analysis

NEW BOOK> Kosovo99: HUMANitarian WAR, or WAR for HUMAN ORGANS (1)- BACKGROUND


КОМЕНТАР АУТОРА: Пишем нову књигу („мега пројекат“) на енглеском језику. Превод наслова: „Косово99: ХУМАНитарни РАТ или РАТ за ХУМАНЕ ОРГАНЕ“. Књига је намењена западној и светској публици и треба да јавно демаскира дволичну западну политику на Балкану, и њихово криминално заташкавање Злочина Столећа- касапљења косметских Срба зарад продаје њихових органа, од стране западних шиптарских савезника, током илегалног НАТО рата 1999- али што је најшокантније и пар година после рата, када је НАТО имао пуну војну контролу на КиМ и легалну одговорност за животе и безбедност свих људи, који тамо живе под њиховом окупацијом.

Свестан сам своје имперфекције, везано за енглеску граматику у овој књизи, која ће вероватно парати уши онима чији је енглески језик матерњи (или школованији од мог). Али по мени највећа вредност књиге ће бити, не у мојој пратећој компаративној анализи, већ у пдф и фото копијама оригиналних, и од јавности скривених докумената из западних архива- попут заташканог извештаја УН CKX103 (и намерно уништених форензичих доказа од стране Хашког трибунала), тајног обавештајног извештаја НАТО о УЧК и шиптарској мафији, извештаја о том злочину- известиоца Европског парламента Дика Мартија, кривичне тужбе Међ. Суду Правде против НАТО лидера за злочине 1999, од стране СР Југославије- коју су незаконито повукли постпетооктобарски издајнички режими (по налогу својих НАТО налогодаваца), и дан данас одбијају да је обнове, и вероватно још неки други, широј јавности непознати материјали.

На овај корак сам се одлучио пошто нико други, од мене перфектнији у енглеском језику, до сада није „загризао метак“, а веома је важно да сви ти, по запад веома компромитујући документи, буду сачувани у трајном и писаном (тврдом) запису, за времена када званична историја престане да буде „политички коректна“ и системски фалсификована…

Књига би требала да буде у штампи до краја године (ако ме „зликовци“ у међувремену не спрече- али ћераћемо се…

М. Новаковић