Љиљана Булатовић-Медић

СРЕБРЕНИЦА: Лаж и подвала србском народу


Најновија књига Љиљане Булатовић Медић „Сребреница: лаж и подвала србском народу“ представља истински документ којим се разоткрива злотворска лаж, цинична и фашисоидна подвала Србима да су извршили непостојећи „геноцид“ над муслиманима.

Та злокобна лаж о србском „геноциду“ у Сребреници кована је на западу између Клинтона и Изетбеговића, како би се оправдали сви злочини и геноцид над Србима од Јасеновца до данас, од стране западних сила и њихових сателита.

Та бесрамна брука западних фашиста, који су обилато помагали Муслимане и Хрвате да врше бестијалне злочине и геноцид над Србима, тренутно се зауставља.

НАТО бомбардовање, где годишње као резултат тог геноцида умре око 40.000 Срба, право је лице демократског Запада. Али, то за Запад није геноцид!

Зато Љиљана Булатовић Медић у овој књизи о подвали која се зове Сребреница, небројеним доказима брани образ србског народа! Суштина ове књиге је доказима оборити лаж о „геноциду“ у Сребреници, како би нам унуци сазнали праву истину да су Срби само бранили своје животе.

Злочина је било међу свим народима на простору бивше Југославије, али је Алија Изетбеговић заборавио речи Јасера Арафата, који му је у једном сусрету рекао: „Не улази у сукоб са својом браћом Србима. Слушај своју савест“. Алија је послушао Клинтона и тако нанео највећу несрећу свом народу.

Српска Сребреница је трагична жртва Геноцида над истином. Трагичност се повећава у времену планетарне исламистичке антицивилизацијске агресије, окупације над хришћанством и уопште цивилизацијом. У времену када се са људском несрећом перфидно манипулише и појачава мржња међу људима различитих раса, нација и вера. Да би трајали ратови.

Атеизам нас је завео на странпутицу незнања духовне историје српског православног народа. Да није тако, Срби би се лакше сналазили у препознавању узрока и последица својих страдања у својој вековној историји.

Ова књига је споменик Републици Српској, Радовану Караџићу, Ратку Младићу, Момчилу Крајишнику, Стојану Жупљанину и свим оним Србима који су одбранили свој кућни праг у Републици Српској.

***

КЊИГА СЕ МОЖЕ НАРУЧИТИ НА САЈТУ:

http://www.knjizara-vesti.com/product-info.php?pid1054.html

У Немачкој:
06101 58 66 66

Из иностранства:
0049 6101 58 66 66

Telefaks:
0049 (0)6101 13 45

е-mail:
knjizara@vesti.de

————-

27.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Хвала на дивном тексту.
    Ми из Српске жељели бисмо да се истина о Сребреници пласира широм наше браће у Србији. Јер, ево на задњим изборима, појављују се кандидати попут Саше Јанковића који је дио симпатизера повукао за собом тврдећи да смо ми геноцидан народ. Могуће да таквих још има.
    Тешке су и дугорочне посљедице за нас када се таквима даје шанса да лажу о нама.

    Свиђа ми се