КОСОВО И МЕТОХИЈА

НП Срба са КиМ „Отаџбина“ даје пуну подршку председнику Српског покрета Двери, господину Бошку Обрадовићу


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ на предстојећим председничким изборима даје пуну подршку председнику Српског покрета Двери господину Бошку Обрадовићу.

Разлози за ову подршку су многоструки:

– Господин Бошко Обрадовић је снажно осудио издајнички Бриселски споразум који је потписао Александар Вучић којим се јужна српска покрајина одваја од своје матице. Организовао је велики народни протест испред Скупштине Србије како би указао грађанима Србије на највећу националну издају у модерној историји српске државе.

– Председник Српског покрета Двери је подржао бојкот Срба на локалним и парламентарним сепаратистичким изборима 2013. године у режији Приштине, како Срби својим учешћем не би легализовали и легитимисали самопроглашену републику Косово.

– Председнк Српског покрет Двери је главни чувар породичних вредности у Србији – брака и породице – који су темељ и основа сваке државе. Привржен је традиционалним вредностима цркви, Богу и националној историји као једином гаранту будућности српске државе.

– Жесток је критичар антинародне, пљачкашке и корумпиране власти Александра Вучића и искрени борац за стварање модерне српске демократске државе.

– Господин Бошко Обрадовић је политичар који је окренут ка Москви и својом посетом Криму је на делу показао да је Крим Русија а Косово ета Сербија. У томе се разликује од премијера Србије који негује пријатељске односе са нацистичким режимом у Кијеву а са својим блиским пријатељем Милом Ђуконовићем организује лажиране државне ударе у Црној Гори за које оптужују Русију. Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ искрено верује да ће највише руководство Русије умети да цени јасан проруски став председничког кандидата Бошка Обрадовића.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ очекује да ће сви Срби којима је стало до Косова и Метохије као темеља српске државности и духовности гласати за господина Бошка Обрадовића.

 

Косовска Митровица
14.03.2017. године

 

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“

2 replies »

  1. Косово и Метохија је колијевка Српске државе.То је најскупља Српска земља,плаћена крвљу наших прадједова.Зато нас и хоће одатле протјерати ,побити и растјерати.Албанија је такође створена на Српској земљи 1912 .То су урадили Нијемци,да Срби немпгу изаћи на Медитеран.Овог крвавог ратс уз помоћ наше пете колоне у Србији одвојили су Српску Спарту и тако нам задали задњи ударац.Тамо владају фашисти Мила Ђукановића у сарадњи са Вучићем и Меркеловом и Србе су обесправили и претворили у мањину, као и у Хрватској,гдје се кординирано и плански малтретирају и на све начине шиканирају,иако их више тамо скоро да и нема, а били смо констутивни народ.
    Бошко Обрадовић је примјер правог, честитог,поштеног Српског сина и домаћина,који стоји као бедем иза својих хтјења и принципа.Он осјећа било свога народа и спреман је на жртву за њега,свугдје и увијек.Ако Бог да да га добијемо за пресједника своје државе, сигуран сам да ће иза сваке изговорене ријечи ,стајати и дјела.Нама без Русије спаса нема.То није теорема него аксиом!!!Запад је морално пропао(лаж је замијенила истину,ратови слободу,лоповлук трговину,поштење-легалну проституцију……..) и из те агоније мора да изађе .То ће имати велику цијену.Ми смо већ добили по носу и развалили су и нас и морамо без оклијевања тражити спас,тамо гдје га има и гдје ће га бити, а не тамо гдје ће нас још већи јади снаћи.Зато нам требају праве патриоте и искрени родољуби.

    Свиђа ми се