АКТУЕЛНО

Хирург: Власти ЕУ под претњом отказа забрањују новинарима да извештавају о Ноћним вуковима


Ноћни вукови у Прагу

Сваким километром су све ближе Берлину. Сваким сатом, колона учесника расте. Власти ЕУ услед беса и немоћи да их зауставе, крећу са уценама припадника седме силе. Новинарима је под претњом отказа наложено да не извештавају о кретању колоне.

Велика Европа је у страху од Ноћних вукова. На све начине покушавају да изврше опструкцију мото марша Пут победе Берлин 2017.

Фото: Алекандер Булдог

Тражили су да се одрекну обележја, тражили да скину прслуке и Георгијевске ленте. Хирург им је одговорио «Ми не продајемо прслуке за кока колу и хамбургере».

Пољаци су кренули оштро, хапсећи чланове Ноћних вукова због, наводно истеклих виза. Нису их успели зауставити.

https://vk.com/video_ext.php?oid=-3519447&id=456239359&hash=82006f437a9a062e

Сада ЕУ игра перфидније. Новинарима се под претњом отказа «сугерише» да прескоче у својим извештајима колону Ноћних вукова. Да зажмуре, да их не виде.

Је ли то та Европејска демократија? Је ли то слобода медија?

Лидер Ноћних вукова Александар Залдастанов Хирург је на својој званичној Вконтакте страници написао:

„Колона неумољиво расте! Европске власти под претњом отказа забрањују новинарима да дођу до меморијалних комплекса и преносе извештаје о начину на који се креће колона учесника «Пут победе». Све им је узалуд! Зауставити нас је НЕМОГУЋЕ!“

https://vk.com/video_ext.php?oid=425514368&id=456239049&hash=26f96dd084924bbc

Управо тако. Може Европа да жмури. Може да прекраја историју по сопственим потребама, али та иста Европа не треба да заборави да је захваљујући прецима учесника мото марша била ослобођена од нацизма.

Брно. Чешка

Европо, стиди се своје заборавности. Европо, стиди се своје демократије.

News Front захваљујући контактима са учесницима марша, и прес службом Ноћних вукова, свакодневно извештава о кретању колоне учесника Пут победе-Берлин 2017.

Лола Ђорђевић,
News Front

ИЗВОР: ВОСТОК

———–

8.5.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. evropo,evropo izgubljeni svete; evropo,evropo izgubljeni snu; u svoje Bogovanje utonula,zamenila Hrista bezumljem. I robovi postase stvari i robovi postase greha i smrti. Evropo,evropo ruzna starice; evropo,evropo okreceni grobu. I zlatnu kasicu nam spremila da nas svojim gadom pricesti pa da nas oblize i pljune na raspadnuto smetliste svoje. Evropo,pospi se pepelom. Evropo,skoro si umrla. Evropo,evropo malo je vremena…( Sveti Nikolaj Srpski i Svepravoslavni). Slava Rusiji!!!!!

    Liked by 1 person