ИЗБОРИ 2017

Срби, како да протести буду национални, ако нисте на њима?


Пише: Игор Војиновић, 7.4.2017.

Здравој и националној Србији вријеме не иде на руку.
Протести су у пат позицији – саботаже од Вучићевог режима, његових квазипатриота и разних корисних идиота постепено дају резултате. Они просто желе да те протесте претворе у „Патку“ или да их усмјере ка бесмисленом лутању, што је, уствари, једно те исто.

Циљ протеста треба да буде масовни притисак на режим да призна крађу избора, те да се тако уздрман натјера на колико толико поновљене поштене предсједничке изборе. Зато је требало да изађе што више родољуба и родољубивих организација, да протести не би били преузети од Саше Јанковића, или да једноставно не би пропали. 

Него, већина ради баш оно што одговара Вучићу и Западу – не да не излази на протесте, него их саботира и паметује по интернету и кафанама.

Како сте мисли да протести буду србски ако нисте тамо?! Када протести пропадну, Вучићев режим ће ојачати и дотући Србију уз свакодневна нова понижења.

Добро вам је, протести нису потребни, хоћете да буду „Патка“?
Добро, то ћете и добити. Надам се да ће сви они који су саботирали изборе и протесте на крају бити срећни што су угушили чак и могућност рушења Вучићевог антиљудског режима.

1 reply »

  1. Ни по коју цену да једне евроунијате мењамо другима то је једнако исто,само праве патриоте, искрене борце за националну ствар подржимо да дођу на чело државе.Крајње је време да се покажу а на нама је да их препознамо и чврсто станемо уз њих да створимо једном заувек стабилну и јаку Србију,која неће бити ничија колонија већ држава своме народу на понос.

    Свиђа ми се