АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Александар Павић – „Вучић је ту да упакује издају и да стави машницу“


„Унутрашњи дијалог треба да буде алиби. Сад треба сви да сучествујемо у његовој издаји, у његовим обавезама које је преузео. Значи, никога он није питао кад је потписивао Бриселски споразум, кад је, први у историји Србије, добровољно укинуо институције државе на Косову и Метохији… Он је то урадио. Он и Ивица Дачић. Зашто тада није био унутрашњи дијалог?“

Фонд Стратешке Културе 22.09.2017.

3 replies »

 1. AV je Veleizdajnik ! Skinuti govedo milom (na izborima) bilo bi pozeljno al posto ima sve relevantne medije u rukama i podrsku „kurvetine“ Merkelove i Mogerinijeve vrlo je tesko,znaci na ulicu narode do pobede!

  Свиђа ми се

 2. Да спречиш овог непомјаника да испуни добијени задатак на овакав начин: давањем изјава, саопштења, анализом стања, сигурно нећеш, а ни сви досадашњи многобројни критизери да не кажем „патријоте“, шта су досад постигли, који им је учинак? Н У Л А !!! Човек неометано извршава стране налоге и свима нам се у брк смеје.

  Док не савладате сујете и не удружите се, и не позовете народ на улицу ради спречавања велеиздаје, радите узалудан посао млаћења празне сламе.

  Свака прича је сувишна, су све приче испричане, не губите време улудо, него радите на организовању демократског отпора истрајним, свкодневним изласком на улице. Само се тако можемо оправдати пред Богом и прецима и само тако и једино тако можемо изазавати промене. Или тако ради или Ћ У Т И!!!

  Свиђа ми се

 3. ОЦА МУ ј … МИ ГА НЕ ПРУЗАЈЕМО ОН ЈЕ шиптар син фазлије муслију ДОКЛЕ ЋЕ СРБИЈУ ДА ЖАЛОСТ ВОДЕ ОНИ КОЈИ НИЈЕСУ СРБИ ПРАВОСЛАВЦИ ? тзв ана брнабић ЈЕ рватица ДАЧИЋ ЈЕ КАЖУ БРАЋА чифут НИЈЕ цинцар СРБИН ПРАВИ КРАЉА ПЕТРА СЛАВИ ОСТА ТО ОД СИНА НА ОЦА СВОГ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ ЧИКУ ПЕРУ ОСЛОБОДИОЦА ОЈХА СССС

  Свиђа ми се