ИЗБОРИ 2017

НП „Отаџбина“ у потпуности подржава протесте омладине и студената широм Србије


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у потпуности подржава протесте омладине и студената широм Србије а усмерене против диктаторског режима Александра Вучића.

С` обзиром да нису постојали равноправни услови за све кандидате учеснике председничких избора, те из разлога што је Александар Вучић прекршио Устав, узурпирао све медије, злоупотребио јавна предузећа и неажуриране бирачке спискове, на којима је уписано 800 000 више бирача него што Србија има пунолетних грађана, сматрамо да резултати ових избора нису легитимни, па из тог разлога дајемо пуну подршку свим захтевима које су студенти изнели.

Такође, овим путем поново напомењемо, да се највећа изборна крађа на протеклим изборима догодила на територији АП КиМ, те се обраћамо свим учесницима избора да једноставним увидом у бирачки материјал са поменуте територије то и потврде.

 

Косовска Митровица
08.04.2017. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“

 

1 reply »

  1. Треба бити паметан и опрезан,да режим не искористи ове протесте и учврсти власт,само тренутно да се појави 100најпаметнијих људи у Србији и спасе народ од вишедеценијских режима,комунистичког,неокомунистич ког и демократско-либералног кова који етапно и на исти начин сатиру Србију,јер циљ им је исти а и они су исти.

    Свиђа ми се