖНО! Центри за социјални рад и разарање породице у Србији – снимак са трибине

*Инфоратници: Како је центар за социјални рад бесправно и без основа отео дете породици Тркуља

*ПРАВОСЛАВНА ПОРОДИЦА: Случај отетог детета – документи

*Владимир Димитријевић: СВИ СМО МИ ПОРОДИЦА ТРКУЉА. УСТАНИМО У ОДБРАНУ ДЕЦЕ

*АГОНИЈА! Градски центар за социјални рад ОДУЗЕО ДЕТЕ РОДИТЕЉИМА! – Дан двадесети…

*

*ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде! (видео)

*Изопачити па освојити – Ирина Бергсет: Запад је створио прави правцати робовласнички систем, где су робови – деца!

*Нама су на Западу украли нашу децу! Погледајте нашу муку и учите се! Зауставите ту чуму трећег миленијума!

*КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА НОВАКОВИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…

2 replies »

  1. Sramota od drzave Srbije, da dozvoljava takvo nesavjesno ponasanje “ Centra za socijalni rad“. Prof.dr. Mila Aleckovic je mnogo pomogla nesretnoj djevojcici i vratila je u normalan zivot, da bi je ti nesavjesni i nestrucni radnici istrgli iz toplog doma jedne dobre hraniteljske porodice. Zar tako nesto dozvoljava „Zakon Srbije“. Moja podrska „da se djevojcica odmah vrati“ prof.dr. Mili Aleckovic.

    Свиђа ми се

    • Ми од ове држве која и није наша држава већ провизоријум под управом странаца и страних обавештајних служби, НИШТА не можемо да очекујемо. Ми морамо да се организујемо, да организујемо по свим градовима у Србији потписивање петиције за повлачење овог идиотског, нехуманог закона. Ми не можемо да чекамо, време нам истиће, организујмо се људи, потребно је 30 хиљада потписа да се закон повуче. ПОКРЕНИМО се, урадимо нешто. Овај зулум се више не може трпети. Почнимо од своје месне заједнице, организујмо се, велика је снага у нашим рукама, али ми не умемо да је користимо. ПЕТИЦИЈА, удружимо се људи, овај закон мора да се укине. Нама таква неморална, Европа није потребна, они раде против нас Срба, против наше саборности, првославља, Светосавља, против наших патријархлних вредности! Пет до дванаест је!

      Свиђа ми се