АКТУЕЛНО

Србија данас: ДРЖАВНИ ТЕРОР! 15 дана затвора зато што неће да вакцинише своје дете


Србија данас: Добродошли у Вучићеву европску Србију где родитеље шаљу у затвор зато што штите здравље своје деце од државних тровача и фармакомафије.

—————–

УПАМТИТЕ ЗА СВАГДА! Ни новчане, ни ЗАТВОРСКЕ КАЗНЕ нас неће натерати да поступимо против своје савести и ризикујемо здравље властите деце, зарад ваших %!

Мирослав Тешић, троструки шампион у очевању из Лознице, „добитник“ је прве казне затвора у Србији, зато што је одбио да вакцинише своју децу. Исту ће ЧАСНО служити у трајању од 15 дана.

Грађани конц.логора Србије, Мирослав вас позива да дођете масовно на његов „испраћај“ и понесете камере, има важну поруку:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=500016387008792&id=100010013047830

Ако ускоро не промене закон, многи ћемо као Мирослав часно на робију, али здрављем наше деце нећемо трговати!
П.С. пошто нас „непослушних“ очева и мајки има више стотина хиљада, мораће почети да зидају нове затворе у Србији, јер су постојећи препуњени.

(Ускоро ћемо изаћи са званичним САОПШТЕЊЕМ Правног тима удружења родитеља „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“)

ФБ страница Vakcine INFO

 

ИЗВОР: Србија данас

——————–

27.8.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Да ли ико сме да примора на вакцинацију децу РОМА, АЛБАНАЦА ИЗ “ПРЕШЕВСКЕ ДОЛИНЕ“, БОШЊАКА, или других мањина, или да њиховим родитељима, не дај
  Боже, прете одузимањем деце?!
  Очигледно да су се о врат обесили САМО СРБСКОМ НАРОДУ, из само њима знаних разлога?!
  Ако одговорност за евентуалне нежељене последице примања вакцине не сноси произвођач, увозник, дистрибутер /Министарство здравља/ лекар који вакцину преписује и техничар који је убризгава у тело детета, како онда може бити одговоран родитељ који не дозвољава да се дете вакцинише, а вакцине долазе из земаља које су нас запрашиле
  осиромашеним уранијумом 1999. године!
  Ово је потпуно сулудо!
  Да ли то може у било којој земљи ЕУ? Не може, јер тамо вакцинација није обавезна!
  Ово је очигледан пример како Држава покушава репресивним начином да мења
  свест својим грађанима!

  Драган Славнић

  Liked by 1 person