АКТУЕЛНО

НАРОДНИ ПОСЛАНИК: Шта то значи „недеља поноса“, ког поноса? Чиме се ви људи поносите? То је недеља провоцирања и наметања идеологије хомосексуализма већинској традиционалној породици Србије! (видео)


Преносимо вам у целости транскрипт говора народног посланика на седници Народне Скупштине Републике Србије на тему хомосексуализма и „права ЛГБТ“. Треба напоменути да је ова седница била пре одржавања још једне овогодишње параде бешћашћа и содомије на улицама Београда, такозване од власти „параде поноса„. Треба нагласити да је данашња осиромашена, привредно и на сваки други начин уништена и окупирана земља са високим безбедносним ризиком (јер војском и полицијом управља политичка машинерија СНС по налогу страних агентура и амбасада). Данашња Србија има много других, за обичан србски народ важнијих и тема и проблема које треба решавати и њима се бавити (подићи привреду, запослити људе, решити заостале плате и пензије, осигурање, имовину, избегле и расељене, права инвалида и учесника у грађанском рату и остала из других области која нису решена, као и породица погинулих ратника, живот Срба на Косову и Метохији)… Исто тако је много хитније и за државу неопходније решавати питање беле куге и одласка младих, образованих људи из земље – од ове данас, наметнуте теме „права хомосексуалаца“ у Србији, што наравно врши велики притисак и дискриминацију на већину традиционалне, православне породичне Србије…

„Поштоване колеге народни посланици и уважени гости у овом дому Народне скупштине Републике Србије,
Заиста је дивно и готово, да тако кажем, шармантно чути од председавајућег да чак и они који не мисле исто као носиоци ове тематике данас имају право да нешто кажу, то је један велики искорак за српску демократију.

Оно што је овде нетачно речено у уводној речи јесте да је „овај дом подједнако отворен за све грађане Србије“. Ја се не сећам да један овакав скупштински сазив или било какав скупштински одбор овде примио 100.000 грађана Србије којима нису исплаћене зарађене зараде или повезан радни стаж, оне који имају проблем са кредитима у швајцарским францима…

Основна ствар коју ја овде желим да кажем је да је ово НАМЕТНУТА ТЕМА. И да поред ове теме постоје и друге теме у Србији којима ви не дајете да дођу на ред скупштинског заседања. Јел` забрањено да то кажем? То је слободно мишљење једног народног посланика. Дакле, мислим и понављам да ИМА ВАЖНИЈИХ ТЕМА од ове теме које никада нису дошле на дневни ред ове Народне скупштине.

Геј парада је нешто што сте ви одавно превазишли, вас интересује много више од тога.
Ми смо овде чули један хор геј лобиста који желе заправо да уђу у све поре нашега друштва и државе. Ви сте већ ушли, чули смо у Министарство унутрашњих послова, ушли сте у Центре за социјални рад…
Наводите овде, ја ћу то да цитирам наравно, да грађани Србије то чују, шта су ваши даљи планови, јер није геј парада поента. Поента је позитивна дискриминација хомосексуалне популације која треба да има већа права него други грађани Србије у овоме друштву и Србији.

Где је већина овога народа и овога друштва, и државе? Права мањина су максимална, где је већина? Где су традиционалне породичне вредности? Где је борба против беле куге? Где је право већине да ми васпитавамо нашу децу онако како ми мислимо, по нашим верским уверењима, а не онако како нам ви намећете да је модерно или да је савремено? Где су дакле, наша, већинска права у овој држави?

Ево шта ви намеравате даље: „да до краја године отворите јавну расправу о моделу Закона о регистрованим истополним заједницама“, и хвала вам на томе што ви то отворено наводите да грађани Србије знају шта су ваши даљи планови.
Шта даље намеравате: „обезбедити већу политичку посвећеност промовисању културе поштовања права ЛГБТЈ особа“, па где ћете људи већу посвећеност од тога кад пет министара долази на геј параду и градоначелник престонице? Колико треба да дође, цела Влада? Јел` треба цела држава? Шта треба још да се уради да бисте ви били задовољни и да би ваша права била испоштована у овој држави? Шта није испоштовано? Постоји Закон против дискриминације.

Ја немам никакав проблем са хомосексуалцима. Не улазим ни у чију приватност. Не пада ми на памет да се бавим било чијом сексуалном оријентацијом.
Али ми итекако смета – када неко нашој деци нешто, што по нашем мишљењу, по нашим верским уверењима, по нашој традицији, није нормално. Дозволите да имамо право на то мишљење.
Или мислите као тоталитарни поретци, а ваша идеологија је идеологија промоције хомосексуализма поприлично је тоталитарна, да ми немамо право на то мишљење, већ да у овоме народу и мишљењима, у медијима и законима може да се чује само ваше мишљење.

Ево шта даље кажете: „организовати обуке за запослене у образовним установама по међународним стандардима у области дискриминације и људских права, релевантне за заштиту права ЛГБТЈ особа, да би се смањиле предрасуде према ЛГБТЈ особама“.
Па онда кажете: „закон о истополним заједницама“, „да се регулише приступ вештачкој оплодњи лезбејкама“, „да се из буџета издваја више средстава за операције промене пола“.
Молим вас, па јел` то највећи проблем Србије? Да издвајамо из буџета паре за промену пола? Невероватно!

И да се „уведе афирмативни приказ ЛГБТ особа у школске уџбенике“, промоција сексуалности деци?!!!
Чекајте, због чега? Чијој деци? Мојој деци? Нашој деци?
Ви да пишете уџбенике и да намећете ваше ставове? Па, то не може људи!
Морате да схватите да то не може!
Јер су то моја, односно деца одређених људи који се са вама не слажу!
Не можете ви нама писати уџбенике у Србији.
Вама нико не брани да упражњавате вашу сексуалну оријентацију, јел` вам брани ко? Јел` вам брани ко то у Србији?
Па шта још хоћете? Хоћете да нашу децу васпитавате и учите какву они треба да имају сексуалну оријентацију? Па, чекајте људи… То је наш проблем са овим!
Где је већина овог народа и државе? Где су наша права у овој држави? Зашта се ми питамо и хоће ли неко да мења наше законе, наше уџбенике, да нам улази у школе и у вртиће, да се обраћа нашој деци без нашег питања? То је проблем! То је демократски проблем. НЕ МОЖЕТЕ ТО НАМЕТАТИ!

Дакле, све време вам говорим о само једној јединој једноставној ствари – НЕМОЈТЕ НАМ НАМЕТАТИ ВАШУ ИДЕОЛОГИЈУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА КАО НЕШТО НОРМАЛНО, ПРИРОДНО И САВРЕМЕНО! МИ СЕ СА ТИМ НЕ СЛАЖЕМО! И НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА НАМ СЕ ТО НАМЕЋЕ!
Једноставна ствар! Што пре то схватите то боље за толерантан и цивилизован дијалог!
Ми не улазимо у ваша права, нико не улази у вашу приватност, немојте ви улазити у наше школе и вртиће, међу нашу децу, и наметати нешто што је супротно нашим традиционалним породичним вредностима.

Јел` то коректна молба са моје стране? Јесте! Испоштујте то, нема никаквих проблема!
Ја сам први ту да заштитим било кога ко је дискриминисан у Србији, уопште не гледам која му је сексуална оријентација. Не може нико да буде дискриминисан, не може нико да буде угрожен. Али не можете ни ви да намећете овом друштву те ваше ставове са којима се ми не слажемо.

Шта то значи „недеља поноса“? Ког поноса? Чиме се ви људи поносите? То је недеља провоцирања и наметања идеологије хомосексуализма овоме друштву.

И није вам довољна једна геј парада, сад имате две геј параде годишње? Па, није вам довољно у Београду, сад имате и у Нишу! Па Ана Брнабић јуче у Чачку тражи од градоначелника Чачка да и Чачак идуће године буде домаћин геј параде! Па, шта, имате неки караван, идете по Србији? Шта је идеја? Шта је идеја – провокација читаве традиционалне породичне Србије?!
Није довољно пет министара и градоначелник на геј паради? Колико треба да их буде? Шта још треба да се уради да би геј права била овде коначно задовољена по вашем схватању? Или, како рече колега Милетић, за оног његовог друга што је тражио партнера у парку, тако и ви овде тражите партнера у власти! Да овде држава стане иза вас и да држава постане промотер идеологије хомосексуализма??!
Дакле, то је оно што је за нас проблем!
МИ НА ТО НЕ ПРИСТАЈЕМО. Ми на то имамо легитимно право.

Као што ви изађете и кажете шта ви мислите по овим питањима, тако исто ми изађемо и кажемо шта ми мислимо. МИ МИСЛИМО ДА ГЕЈ ПАРАДЕ ТРЕБА ЗАБРАНИТИ. То је наше мишљење. То је наш став. Иза тога стоји огромна већина грађана Србије који су против одржавања геј параде.
Што не изађете на референдум, што не питате грађане Србије да ли су за одржавање геј парада, кад сте тако уверени у те ваше ставове?
Ако је већина против тога – па, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈЕ ОДРЖИТЕ! КРАЈ. НЕ МОЖЕ.
Ако је већина против тога, на референдуму, изашлих грађана Србије – не може. Што, дакле, не питате грађане Србије на референдуму? Зато што се плашите одговора који ће вам грађани дати на том референдуму.

Друга најважнија ствар – МОРА СЕ ЗАБРАНИТИ ПРОМОЦИЈА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА МАЛОЛЕТНИМ ЛИЦИМА. НЕМАТЕ НА ТО ПРАВО! Немате право да утичете на сексуалну оријентацију младих људи. Све студије су показале да је заправо хомосексуализам не наслеђено, како ви покушавате да убаците ту причу, него – социјално генерисано сексуално опредељење због окружења које наводи младе људе у томе правцу.

Е, то ви желите, да господарите душама и телима младих људи у Србији и да их усмеравате у правцу ваших сексуалних, `ајде није изопачења, назовите како год то хоћете – опредељења…
За мене је то неприродно. А ви објасните да је то природно и да је Бог тако замислио свет, да свако дете има две тате и две маме. Тако Бог није замислио свет.

Главни проблем ове државе није проблем хомосексуалаца и угрожених геј права, него проблем беле куге. А ви га сигурно не можете и нећете решити хомосексуалним везама и промоцијом хомосексуализма у Србији.

Значи, хоћемо ли да се бавимо правим темама? Или ћете сваке године да нас малтретирате, бомбардујете, досађујете са овим празним причама о угрожености геј права у Србији? А цветају геј клубови, цветају геј параде по целој Србији, имате шта год хоћете, ушли сте у законе, на медијима сте, радите шта год хоћете у овој држави, имате у Влади геј лобисте… Имате геј премијера људи! Па шта хоћете више од ове државе? Шта хоћете више од овог народа? Шта, треба сви да вам окренемо задњицу, јел` то идеја?

Ја не разумем заиста, просто, шта ви више хоћете од овога народа и од ове државе! Јел` вам мало и председник Владе? Јел` вам мало лобирање за ваша права у срцу Владе Републике Србије и Народне скупштине Републике Србије?

И не можете да истрпите ни ових десет минута да чујете другачије мишљење?
То је доказ да сте ви једна тоталитарна секта. Једна тоталитарна идеологија која жели да намеће овом друштву ваше вредности.

А ја вам кажем, у име традиционалне породичне Србије, да то неће проћи – да то нису наше вредности, да ми имамо наше духовне и моралне вредности и да ћемо ми њих бранити по цену живота, јер је ово питање будућности наше деце! Нећете нам ви васпитавати децу! Ја вам то обећавам!

Народни посланик Бошко Обрадовић, на седници Народне скупштине Србије, пред одржавање геј параде у Србији.

18.9.2017. за СРБски ФБРепортер  транскрипт урадила и приредила Биљана Диковић

***

ПОВЕЗАНО:

*Др Јована Стојковић: КАКО СУ СРБИ ПОСТАЛИ ПАВЛОВЉЕВИ ПСИ?

*Џејмс Џорџ ЏАТРАС: Западни поход „спасавања света дегенерацијом“

*Ранко Гојковић: Содомизација српског друштва

*Др ЏУДИТ РАЈСМАН – Образовним пакетима које намећу Србији деца се моделују за педофилске мреже

*РАТ ПРОТИВ ДЕЦЕ кроз сексуално образовање (видео)

*Владимир Димитријевић: АКО ИЗДАМО СВОЈУ ДЕЦУ, ИЗДАЛИ СМО ХРИСТА (1-2)

*

*Слободан Антонић: Чија су наша деца?

*УГ Ко нам трује децу – Наша деца су мета. Наша деца су жртве. Буђење, Србијо!!!

*Правно упутство – КАКО ДА ЗАШТИТИТЕ СВОЈУ ДЕЦУ од „образовних“ „секс“ пакета

*Славка Којић: ПРАВО РОДИТЕЉА – држава дужна да област образовања усклади са верским убеђењима и моралним вредностима родитеља

*Слободан Антонић: Постизборна ЛГБТ инклузија или „На мала врата“ уводи се „сексуално образовање“ праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе

*РЕАГОВАЊЕ: Саопштење УГ „Иницијатива НоВа“ на текст – „Постизборна ЛГБТ инклузија“

*Олга Четверикова: Комплетно реструктурирање човека, или шта се крије иза ткв.“Глобалног образовања“

*ОЛГА ЧЕТВЕРИКОВА: ТОТАЛНА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА

*Олга ЧЕТВЕРИКОВА: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (6)

1 reply »

  1. ПОНОС ЗБОГ ИСПРАНОГ МОЗГА !

    ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

    >Понедельник, 18 сентября 2017, 12:15 +02:00 от СРБски ФБРепортер : > >РЕПОРТЕР posted: “ > >Преносимо вам у целости транскрипт говора народног посланика на седници Народне Скупштине Републике Србије на тему хомосексуализма и „права ЛГБТ“. Треба напоменути да је ова седница била пре одржавања још једне овогодишње параде бешћашћа и содомије на“ >

    Свиђа ми се