АКТУЕЛНО

Влада Александра Вучића јавно признала тзв. државу Косово


Двери: Напредњаци признали тзв. државу Косово –  хитно сменити Игора Бечића

Информативна служба Двери
30.6.2017.

Игор Бечић, први човек тела који контролише рад свих безбедносних служби у Србији, Скупштинског одбора за безбедност, признао је тзв. државу Косово и тиме и званично изнео став Српске напредне странке.

Јавност је упозната да је захтев за чланство тзв. државе Косово да уђе у Интерпол поднет још 2016. године. Изгледа да ће се избором новог председника Владе Републике Србије, Ане Брнабић, то и озваничити.

Бечић је у тексту Српског телеграфа од 23. јуна 2017. под називом „Албанци ће да штанцују лажне потернице за Србима“ рекао да су Албанци дали огромне паре да уђу у Интерпол. Даље је наставио „да би то било лоше јер би њихов државни врх покушао да обустави потернице за ОВК злочинцима али и да исконструише оптужнице против Срба“.

Дакле, Српска напредна странка је коначно јавно изнела свој став, да је Влада Александра Вучића признала тзв. државу Косово, само је још остало да се то озваничи кроз његову нову Владу на челу са новом икебаном, Аном Брнабић.
 
Није случајно што грађани Србије то сазнају на овакав начин, кроз кратку изјаву председника Скупштинског одбора за безбедност, јер то и јесте манир Српске напредне странке, да све ради иза затворених врата, подмукло и смишљено. Вучић нареди, Бечић каже, Брнабић уради. Вучић остаје у чистим рукавицама, а задатак је обављен. Косово и Метохија предати су у руке Бриселу и шиптарској мафији и Вучићев ријалити се наставља.

Није случајно бивши кондуктер са лажном факултетском дипломом, а сада човек са најостељивијим информацијама, назвао Косово и Метохију државом, и то само на пар дана од избора нове Вучићеве икебане за председника Владе.

Зар ико у Српској напредној странци сме да каже своје мишљење и свој став, а да велики вођа није то одобрио?

Управо то и јесте први задатак Ане Брнабић, да призна тзв. државу Косово, како би отпочело хапшење и протеривање Срба у јужној српској покрајини, на шта се Александар Вучић обавезао својим газдама са запада како би опстао на власти.

Зато Двери траже хитну смену Игора Бечића са места председника Скупштинског одбора за безбедност, јер није нормално да на том месту седи човек који први званично износи у јавност став нове Владе, а то је признање тзв. државе Косово.

Његовим останком на тој функцији, угрожени су не само Срби са Косова и Метохије,  већ и сви грађани Србије.

2 replies »

  1. ЗАТО ЈЕ ТЗВ ав шиптар фазлију муслију И ДОВЕО усташкињу брнабић У НЕСРБСКУ СКУПШТИНУ СРБИЈЕ ДА ТО УРАДИ ПОШТО САД ИМАЈУ ВЕЋИНУ ПИТАЊЕ ЈЕ ДА ЛИ МИ УОПШТЕ ИМАМО СРБСКУ ОПОЗИЦИЈУ ? ЈЕДИНО ВЕРА Ј БОГА И СВЕТОГ САВУ МОЖЕ НАМ ПОМОЋИ ДА КАО БОЖЈИ И СВЕТОГ САВЕ НАРОД ОПСТАНЕМО НА СВЕТОЈ СРБСКОЈ ЗЕМЉИ КОСОВУ МЕТОХИЈИ АМИН БОЖЕ СССС

    Свиђа ми се