АКТУЕЛНО

Светски познати физичар др Мичио Каку изјавио да је HAARP одговоран за урагане у Америци (видео)


Светски познати физичар др Мичио Каку је изнео шокантну тврдњу уживо на ТВ-у када је признао да је HAARP одговоран за недавни налет урагана.

У интервјуу који је емитовао CBS, др Каку је признао да су недавни “вештачки“ урагани резултат владиног програма за модификацију времена у ком су је небо прскано нано честицама, а олује су онда “активиране“ употребом “ласера.“

У интервјуу, Мичио Каку говори о историји модификације времена, пре него што га је екипа CBS зауставила.

Програм активног ауроралног истраживања високо фреквениције (HAARP) је креиран почетком 1990-их година као део истраживачко програма за јоносферу који су заједнички финансирани од стране америчког ваздухопловства, америчке морнарице, Универзитета Фербанкс на Аљасци, и агенције Министарства одбране САД одговорне за развој нових технологија за војску САД (DARPA).

Према речима владиних званичника, HAARP омогућава војсци да модификује време и претвори га у оружје тако што ће изазвати земљотресе, поплаве и урагане.

Anongroup.org извештава: Један детаљ у низу академских радова и патената о промени времена са електромагнетном енергијом и проводљивим честицама у стратосфери, истраживање објављено у Proceeding of the National Academy of Sciences, каже да “ласерски зраци“ могу креирати плазма канале у ваздуху, узрокујући стварање леда.

Према речима професора Вулфа Каспариана:

“Под условима типичног олујног облака, у ком коегзистирају лед и супер хладна вода, није могао бити откривен никакав директан утицај плазма канала на процесе стварања леда или падавине.“

“Међутим, под условима типичним за танке облаке леда, плазма канали су индуковали изненађујуће снажан ефекат на мултипликацију леда.“

“У року од неколико минута, ласерска акција је довела до јаког повећања укупне густине ледених честица у комори и до фактора 100, иако је само 10-9 фракција волумена коморе било изложено плазма каналима.“

“Новоформиране ледене честице су брзо смањиле притисак водене паре на засићење леда, чиме се повећала оптичка дебљинљ облака за до три реда величине.“

За стварно разумевање геоинжењеринга, истраживачи су идентификовали одбрамбене компаније Raytheon, BAE Systems, и корпорације као што је General Electric, да се баве геоинжењерингом. Према речима Питера А. Кирбија, Масачусетс је историјски био центар геоинжењеринг истраживања.

Са аномалним ураганима који тренутно разарају Америку, поплавама које уништавају Индију, и пожарима који уништавају северозапад Пацифика, климатски рат је тренутно тема јавног мњења.

Оно што независни аналитичари примећују је да нико у свету не сме да упре прст и каже ко је одговоран за ову катасрофу која се одиграва широм света.

Ко је тај што врши ове језиве експерименте и шта је циљ свега овог?

ИЗВОР: Webtribune

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/09/08/znanstvenik-slucajno-priznao-da-postoji-vremenska-kontrola-koja-se-upravo-sada-dogada-nad-amerikom-video/

***

ФБР ДОДАТАК:

КОМЕНТАР и ВИДЕО са ФБ странице Fatos Interessantes

AO VIVO 10/set 16:15pm 🔴

URGENTE: Quatro mortos – incluindo um Sherife da cidade – nesse exato momento, AO VIVO 10/set 16:15pm 🔴 diretamente do olho de IRMA na Florida calamidade total.

****

NASA-ини сателитски снимци дали доказ да су урагани пројектовани од стране човека (ВИДЕО)

Доказ је дошао из NASA-е, а приказује оно чега су се сви прибојавали. Тренутни екстремни урагани у САД-у дошли као резултат вештачке манипулације временом.

Patrick Roddie, стручњак за геоинжењеринг, је открио на најновијим сателитским снимцима NASA-е чудне аномалије око урагана Harvey и Ирме, и путање које они прате.

Он је пронашао да се његови налази подударају са наводима других научника који тврде да је HAARP одговоран за недавне бујице урагана широм света.

Недавно смо објавили чланак у коме светски познати физичар др. Мичио Каку (Michio Kaku) тврди да су урагани „пројектовани од стране човека” као резултат Владине модификације времена у којем се небо прска са нано честицама и олује се затим „активирају” кроз употребу „ласера”.

У овом видео се могу видети таласасти облаци и измаглице који су уобичајени када се Chemtrails-и распрше и појаве се електромагнетски узорци неба око урагана и на њиховој путањи.

Линије шприцања аеросола и танки облаци налик перју се могу лако препознати на саталитским снимцима, поготово око недавних урагана.

Погледајте анализу:

———–

11.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић