М. Новаковић- преводи

Белгијске школске власти – Укључивање мигрантске муслиманске деце у школски систем је озбиљна претња немуслиманској деци и школском особљу


Ако се осврнемо на евроунијско „политички-коректно“ искуство са муслиманском децом, и то онима којима је одобрен азил, онда видимо да исламска радикализација и претње смрћу домородачкој деци (у овом случају у Белгији) почињу још у обданишту. Ево превода чланка угледног белгијског часописа Ла Либре-Белга, публикованог 21. августа 2017.

„Школско обданиште у Ронси, у источној Фландрији, је веома забринуто због знакова исламске радикализације, коју су пријавили предшколски васпитачи – што је такође објављено и у школском извештају, наводи Хет Латсте Ниуз. То је за сада први пут да се овај проблем појављује у овако раном узрасту.

Према интерном извештају обданишта у Ренексу, веома проблематично понашање, укључујући рецитовање на глас делова Курана у току школског одмора, одбијање доласка у школу петком из религиозних побуда, одбијање руковања са васпитачима. Али оно што је посебно забрињавајуће је то што муслимани малишани упућују претње смрћу осталој деци-неверницима, називају их свињама и рукама праве гестикулације да ће им одсећи главу. 

Државно спонзорисани „Нетворк Исламских Експерата“, чија је улога да фландријским школама понуди решење и методе борбе против исламске радикализације, од почетка свог рада у 2016. години отворио је досад 481 инцидентни досије, указујући на радикализацију у фландријским школама- Саветујући методе решење истих, али све се углавном своди на подношење формалних извештаја…“.


Извор: http://www.lalibre.be/…/des-signes-de-radicalisation-chez-d…
ФБР превод са сајта: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1183106/pg1

ФБР превод: М. Новаковић

2 replies »

  1. Имали су они своју шансу. Исламизација је плаћени и организовани пројекат и тешко га је зауставити. Нека позову Нато у помоћ, препаметни Белгијанци, хахахха

    Свиђа ми се