ДРУШТВО

Влада није признала Косово! „Само“ тражи „царинике“ за рад на прелазима Мердаре и Кончуљ!


Траже се цариници за рад на прелазима ка Косову и Бугарској

800x600_prelaz-konculj-foto-i-m-juzne-vesti

Прелаз Кончуљ; фото: И.М. Јужне вести

Аутор: И. М.
Извор: Јужне вести, 7.2.2017.

Управа царина расписала је конкурс за пријем више цариника, између осталог и за рад на административним прелазима Кончуљ и Мердаре, као и на граничном прелазу Градина. Рок за слање пријава је до 11. фебруара.

Како се наводи у тексту конкурса, кандидати треба да имају средњу школу економског, техничког, општег или административно-управног смера, најмање 2 године радног искуства у струци, положен државни стручни испит и да знају енглески, француски, немачки или руски језик.

cp

У изборном поступку проверава се познавање царинског и Закона о спољно-трговинском пословању, као и вештине које се односе на организованост, мотивисаност, тимски рад и комуникативност.

Додатне информације о конкурсу су доступне на на сајту Управе царина.

3 replies »

  1. ПРОКЛЕТА ДА ЈЕ ТЗВ ВЛАДА СРБИЈЕ И царина И СВИ издајници КОЈИ СУ ИЗДАЛИ СВЕТУ СРБСКУ ЗЕМЉУ КОСОВО МЕТОХИЈУ ГОСПОД СВЕ ВИДИ И СВАКОМ ЋЕ ДА СУДИ ТЗВ ВЛАДА СРБИЈЕ ЈЕ банда комунистичка партизанштина НА ГРОБЉУ ЈЕ САЗИДАНА И ГРОБ ЋЕ СЕ СУРВАТИ У ПРОВАЛИЈУ ИМА БОГА ВИДИ ОН СВЕ МУКЕ НАС СРБА И СРБКИЊА БОЉЕ ЈЕ НЕ ИМАТИ ВЛАДУ ВЕЋ ИМАТИ издајнике проклете

    Свиђа ми се