АКТУЕЛНО

Шешељ сматра да (није Вучић, већ) је „Николић лично осмислио провокацију са возом“


Шешељ: Томислав Николић је планирао крвопролиће!

????????????????????????????????????

Председник Српске радикалне странке и председнички кандидат радикала проф. др Војислав Шешељ осудио је на данашњој конференцији за медије понашање актуелног председника Томислава Николића. Он је истакао да је срамно то што је председник спреман да направи огромне проблеме држави и народу, само због чињенице да је лично незадовољан својом политичком позицијом. Шешељ је истакао да Николић стрепи да га његова дојучерашња партија неће истаћи као свог кандидата на изборима и да је због тога срачунато давао запаљиве изјаве, након што је, пуштањем у рад осликаног воза на релацији Београд–Косовска Митровица, покушао да изазове крвопролиће.

Лидер радикала је објаснио да је Николић лично осмислио провокацију са возом чије пароле би сигурно иритирале Шиптаре у било којој средини и изазвале њихов бес, терор и реакцију оружаних банди, које су формирали уз подршку НАТО-пакта. Он је објаснио да је председник Србије рачунао да ће, ако Шиптари нападну воз, бити жртава, након чега би дошло до узвратне реакције српске војске и полиције. Николић сматра да би се у таквој ситуацији пробудио патриотизам и да би сви у њему видели вођу и спасиоца, након чега би сигурно био изабран за председничког кандидата Српске напредне странке. Шешељ је истакао да је срећна околност то што су сви политички чиниоци, као и српски народ, одмах прозрели непоштене намере Томислава Николића.

Председник Српске радикалне странке је истакао да српски радикали нису против снажних, некада и милитантних потеза, али да такви потези могу бити повучени тек након консултација и унапред обезбеђене подршке нашег главног савезника – Руске Федерације. Он је објаснио да је за Србију најважније да сачека смену гарнитура у Америци и први сусрет Путина и Трампа, како би се видело у ком правцу ће кренути руско-амерички односи.

__________

Извор: Саопштење СРС достављено путем електронске поште
19.1.2017.

14 replies »

 1. А пропо,
  Двери би изишле на улице, али док су потражили Санду да их поведе, Бајден отиде на Косово.

  Свиђа ми се

 2. Војо, не мешај српски народ у ваше препуцавање, не спомињи српски народ. Народ вас је доста трпео, срам вас било, све вас у парламенту Србије. Мршшш!

  Свиђа ми се

 3. Једном комуниста-вечито комуниста,нажалост то је за Србе неизлечива болест,предају се тој болести и тако умиру.Реалност је то. Да је друкчије било би и боље,време нам све говори.

  Свиђа ми се

 4. НИЈЕ ОН ВОЈВОДА ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА ДИНАРСКЕ ДИВИЗИЈЕ МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ МУ ЈЕ ОДУЗЕО ТИТУЛУ ВОЈВОДЕ И ТО ЈЕ ЗАВРШЕНО РЕЧ СТАРИХ ВОЈВОДА И ОДЛУКА СЕ МОРА ПОШТОВАТИ ОНИ СУ ЉУДИ У РАТУ СЕ БОРИЛИ И ТО ЈЕ ЗА ПОШТОВАЊЕ ВОЈВОДА ИЛИЈА ТРИФУНОВИЋ БИРЧАНИН ЈЕ ИМЕНОВАО ЧЕТНИЧКЕ ВОЈВОДЕ ЉУДЕ КОЈИ СУ СЕ БОРИЛИ У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ ВЕЧНА СЛАВА ЧЕТНИЦИМА СИНОВИМА СЛОБОДЕ И НЕДИЋЕВОЈ СРБСКОЈ ДРЖАВНОЈ СТРАЖИ СССС

  Свиђа ми се

 5. Шешељ, Тома, вУЧКо, сви жутаћи одреда, затим: Чеда, Чанак, Ристичевић, Вулин, Дачић,Кркобабић,Љајић и остала многобрјна братија шибицара марш из Србије.

  Срби, ако Бога знате и ако желите добро свом потомству, не гласајте више за њих!

  Свиђа ми се

  • Бранислав,
   Заборавио си да ставиш на списак Вука Драшковића и кроатофила ђинђићевца Бошка Обрадовића.

   Свиђа ми се

   • Бранислав,
    Није било природно и фер да Шешеља ставиш на исти списак са оном булументом, то би радио Вук Драшковић и навијачи Бошка Обрадовића Двери. Зато сам ја покушао да будем заједљиво духовит па сам послао онакав коментар. Пошто си хладнокрвно и без љутње одговорио, ја сам разоружан, признајем.
    Земо, моји политички коментари су некад неодмерени, зато што сам се нагледао политичара који те гледају у очи и лажу не трепћући уопште. Зато реагујем и на сам наговештај.

    Свиђа ми се

 6. Шеки показује све више и више, да су му се начисто побркали живци. Није баш ни чудо, после толико времена у Хагу, а и године га стигле. Непријатељ ЗАПАДА стиже и на твитер и у ријалити!?. Све тече, све се мења сем камења!

  Свиђа ми се

  • слободан млинаревић,
   Све тече, све се мења, никад не можеш угазити у исту реку. Панта реи. Јесте тако, Слободане, али Панта не даје да се разбацујеш по ћефу, сети се неке изреке о скромности и људскости. Ако некога не волиш, то не значи да треба да будеш онај са рози да би задовољио своју сујету.
   Шекиту се побркали живци, па хајде да си и у праву, да ли су се живци Шешеља толико побркали да прича лошије и од Бошка, Бориса, Ивице, Томе, Александра, Ненада, Зорана, Вука, Добрице, Милана (Панића), Стамболића, Мирјане, Косте (Ћавошког), Драже (Марковића), Гоатија, Филипа, Јелене, Наташе…..
   Не, Слободане, упркос побрканим живцима, Шешељ се држи. Чудо од човека.
   А иначе, људи су као река, пролазе и одлазе. Једино сам ја Обала.

   Свиђа ми се

  • А пропо,
   Када је ономад Шешељ једини имао храбрости да Џо Бајдена у сред Београда назове Животињом и Злочинцем, са мајицом насликаном са подршком Трампу, све је сликано, кажи да ли си се осећао непријатно то су Шекиту „попустили“ живци.
   Тада су се Двери утроњале, а Санда Рашковић Ивић је брала другу бригу.

   Свиђа ми се