АКТУЕЛНО

Др Владимир Стојковић: ЗДРАВЉЕ НА СИЛУ


Док медењаци спавају држава се труди да их отме од родитеља који не дозвољавају експерименте савремене фармацеутске мафије 

Користећи маску хуманости савремена медицина злоупотребљава полуге моћи претварајући докторе у дилере, а обичне људе у заморчиће користећи их као полигон за експеримент и посматрајући их као оруђе за стицање огромног профита.
Још почетком 20.века финансирањем медицинских школа и установа кроз разне фондове и донације „медицинска елита“ је успела да наметне нови образац и оквире у којима и дан данас тзв. савремена медицинска наука делује, а заснива се на масовној употреби разних фармацеутских производа. Технолошким напретком и коришћењем напредних технологија употпуњен је развој, фактор човек је сведен на минимум, статистиком је представљен пацијент, док једина опипљива мерна јединица постаје профит.

Медицинска елита производи смрт и патњу код милиона људи широм света кроз „хуманитарне“ програме за ово и оно, медицинске експерименте ин виво, бесконачне и бесомучне програме вакцинације, а све под геслом очувања и унапређења здравља. Холивудске старлете и славне личности као чланови хуманитарних организација уз обавезни декор голих, босих и изгладнелих афроамериканчића којима су окружени,  шетају светом пропагирујући здрав живот и превенцију болести праћени будним оком камере. Пусте и по неку сузу, усвоје и по неко дете, а зараде и по неки долар. Ако неко и помисли да критикује њихов „хуманитарни рад“ по хитном поступку на њих се обрушавају медијски кербери анатемишући их и представљајаћи као лудаке и заостале примитивце. А ако се којим случајем дрзне неко из струке да упути критику мејнстрим медицини бива суочен са претњом искључења из медицинске коморе, губитком лиценце и посла, као и лавином критика еминентних стручњака.

Србија представља само део глобалног села где владају иста правила као и у „напредном свету“ коме стремимо, где критичари бивају изопштени и исмејани од стручњака који се чудом чуде како се неко усудио да посумња у највећа достигнућа цивилизације. Присуствујемо медијском прогону људи који су устали у заштиту своје деце пред менгелеовским законом о обавезној вакцинацији. Сатанизују се родитељи и лекари који се супротстављају овом скарадном закону, провлаче се кроз медијски муљ наручених текстова увек истих аутора у контролисаним медијима и осуђују се као убице сопствене и туђе деце. Они су и заостали, необразовани, примитивни, расни хигијеничари и много тога још за ове браниоце  здравственог система Србије. Ако видимо ко су ти најгласнији „браниоци медицине и обавезне вакцинације“ и ко су ти „антивакциналисти“ који бране Уставом загарантовано право на неповредивост психичког и физичког интегритета (у које и себе сврставам), видимо две групе људи дијаметрално супростављене са различитим мотивима и побудама.

Први који бесомучно кидишу, прете родитељима одузимањем деце и лекарима који другачије мисле одузимањем лиценци, чувари су науке који не виде даље од свог носа и лобисти фармацеутских кућа који су дебело подмазали њихово провакс деловање кроз спонзорства и друге видове апанаже.

На другој страни је група „антивакциналиста“ (како нас називају ови први, а у које се и сам добровољно сврставам), који грчевито бране своју децу и Уставом загарантовано право, ризикују провлачење кроз медијски муљ, губитак угледа у високим медицинским круговима, губитак лиценце и законске консеквенце у виду новчаних и затворских казни.

Е сад само још мало појашњење термина „антивакциналиста“… Нико од „антивакциналног лобија“ се не противи вакцинацији и нико не спречава оне који желе да се вакцинишу, већ само обавезној (присилној) вакциницији супротној Уставом Републике Србије. Јер ако стремимо ЕУ зашто се по овом питању не угледамо на најразвијеније чланице које немају обавезни календар вакцинације. Или смо ми ипак заостали и примитивни, па не разумемо то?

Све у свему, не улазећи у објашњење штетности вакцина и коришћење истих као геноцидно деловање на здравље деце, овде желим да ставим акценат на критику савремене медицине и медицинског естаблишмента који кроз своје опскурне представнике не дозвољава уплив у јавни дискурс оних који мисле другачије. Бранећи савремену (псеудо)науку на начин на који они то раде само ствара дубоки јаз и неповерење обичног човека према науци и здравственом систему. И нису баш Срби ни примитивни ни заостали, а понајмање параноични, већ истински борци за правду и слободу.

А за то време, елита ћути комформистички користећи све благодети…

Али ћераћемо се још !

 

Др Владимир Стојковић

 Аутор текста је заостали и примитивни доктор медицине и специјалиста психијатрије

——————–

16.10.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »